«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ασπίδα προστασίας των Γερμανών στον Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Σαφής η προειδοποίηση στον Α. Σαμαρά: «Mην τολμήσεις να τον αγγίξεις» – Πρωτοφανής παρέμβαση της Eurostat με αιχμές για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ασπίδα προστασίας των Γερμανών στον Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Ο κ. Γεωργίου παραμένει στην ΕΛ.ΣΤΑΤ, παρά το γεγονός ότι έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την παραχάραξη των στοιχείων σχετικά με το ύψος του ελλείμματος, που οδήγησαν τη χώρα στον πλήρη έλεγχο των δανειστών και στις πολιτικές που συρρίκνωσαν την οικονομία και φτωχοποίησαν τους Έλληνες.

Η κυβέρνηση αγνοεί το πολιτικό αλλά κυρίως το ηθικό σκέλος της υπόθεσης.

Η εντολή του Σόιμπλε, όπως μεταβιβάστηκε στην ελληνική κυβέρνηση ήταν σαφής : «Καμία κίνηση αντικατάστασης του κ. Γεωργίου δεν θα γίνει αποδεκτή. Πρέπει να παραμείνει στη θέση του».
Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι αν ανοίξει η υπόθεση και με δεδομένο ότι υπάρχουν και μάρτυρες, μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ, όπως η κ. Γεωργαντά και ο κ. Λογοθέτης, θα αμφισβητηθεί πλήρως η νομιμοποίηση των προγραμμάτων και των πολιτικών λιτότητας.
Από τη δική της πλευρά, η κυβέρνηση γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση, έτσι όπως εξελίσσεται, κλονίζει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση και τη δυνατότητά της να ψηφίζει και να εφαρμόζει μέτρα και περιοριστικές πολιτικές.
Πρώην κορυφαίος υπουργός, επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι, αν ασκηθεί ανάλογη δίωξη εναντίον ενός διοικητή δημόσιου οργανισμού, η κυβέρνηση θα τον αποπέμψει ή θα τον διατηρήσει και αυτόν στη θέση του; Πολύ φοβάμαι ότι αυτό που γίνεται με τον κ. Γεωργίου εξοργίζει τους πολίτες και δικαιώνει αυτούς που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν έξωθεν παρεμβάσεις, που δεν θέλουν τη διερεύνηση της υπόθεσης».
Μπροστά σε αυτό το συνολικό διακύβευμα, η κυβέρνηση βάζει σε δεύτερη μοίρα το θεσμό της Δικαιοσύνης αγνοώντας επιδεικτικά το ηθικό ζήτημα που εγείρει η απαγγελία κατηγοριών, κακουργηματικού χαρακτήρα, εναντίον του κ. Γεωργίου.
Σε παρασκηνιακό επίπεδο ασκούνται πιέσεις για την απαλλαγή του με βούλευμα, ενώ στο βάθος υπάρχει και η βούληση για τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης, μέσα από μία αναθεώρηση του Συντάγματος. Πριν από 15 ημέρες, ένα σχετικό άρθρο του κ. Βενιζέλου, πέρασε σχεδόν απαρατήρητο και λίγοι είχαν διακρίνει που ακριβώς στόχευε.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και επίσημη πλέον ανακοίνωση της Eurostat, που απλώνει και αυτή πέπλο προστασίας στον κ. Γεωργίου, εκφράζοντας «βαθιά ανησυχία» για τη δίωξη εναντίον του κ. Γεωργίου ενώ παράλληλα διαβεβαιώνει ότι η ΕΛΣΤΑΤ του κ. Γεωργίου «έχει περάσει επανειλημμένως τους αυστηρούς και ποιοτικούς ελέγχους της Eurostat».
Οπότε το μήνυμα είναι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη περισσεύει. Τα έλεγξαν και τα βρήκαν όλα σωστά η Εurostat και οι δανειστές.
Διαβάστε επίσης:
Νέα αναίσχυντη παρέμβαση της Eurostat για την «προστασία» της ΕΛΣΤΑΤ
http://www.newsbomb.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>