«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η υπογραφή σου αξίζει γύρω στις US$60.000. Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;

Κύριε Γεωργαντζά,
Μπορείτε να μου εξηγήσετε το παρακάτω;
• Ἀπίστευτες ἀποκαλύψεις γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (ἡ ὁποία δὲν εἶναι Ἑλληνική). Δὲν ἔχει ἀποδώσει φόρο γιὰ 197 χρόνια
• Παρομοίως γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος
«Παρομοίως γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος»
Παρομοίως για την ίδια τράπεζα με την προαναφερθείσα τράπεζα; Τι εννοείτε; Μήπως εννοείτε «Παρομοίως» κάποια άλλη τράπεζα;
Επίσης γράφετε:
3. Ἡ Κύπρος δὲν ἔχει ὑπογράψει ἀκόμη μὲ τὸ ΔΝΤ (παρὰ τὰ ψέμματα τῶν καναλιῶν του τύπου MEGA channel).
Το ότι δεν ἔχει ὑπογράψει ἀκόμη μὲ τὸ ΔΝΤ η Κύπρος το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Ευχαριστώ,
Γεώργιος Γιαλτουρίδης
— On Wed, 2/13/13, NICHOLAS Georgantzas [Staff/Faculty [BUS]] <georgantzas@fordham.edu> wrote:
From: NICHOLAS Georgantzas [Staff/Faculty [BUS]] <georgantzas@fordham.edu>
Subject: Η υπογραφή σου αξίζει γύρω στις US$60.000. Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;
To:
Date: Wednesday, February 13, 2013, 12:07 AM
Η υπογραφή σου αξίζει γύρω στις US$60.000. Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;
Χαράς ευαγγέλια! Εάν είσαι μία πραγματική Ελληνίς ή ένας πραγματικός Έλλην, τότε η υπογραφή σου αξίζει περίπου US$60.000, με βάσι τα πληθυσμιακά δεδομένα της Ελλάδος και της Κύπρου, όπως και τις πατριωτικές προσφορές του εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτού: Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/).
Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;* Ή προτιμάς να παραμένεις υποταγμένη ή υποταγμένος στο νυν σαθρό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των απειλητικά επερχομένων ντε-και-καλά ‘νέων’ κομματοκρατικών μορφωμάτων, ώστε επισταμένα το σαθρό τούτο σύστημα εξουσίας να εξακολουθεί αλώβητο να χειραγωγεί τον ελληνικό μας κόσμο, και στις δύο αυτές χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους;
«Μα είναι θέμα επιλογής…» θα μου πεις. Είναι, ή μήπως είναι θέμα επιβιώσεως, της δικής σου επιβιώσεως;
* ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Κατέβασε όλα τα έντυπα εδώ: http://www.artemis-sorras.com/?p=437
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)
ΥΓ: Κατά τον Étienne de la Boétie, ο άνθρωπος δεν χάνει ποτέ την ελευθερίαν του, αλλά μάλλον κερδίζει την σκλαβιά του, δηλαδή συναινεί ή συμφωνεί ενεργά σε αυτήν. Εάν όμως νομίζεις πως ακόμα σου λείπουν τεχνικές λεπτομέρεις επί τούτου, τότε άκουσε πολύ προσεκτικά τις πολλές τεχνικές λεπτομέρειες γιά τις προσφορές του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα (US$600 δισ.) και στην Κύπρο (US$50 δισ.):
Α’) Ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Ε.N.D., ξυπνά την ελληνική μας ψυχή, με νέα, λεπτομερή στοιχεία, γιά την επερχομένη απελευθέρωση του ελληνικού μας κόσμου από την τυραννία της χρηματιστικής. Πρέπει επιτέλους να καθυποτάξουμε την χρηματιστική στην πραγματική οικονομία αγαθών και υπηρεσιών, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΘΕΑΤΟΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ, ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6
1. Ἀπίστευτες ἀποκαλύψεις γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (ἡ ὁποία δὲν εἶναι Ἑλληνική). Δὲν ἔχει ἀποδώσει φόρο γιὰ 197 χρόνια.
2. Παρομοίως γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.
3. Ἡ Κύπρος δὲν ἔχει ὑπογράψει ἀκόμη μὲ τὸ ΔΝΤ (παρὰ τὰ ψέμματα τῶν καναλιῶν του τύπου MEGA channel).
4. Ἡ κοροϊδία ποὺ ὑπέστη ἡ END ἀπὸ τὸν ὑπουργὸ οἰκονομικῶν τῆς Κύπρου, ὁ ὁποῖος ἀρνήθηκε νὰ πιστοποιήσῃ τὴν ὑπαρξη τῶν χρημάτων τῆς βοηθείας πρὸς τὴν Κύπρο διότι, κατὰ δήλωσίν του, δὲν δούλευε τὸ ἰντερνὲτ στὸ ὑπουργεῖο του.
5. Μεγάλη ἀποκάλυψη γιὰ τὴν συμμετοχὴ ‘ἑλλήνων’ στὸ κλάμπ τῆς Ῥώμης, που θεωρεῖται ἡ ἕδρα τῆς παγκοσμιοποιήσεως. Ὅλα τὰ ὀνόματα ποὺ συμμετέχουν.
Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Ε.N.D. (11.2.2013)
http://www.youtube.com/watch?v=96wMvzhPw5g.
Β’) ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στο artFM Radio: http://www.youtube.com/watch?v=OTSQpq-0lNU ή
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/nikos-gewrgantzas-polles-leptomereies-gia-tis-prosfores-toy-arte.html.
Γ’) ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ (βλ. συνημμένη φωτογραφία)
Όπως πληροφορούν από τον Καναδά, η είδηση αυτή δεν έπαιξε σε κανένα δελτίο ειδήσεων, αλλά ούτε σε καμμία ενημερωτική εκπομπή. Σε πρόσφατη διαδήλωση στην Φρανκφούρτη (Frankfurt am Main), με την ελληνική σημαία μας σε κεντρικό πλάνο, τα γερμανικά ΜΑΤ βγάζουν τα κράνη τους και ενώνονται με τους διαδηλωτές. Η ωραία ώρα που θα δούμε την ιδίαν εικόνα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο πλησιάζει και, φυσικά, κάποιες και κάποιοι αρχίζουν ήδη να ανησυχούν: βλέπουν στο ύπνο τους τον Εφιάλτη του Σοφωνίδου, όχι όμως και τον αγαπημένο τους συνάδελφο και φίλο, τον Εφιάλτη τον Τραχίνιο.
  Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>