«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η φιλική εταιρία και όλο το μισθοφορικό σκυλολόι απειλή!!!

Date: Tue, 19 Feb 2013 15:44:10 +0000
From: comgatesa@yahoo.gr
Subject: Σχετ: Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα
To: ggialtouridis@hotmail.com
ΟΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΙ ΚΑΙ @@@@@ ΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΣΜΙΡΙ ΟΣΟ ΜΙΛΑΤΕ

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

………………………………………………….

Ο ένας από τους  κανένας απαντά στην φιλική εταιρία σας περιμένουμε να μας κλάσετε μια μάντρα α@@@@@α,  ή θα ανοίξετε τα χαρτιά σας  να δούμε όλοι οι Έλληνες και το τονίζω όλοι οι Έλληνες πόσο πατριώτες είσαστε, ή θα σας ξεβρακώσουμε!

  Καταλάβατε αρουραίοι που κινήστε στα σκοτάδια και αφήνετε τον λαό να κάνει τον φακίρη, την χαρτορίχτρα με την δικαιολογία ότι αν  ανοίξετε τα χαρτιά σας δεν θα μπορείτε να πολεμήσετε!!! Αυτά ισχύουν μόνο όταν απευθύνεστε σε ζώα και εμείς δεν ανήκουμε στα ζώα που είσαστε εσείς στα τέσσερα και γλύφουν, αλλά στα περήφανα ζώα που στέκονται στα δυο πόδια και πολεμάνε τους αρουραίους, τις νυφίτσες, τα σκουλήκια, τις ύαινες, τους γύπες!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μάκη,

Πως με αποκάλεσες;  ΟΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ…

Ο Κανένας;
“Τί κακὸ σοῦ ‘ρθε κι ἔτσι δά, Πολύφημε, φωνάζεις,μέσα σὲ νύχτα ἀθάνατη, καὶ μᾶς χαλνᾶς τὸν ὕπνο;
Ἢ παίρνει σου τὰ πρόβατα κάποιος θνητὸς μὲ ζόρι,
ἢ σὲ σκοτώνει αὐτὸς μαθὲς μὲ δύναμη ἢ μὲ δόλο ;”
Κι δυνατς Πολύφημος μέσαθε κράζει· “ φίλοι,
μ δόλο, χι μ δύναμη· Κανένας φονιάς μου.”
Κι αὐτοὶ τοῦ ἀπολογήθηκαν μὲ λόγια φτερωμένα·
“Κανένας σὰ δὲ σ’ ἄγγιξε καὶ μόνος σου σὰν εἶσαι,κακὸ ποὺ ὁ Δίας ὁ τρανὸς σοῦ στέλνει, δὲν ξεφεύγεις. Μόν’ κάλεσε τὸν κύρη σου, τὸ ρήγα Ποσειδώνα.”
Εἴπανε, κι ἔφυγαν κι ἐγὼ στὰ μέσα μου χαιρόμουν,
ποὺ τ’ ὄνομα τοὺς γέλασε, κι ἡ περισσή μου γνώση. Κι ὁ Κύκλωπας στενάζοντας ἀπ’ τὸ βαρὺ τὸν πόνο, ψάχνει καὶ πάει ὡς τὴν μπασιὰ καὶ τὸ λιθάρι σέρνει· καὶ κάθισε στὴ θύρα ὀμπρός, ἁπλώνοντας τὰ χέρια, κάποιον νὰ πιάση ἂν ἔβγαινε στ’ ἀρνιὰ κρυμμένος μέσα.
Τόσο ἄμυαλος πὼς ἤμουνα τὸ θάρρεψε στὸ νοῦ του.
Ὡς τόσο ἐγὼ τρόπο σωστὸ ζητοῦσα γιὰ νὰ φέρω
κακοῦ θανάτου γλυτωμὸ σὲ μένα καὶ στοὺς ἄλλους,
καὶ δόλους ἔπλεχνα πολλοὺς γιὰ χάρη τῆς ζωῆς μας,γιατὶ μεγάλη συφορὰ μᾶς τριγυρνοῦσε τότες…
E ρε μονόφθαλμε απατεώνα.
Γιαλτουρίδης
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>