«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σας δολοφονήσαμε, και συνεχίζουμε να σας δολοφονούμε “ κατά λάθος ” !

     4.000 Αυτόχειρες, δεκάδες νοικοκυριά διαλύθηκαν, δεκάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, ένας λαός στην ψηστιέρα και αυτοί μιλάνε με αριθμούς, έκαναν λάθος που σας σκοτώσαμε και οι δικοί μας προδότες το κανουν γαργάρα!

                    ΑΡΧΑΙΑ ΘΩΜΗ

  ΠΑΡΑΔΟΧΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΝΤ       

Με τίτλο: «Λιτότητα: Έχουμε κάνει λάθος εφ’ όλης της ύλης», το γαλλικό περιοδικό «Μarianne» δημοσιεύει μεγάλο αφιέρωμα στο «απίστευτο λάθος των ειδικών του ΔΝΤ». που προσπαθεί να κατανοήσει την έκθεση του Ολιβιέ  Μπλανσάρ, επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος του ΔΝΤ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 3 Ιανουαρίου.
Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα τoυ περιοδικού «Μarianne» γίνεται συνεχής αναφορά στις συνέπειες που έχει υποστεί η Ελλάδα από την επιβολή της λιτότητας που επέβαλαν οι «ειδικοί» του ΔΝΤ και αυτό, όπως λέει, εξαιτίας ενός λάθους στους υπολογισμούς.
«Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της μεγάλης κρίσης που κλυδωνίζει τις δυτικές οικονομίες, ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς οικονομολόγους του πλανήτη, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, έδωσε στη δημοσιότητα μια μελέτη στην οποία ομολογεί ότι το ΔΝΤ και μαζί του το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών, των υπουργών οικονομίας, της Κομισιόν και της ΕΚΤ, έκαναν σοβαρό λάθος στους υπολογισμούς τους. Υποτίμησαν τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών λιτότητας που επέβαλαν στα υπερχρεωμένα κράτη».
Το λάθος αφορά σε έναν συντελεστή, γνωστό στην οικονομία  ως « πολλαπλασιαστής» (multiplicateur). Μεταξύ του 1970 και του 2007, οι ασχολούμενοι με τις προβλέψεις είχαν διαπιστώσει ότι μείωση κατά 1% στις δημόσιες δαπάνες, ή αύξηση  κατά 1% στα έσοδα από τη φορολογία, οδηγούσαν, κατά μέσον όρο, σε 0,5%  μείωση της ανάπτυξης στις προηγμένες χώρες. Εξ αυτού διαμόρφωσαν τον πολλαπλασιαστή  0,5 , τον οποίο και χρησιμοποίησαν στις εργασίες τους για τα προγράμματα που επιβλήθηκαν σε Ελλάδα και Πορτογαλία,  Χωρίς  να λάβουν  υπόψη  ότι  η κρίση,  επηρέασε τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Στο «Πανόραμα της Παγκόσμιας Οικονομίας» που δημοσίευσε το ΔΝΤ τον περασμένο Οκτώβριο, αναγνωρίζει ότι με τις σημερινές συνθήκες, οι «πολλαπλασιαστές» κινούνται ανάμεσα στο 0,9 έως και το 1,7 (!) ήτοι δύο με τρεις φορές μεγαλύτεροι από το 0,5. Την ανατρεπτική  αυτή πληροφορία το ΔΝΤ την έχει γράψει στα ψιλά του «Πανοράματος» και μόνο οι ιδιαίτερα έμπειροι αναλυτές μπορούσαν να αντιληφθούν το μέγεθος της σημασίας της  και  τις  αβυσσαλέες συνέπειες  της.
Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ αναγνωρίζει αυτό που κάθε πολίτης μπορούσε να αντιληφθεί περπατώντας για λίγο στις ρημαγμένες από τη λιτότητα αγορές των πόλεων της νότιας Ευρώπης – που όμως οι μεγάλοι ειδικοί,  αποδείχτηκαν  ανάξιοι να αντιληφθούν.
Υποχρεώνοντας τις κυβερνήσεις της νότιας Ευρώπης σε δραστική μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και των συντάξεων, αναγνωρίζει η έκθεση, προκλήθηκε μια πτώση της εσωτερικής ζήτησης δύο με τρεις φορές ταχύτερη απ’ ό,τι αναμενόταν. Οι συνέπειες τρομακτικές: σειρά πτωχεύσεων, εκτίναξη της ανεργίας, τεράστιες διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας και της Λισαβόνας.
«Ο πολλαπλασιαστής δεν είναι κάτι που πέφτει εξ ουρανού», εξηγεί ο Ερίκ Εγέρ, οικονομολόγος στο Γαλλικό Παρατηρητήριο Οικονομικών Συγκυριών (OFCE). «Μεταβάλλεται με τις συγκυρίες,  κι  εξαρτάται από το σημείο του οικονομικού κύκλου στο οποίο βρισκόμαστε.  Μόνο συνυπολογίζοντας όλα αυτά τα στοιχεία μπορούμε να εκτιμήσουμε τις συνέπειες μιας θεραπείας λιτότητας – και όχι εφαρμόζοντας έναν πολλαπλασιαστή  επειδή λειτούργησε προηγουμένως, όταν η ανάπτυξη ήταν ανοδική », Κι όμως, αυτό έκαναν τα λαμπρά μυαλά του ΔΝΤ. Τώρα που η ομολογία είναι και γραπτή, απομένει να πεισθούν Κομισιόν και ΕΚΤ,  χωρίς αυτό να θεωρείται άμεσα εφικτό, γιατί  τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Βερολίνο συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η θεραπεία θα έλθει μέσα από τη θεραπεία λιτότητας και συνεχίζουν να υποτιμούν τις αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη. Το άρθρο καταλήγει λέγοντας ότι τέλος πάντων δεν υπάρχει έρευνα χωρίς να γίνονται λάθη, το σοβαρό όμως, είναι η επανάληψη του λάθους. Το δε ασυγχώρητα σοβαρό, είναι η διαιώνιση του λάθους ! ! !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΜΙΑ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΑΝΑΛΥΣΗ  ΣΤΟ  http://filonoi.gr/f-ta-lathh-droyn-protsthetika-h-pollaplasiastika/
