«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ αγωνίζεστε και στηρίζει μια γενική στάση εργασίας και πληρωμών και όχι των πλουσιοπάροχα αμειβομένων εργαζομένων και συνδικαλιστών.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ

ΤΡΙΤΗ, 22 Ιανουαρίου 2013
Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης
Να κατανοήσουν οι άνεργοι τους χειμαζόμενους μισθωτούς των 4.080 ευρώ!
Ο μέσος όρος των μηνιαίων μεικτών αποδοχών των χειμαζόμενων εργαζομένων στο μετρό ανέρχεται μόλις στις 3.080 ευρώ τον μήνα, των εκλεκτών συναδέλφων τους, επίσης αγωνιστών, του ΗΣΑΠ σε 4.080 ευρώ τον μήνα και, τέλος, οι παρίες της υπόθεσης, οι εργαζόμενοι στο τραμ, αμείβονται με 2.500 ευρώ. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος, αμείβονται περισσότερο από τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και από τους καθηγητές Πανεπιστημίου, τους γιατρούς και φυσικά από τους περισσότερους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα, γιατί θα ήταν πρόκληση να μιλήσουμε για τους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα – όσων εργάζονται και, από αυτούς που εργάζονται, όσων πληρώνονται.
Η πρόκληση είναι τεράστια, στα όρια της χυδαιότητας, ωστόσο το απεχθέστερο όλων είναι ότι σήμερα απεργούν οι εργαζόμενοι στο μετρό γιατί – κατά δήλωσή τους – δυο συνάδελφοί τους έπαθαν έμφραγμα – αυτοί που προκαλούν εθνικά εμφράγματα στο σύνολο της κοινωνίας, την όποια εμπαίζουν αγρίως – ακούγοντας τον αρμόδιο υπουργό να εξαγγέλλει τα νέα μέτρα!
Γιά νά μάθωμε καί κάποια πράγματα ού μᾶς κρύβουν οἲ «συνδικαλιστές» ἀλλά καί οἱ …«δημοκρά-ταροι» πού στηρίζουν τούς πλουσιοπάρποχα ἀμοιβομένους, βάζοντας νά τούς…συμπαρασταθοῦν οἱ ἂνεργοι καί οἱ ἐλάχιστα ἀμοιβόμενοι…!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ…!
Δημητριος Κοκκινακης [mailto:evrotas.neda@yahoo.gr]
Η δήλωση αυτή αποτελεί βαθύτατη περιφρόνηση των ανεξέλεγκτων συνδικαλιστών ενάντια στον λαό και το λαϊκό κίνημα, το όποιο καταξεφτιλίζουν αγρίως. Αυτό αποτελεί θρασύτατη επίθεση ενάντια στις απεργίες και στα αιτήματα των εργαζομένων, τα όποια ευτελίζει, αποδυναμώνει, απαξιώνει.
Την πιο χυδαία και προκλητικά αντεργατική και κυρίως αντιλαϊκή αυτή συμπεριφορά, που δίνει λαβή στο σύστημα να ευτελίζει κάθε νόμιμη διεκδίκηση των εργαζομένων, έτρεξε να υποστηρίξει ο πανταχού παρών ΣΥΡΙΖΑ, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει προκειμένου να μαζεύει ψήφους και να γίνεται αρεστός στις «λαϊκές μάζες»! Τόσα χρόνια απομονωμένος στη γαλαρία του πολιτικού συστήματος, καθώς αποδεικνύεται, αφομοίωνε το μάθημα του παλαιοκομματισμού σαν καλός μαθητής.
Το δε ΚΚΕ είναι σαν να λέει στους εργαζομένους της Τυποεκδοτικής και του μαχόμενου «Ριζοσπάστη», που απέλυσε αναίμακτα, ότι απολυμένοι, εξαθλιωμένοι και χωρίς δουλειά οφείλουν να συμπαρασταθούν στους «εργαζομένους» των 3 και 4 χιλιάδων ευρώ! Τώρα, ποιο σύστημα βάζει τη μια τάξη ενάντια στην άλλη;
Μη μιλάμε για την αλητεία του πολιτικού συστήματος μονομερώς γιατί έχουν όλοι το δικό τους μεγάλο κομμάτι εγκληματικών ευθυνών!
NIKOS DETSIS nikos@detsis.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>