«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνεχείς επαναστατικές εκκλήσεις προς τους πολίτες

 Ιφικράτης Αμυράς

Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς πρέπει να σφυροκοπούμε καθημερινώς το υποσυνείδητο του Λαού με τα επαναστατικά μας συνθήματα. Η επανάληψη είναι βασική προπαγανδιστική αρχή. Η εθνικο-επαναστατική μας προπαγάνδα πρέπει να υπερφαλαγγίσει την μισελληνική προπαγάνδα:

Σηκώστε τα χρήματά σας από τις τράπεζες, για να τα σώσετε από κατάσχεση.

Παύση πληρωμών προς το κράτος, για να παραλύσουμε την κατοχική ληστοσυμμορία.

Γενική πολιτική απεργία διαρκείας, για να ανατρέψουμε την κατοχική ληστοσυμμορία.   

Τύπωμα εθνικού νομίσματος τώρα, για να σώσουμε τα παιδιά μας από την γενοκτονία.  

Άμεση απελεύθερωση όλων των αιχμαλώτων πολέμου, για να σώσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι έγκλειστοι στις φυλακές και τους διωκομένους για πλασματικά χρέη προς το δημόσιο, οι οποίοι κρατούνται όμηροι για λύτρα από την κατοχική ληστοσυμμορία με το πρόσχημα της «φοροδιαφυγής». 
Συμμαχία με ξένες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, και την Ομογένεια, για να τσακίσουμε την νεοφιλελεύθερη πανούκλα της Τρόικας.
Απαίτηση προς τους στρατιώτες να ταχθούν με τον Λαό και την Πατρίδα, και να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον των δωσίλογων και των κατακτητών.
Αυτοανακήρυξη όλων των λαϊκών συνελεύσεων σε Εκκλησίες του Δήμου, με εκτελεστική, νομοθετική, και δικαστική εξουσία.
Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα, προσλάβετε Έλληνες εργαζομένους, για να δημιουργήσουμε αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη.

Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για να αποκτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία, για να δημιουργήσουμε πρωτογενές δίκαιο και να ακυρώσουμε τα μνημόνια και τις αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις.

Χρειαζόμαστε ηλεκτρονικές και έντυπες αφίσες, συνθήματα στους τοίχους, βίντεο στο youtube, πανώ, κονκάρδες, φυλλάδια, καταχωρήσεις σε ιστολόγια και εφημερίδες, που να αναπαράγουν καθημερινώς τα επαναστατικά μας συνθήματα. Μόνον το καθημερινό σφυροκόπημα με επαναστατικά συνθήματα θα διαπεράσει το συνειδητό του Λαού, και θα καρφώσει τις επαναστατικές ιδέες στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
Όταν μία ιδέα καρφωθεί και ριζώσει στο υποσυνείδητο του Λαού, αποκτά τρομακτική υλική ισχύ. Η Επανάσταση απαιτεί σκληρή εργασία και καθημερινή αφοσίωση.
Εμπρός! Ως προπαγανδιστές και συνωμότες της Ελληνικής Επαναστάσεως πρέπει να σταθούμε αντάξιοι συνεχιστές της Φιλικής Εταιρείας.
Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>