Το  ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ  επισημαίνει :  
“”  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.   Η υπαγωγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. δεν έγινε κατά λάθος! Μεθοδεύθηκε κι ακολουθήθηκαν συγκεκριμένες τακτικές και συνεργασίες του Δ.Ν.Τ. με τους τοπικούς του απεσταλμένους σε καίριες θέσεις για να γίνει η δουλειά. Εδώ δεν έχουμε λάθος. Έχουμε συνωμοσία διεθνών διαστάσεων, στην οποία εμπλέκεται και η EUROSTAT  που πρέπει να λογοδοτήσει και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως και το ΔΝΤ ως οργανισμός – όχι μόνο ο Τόμσεν κι οι λοιποί κομιτατζήδες του  !  Το εύρος του εγκλήματος γίνεται ακόμα πιο σαφές κι ειδεχθές αν κάποιος λάβει υπ’ όψιν του όχι μόνο τις πολιτικές λιτότητος που επεβλήθησαν με άλλοθι το “δάνειο” και το “χρέος”, αλλά και όλα τα μέτρα και τις πολιτικές  που επινοήθηκαν πατώντας στο αρχικό μαγειρεμένο έλλειμμα του 2009,  το ξεπούλημα, με ρήτρα μυστικότητος, της δημόσιας περιουσίας σε όποιον υποδείξουν οι τροϊκανοί  “εμπειρογνώμονες”  σε τιμές που θα υποδείξουν αυτοί, κι η προώθηση δημιουργίας   στρατοπέδων εργασίας που ονομάζονται Ε.Ο.Ζ . (όλα αυτά αποδεικνύονται από τους νόμους που έχουν ψηφίσει, είτε άμεσα,  όπως το μεσοπρόθεσμο, είτε έμμεσα όπως ο νόμος που προβλέπει ότι οι προς απέλαση λαθρομετανάστες μπορούν να σταλούν για εργασία σε άλλες περιοχές… περιγράφοντας ουσιαστικά τις ΕΟΖ πριν ακόμα δημιουργηθούν και τυπικά ! ) Οι νόμοι που ψήφισαν είναι αποδεικτικοί της συνωμοσίας και της συλλογικής εσχάτης προδοσίας του πολιτικού κατεστημένου εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της.
 ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,
Η  ΚΥΝΙΚΗ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  Δ.Ν.Τ.  ΓΡΑΦΤΗΚΕ  ΣΤΑ . . .ΨΙΛΑ  ΚΙ  ΕΚΕΙ  ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΜΗΝΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ !
ΜΑΤΑΙΑ  ΣΤΗ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ  ΝΑ  ΑΚΟΥΣΟΜΕ  ΤΟΥΣ  < ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ >  ΠΟΥ
ΔΙΟΙΚΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  . . . ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ,  ΝΑ  ΛΕΝΕ  ΣΤΟ  Δ.Ν.Τ. :  < ΛΑΘΟΣ  ΚΑΝΑΜΕ  ΚΙ  ΕΜΕΙΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ  ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ  1, 2  3,  ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΣΑΣ . . .ΛΑΘΟΣ,  ΟΠΟΤΕ  ΣΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΜΑΖΕΨΤΕ  ΤΑ  ΚΑΙ  ΑΙΝΤΕ  ΣΤΟ  ΚΑΛΟ > ! 
ΣΥΝΕΠΩΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΝΑ  ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΜΕ  ΤΑ  ΕΚΤΑΚΤΑ  ΧΑΡΑΤΣΙΑ  ΠΟΥ  ΑΣΧΕTΟΙ  ΒΟΛΕΥΤΕΣ,
ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ  ΚΛΠ  ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΙ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ,  ΜΑΣ  ΠΙΕΖΟΥΝ
ΝΑ  ΞΟΦΛΗΣΟΜΕ  ΤΟ  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΝ  ΧΡΕΟΣ  ΜΑΣ  !
ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΟΜΕ ;  ΘΑ  ΡΩΤΗΣΕΤΕ !  ΟΤΙ  ΚΑΝΟΜΕ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΕΧΟΜΕ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΑΣ
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  !   ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΕ  ΟΤΙ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΤΑ  ΒΓΑΛΟΜΕ  ΠΕΡΑ  ΜΙΑ  ΧΑΡΑ,  ΥΠΟ  ΤΟΝ
ΟΡΟ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  . . . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ. 
ΑΡΚΕΙ  ΜΟΝΟ  ΝΑ  ΤΟ  ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ !

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)
Αντ. Αντωνιάδης  – Εκπρόσωπος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>