«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Τις κρίσεις δεν μπορεί να τις χειρίζονται τυχάρπαστοι” – Δείτε όλη τη συνέντευξη Ζιαζιά

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013
Δύο ολόκληρες ταξιαρχίες “ρουσφετιών” υπηρετούσαν σε μονάδες της Αθήνας, την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς.
 Τα όσα αποκάλυψε ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ,στην συνέντευξή του στο Onalert προκαλούν πραγματικά σοκ! Γιατί αποδεικνύουν ότι τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν εκείνες τις ημέρες της παραίτησης του Αρχηγού, το περασμένο καλοκαίρι, όχι μόνο δεν ήταν υπερβολικά,αλλά δεν προσέγγιζαν καν το μέγεθος της  απρέπειας έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων!
“Υπαγόρευση” αποστρατειών,προαγωγών και τοποθετήσεων στελεχών του Στρατού Ξηράς! Είχε προηγηθεί η Πολεμική Αεροπορία όπου οι υποδείξεις είχαν φθάσει μέχρι…σμήναρχο! Η απόφαση του στρατηγού Ζιαζιά να σεβαστεί τη στολή ,τα γαλόνια του,αλλά πάνω απ΄ όλα αυτούς που διοικούσε , “έσωσε” τις Ένοπλες Δυνάμεις από κρίσεις άδικες! Όχι ότι στο παρελθόν δεν έχουν γίνει κατ΄ επανάληψη τέτοιες κρίσεις. Απλά αυτή τη φορά ο Ζιαζιάς με την παραίτησή του έβαλε φρένο!
Η λάσπη που δέχτηκε δεν τον άγγιξε.Και  κάποιες φορές οι αποφάσεις που στοιχίζουν μια θέση ,μια καρέκλα, προσφέρουν τελικά πολύ περισσότερα. Ακόμη και σήμερα κάποιοι -και με μηνύματα εδώ στο Onalert-  ψεύδονται εναντίον του Ζιαζιά, “κατηγορώντας” τον ότι για να γίνει Αρχηγός “έφαγε” δήθεν εννιά συναδέλφους του!!! Ψεύδος μεγάλο, το οποίο “παπαγαλάκια” φρόντισαν να διαδώσουν.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Ο στρατηγός Ζιαζιάς για πρώτη φορά στη συνέντευξή του αφήνει αιχμές και κατά του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου για την στάση του εκείνη τη νύχτα, στο υπουργικό γραφείο. Αρχικά λέει ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν ήταν καν ,όπως θα έπρεπε, στο υπουργικό γραφείο. Με απλά λόγια αφήνει να εννοηθεί ότι ο Κωσταράκος ,άφησε ακάλυπτους τους Αρχηγούς, στις αφόρητες πιέσεις της πολιτικής ηγεσίας που λίγο ,πολύ αναμένονταν.
Τώρα τον καλεί να “βγει μπροστά” για να σταματήσει την επίθεση κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Του προτείνει όχι να παραιτηθεί ,αλλά να ζητήσει να ενημερώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό,ώστε να καταλάβουν και τα στελέχη ότι κάποιος προσπαθεί.
Τα όσα αποκάλυψε ο Ζιαζιάς, έχουν μεγάλη σημασία ,ειδικά αυτές τις ημέρες που οι κρίσεις Αρχηγών είναι προ των πυλών. Για Δευτέρα ή Τρίτη λένε οι πληροφορίες από την κυβέρνηση ότι θα γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα αλλαγές Αρχηγών. Ποια λοιπόν θα είναι τα κριτήρια των επιλογών; Τι θα μετρήσει περισσότερο;
Ποιος ήταν ο πιο υπάκουος Αρχηγός; Ποιος δεν έφερνε αντιρρήσεις; Ποιος κάλυψε καλύτερα την σκληρότατη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης; Ποιος “τόλμησε” να πει τη γνώμη του; Ποιος ή ποιοι δεν ικανοποιούν τα “κοινωνικά αιτήματα”;
Ο κ.Ζιαζιάς στη συνέντευξή του στο Onalert λέει:
“Οι κρίσεις είνα ένα από τα κορυφαία γεγονότα των ΕΔ. Δεν μπορούν να τις χειρίζονται τυχάρπαστοι,δεν μπορούν να τις χειρίζονται τα κομματικά όργανα του καθενός. Μόνο ο Αρχηγός μπορεί να ακολουθεί τις διαδικασίες που το στράτευμα έχει. Μόνο έτσι πρέπει να γίνονται οι κρίσεις. Πέρασαν οι εποχές των διορισμών… Κομματικά όργανα  ή κάποιοι που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ή έγιναν υπουργοί λόγω του μπαμπά τους,δεν μπορούν να επιβάλλουν απόψεις”.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>