«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί δεν παίρνουμε τα όπλα ορέ πατριώτες;;;;;;;

Το άκρον άωτο του παραλογισμού όχι σε άλλη χώρα, αλλά στην χώρα του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

Οι νεαροί που επήγαν να κλέψουν την τράπεζα ήταν δολοφόνοι και ληστές, ενώ οι τραπεζίτες δολοφόνοι είναι νόμιμοι δολοφόνοι και ληστές!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Κατάσχεσαν την πρώτη κατοικία ετοιμοθάνατου!!!

Κατέσχεσαν την πρώτη κατοικία ετοιμοθάνατου!
Την πρώτη κατοικία ενός βαριά άρρωστου δανειολήπτη από την Έδεσσα, ο οποίος αργοπεθαίνει από καρκίνο σε κάποιο θάλαμο δημόσιου νοσοκομείου, έβγαλε σε πλειστηριασμό η Εμπορική Τράπεζα, σύμφωνα με καταγγελία της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών.
Όπως ανέφερε στην EgnatiaPost ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Κρητικός, ο πλειστηριασμός εκτελέστηκε σε μια περίοδο που ισχύει απαγόρευση διενέργειάς τους, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και σημείωσε ότι είναι τόση η αναλγησία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αλλά και η αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού, που η έξωση του ανθρώπου από την κατοικία του τού επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή στο κρεβάτι του νοσοκομείου!
Σύμφωνα με τον κ. Κρητικό, η τράπεζα προχώρησε στην εκτέλεση του πλειστηριασμού, εκμεταλλευόμενη την οικονομική ένδεια του δανειολήπτη να χρησιμοποιήσει τα ένδικα μέσα και να την ακυρώσει, αφού ούτως ή άλλως η τέλεσή της για πρώτη κατοικία απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία. Μία αίτηση ανακοπής θα ήταν αρκετή για να μην εκτελεστεί ο πλειστηριασμός, ωστόσο, ο βαριά ασθενής δανειολήπτης δεν είχε ούτε γι’ αυτό την οικονομική δυνατότητα.
«Δεν είχαν ούτε καν τη στοιχειώδη συνείδηση να αφήσουν τον άνθρωπο να πεθάνει και μετά να του τα πάρουν όλα! Αντί αυτού έστειλαν το δικαστικό επιμελητή να του επιδώσει την έξωση στο κρεβάτι του νοσοκομείου και πέταξαν στο δρόμο την οικογένειά του, τη γυναίκα του και την κόρη του», τόνισε στην EgnatiaPost ο κ. Κρητικός.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών, «σε όλα και στα πάντα υπάρχουν όρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στα γραφεία της εθνικής ομοσπονδίας δανειοληπτών, η εμπορική τράπεζα της Ελλάδος δεν ξεπέρασε απλώς άγραφους ηθικούς κανόνες ή τα όρια της ανθρωπιάς, ξεπέρασε και τα όρια της απανθρωπιάς και έφτασε στον πλήρη κανιβαλισμό».

http://dailynews24.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>