«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπόθεση Σώρρα και τα 600 δις.

Βλέπετε  στο τέλος τα συνημμένα Alabama 1,2,3,4. Είναι η εξουσιοδότηση του Σώρρα στον άλλο απατεώνα εξ Καναδά Διαμαντόπουλο να δανείσει εκ μέρους του Σώρρα στην πολιτεία της Αλαμπάμα το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων.  Τα πέντε δις προφανώς είναι σε μορφή πλαστών IBOE, βεβαίως βεβαίως. Στο συνημμένο Alabama3 θα προσέξετε το όνομα ενός δικηγορικού γραφείου, Bleakley, Platt & Schmidt, LLP, στην πόλη White Plains, New York καθώς και το όνομα του δικηγόρου William H. Mulligan, Jr:
http://www.bpslaw.com/attorneys/william-h-mulligan-jr.aspx
Η Μαρία Ιωάννου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 9 Φεβρουαρίου 2013, επίσης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο σχετικά με την υπόθεση της END:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OTSQpq-0lNU (23:04 του video)
Εδώ είναι το link για την υπόθεση Keenan της τάξεως του ενός τρισεκατομμυρίων δολαρίων όπου ο παραπάνω δικηγόρος William H. Mulligan, Jr. του δικηγορικού γραφείου Bleakley, Platt & Schmidt, LLP είναι ο δικηγόρος του μηνυτή:
http://www.scribd.com/doc/79111728/UPDATE-with-Voluntary-Withdrawal-of-Complaint-by-Keenan-in-re-CES-NOM-to-Intervene-With-Exhibits-and-MOL-USDC-SDNY-11-Cv-8500-and-proposed-supplement
1:11-cv-08500-JMF Keenan v. Bosco et al
Jesse M. Furman, presiding
Date filed: 11/23/2011
Date terminated: 06/27/2012
Βλέπετε στα παρακάτω έγγραφα πως στις 30 Μαΐου 2012 ο δικαστής ζήτησε να κατατεθεί Memorandum of Law από τον δικηγόρο Mulligan μέχρι τις 29 Ιουνίου 2012.  Όπως βλέπετε, ο Mulligan απέσυρε την μήνυση δύο μέρες πριν την προθεσμία.  Για να συνταχθεί το Memorandum of Law χρειαζόταν πάρα πολύ δουλειά και στο έγγραφο αυτό ο Mulligan θα έπρεπε να αποδείξει άνευ αμφιβολίας αυτά που ισχυρίζεται ο μηνυτής Keenan, δηλ. τους ισχυρισμούς του κατά το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, την Federal Reserve, τα Ηνωμένα Έθνη, κ.ο.κ., καθώς και  επίσης να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι το αρμόδιο, κάτι απίθανο εάν όχι πολύπλοκο και χρονοβόρο.  Και για αυτό το λόγο ο δικηγόρος Mulligan την απέσυρε την μήνυση.
Αλλά εδώ βλέπουμε την νοοτροπία και τα κίνητρα του ίδιου του δικηγόρου Mulligan και πως ο ίδιος λειτουργεί κατά το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και όπως και κάποιοι άλλοι, επιδιώκει την κατάρρευση του.  Ακούγοντας τους Λαμπράκη και Σώρρα σε συνεντεύξεις τους να επιδιώκουν ακριβώς το ίδιο, αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πιό ξεκάθαρα τους ισχυρισμούς τους περί «ομόλογα Αμερικανικού δημοσίου», «mother box» και «baby boxes», «Κατασκευαστή του μποξ» όπως και τους ισχυρισμούς του συνεργάτη τους και απατεώνα εκδότη των πλαστών IBOE του Σώρρα, Stephen Louis Wozny.
Εδώ αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πως αυτοί οι απατεώνες θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργαστήριο με τους ίδιους τους Έλληνες να είναι τα πειραματόζωα τους, σε μία προσπάθεια να ανατρέψουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Περισσότερα σύντομα.

Γεώργιος Γιαλτουρίδης

Είναι επόμενο ότι αν θελήσει να απαντήσει ο Κύριος Σώρρας με στοιχεία θα ανέβουν αμέσως στο ίδιο σημείο.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>