«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ΕΠΑΜ δεν πάει, που να πάει, με ποιους να πάει, αφού κολλάει σε φατρίες??? ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Πατριώτες μου το θέμα τελικά έγινε όπως το είχα προβλέψει και που δυστυχώς το καταριόμουν να μην βγω αληθινός.
Στην αρχή με τους Αγανακτισμένους έλεγα είναι μια ελπίδα αυτή η κίνηση αν δεν καπελωθεί και δεν εκφυλιστεί;
Στην διαδρομή ώρα με την ώρα,  όχι ημέρα με την ημέρα, φαινότανε ότι κάτι κρύβεται πίσω από τις κατσαρόλες και τα παρτάκια.
Τώρα μετά βεβαιότητος μπορούμε να πούμε ότι η κίνηση των Αγανακτισμένων ήταν καλά οργανωμένη για να προλάβει μια μαζική αντίδραση του λαού!
Τα διάφορα πηγαδάκια άρχισαν να παίρνουν θέσει οι ΠΑΜΕ ένα πηγαδάκι,  οι τραμπούκοι άλλο πηγαδάκι, οι  κατσαρόλες άλλο πηγαδάκι, τα κουταλο-πίρουνα άλλο πηγαδάκι, οι κόκκινοι φασίστες έδιναν σόου, οι μαύροι φασίστες σε συνεργασία με την αστυνομία είχαν ρητές εντολές όπου δεν μπορείτε να τους διασπάτε να τους εξαγριώνετε να γίνονται έκτροπα να εκθέσουμε την κίνηση αυτή του λαού!
Όλα τα κινήματα είχαν βρει την ευκαιρία να δουν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν την καρέκλα του νέου αρχηγού τους αφού έχουμε μάθει να έχουμε βασιλιάδες με θρόνους και εμείς να είμαστε οι δούλοι αφήνοντας τις ευθύνες στους άλλους!
Λοιπόν το σύστημα της διαπλοκής και της απάτης πέτυχε πάλι την διχόνοια σε μια δύναμη που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ και ΠΕΘΑΝΕ στο ίδιο ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!
Πρωτοφανή συμβάντα συνέβησαν,  ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ και ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ δίπλα δίπλα! Ο τοκετός της γέννησης των αγανακτισμένων και οι τάφοι τους πριν ανοίξουν τα μάτια τους τα νεογέννητα κινήματα!
Εκείνον τον καιρό βλέποντας την πορεία και γράφοντας σχετικά  με είπαν διασπαστή διότι έβλεπα την καθοδήγηση με σκοπό να εκφυλίσουν και να απαξιώσουν μια μαζική κίνηση του λαού!
Έκανα κινήσεις προς τα κινήματα με μηνύματα μου που τους έλεγα γιατί δεν αφήνετε τις διάφορες δικαιολογίες για τις δήθεν ιδεολογικές σας  διαφορές και να ενωθείτε;
Λάβαινα απαντήσεις ότι εγώ θέλω,  αλλά ο άλλος δεν θέλει και είναι αυτός,  εκείνος,  ο άλλος και κουραφέξαλα, άλλοι την είχαν δει σαν μικροί αρχηγίσκοι! Δυστυχώς αυτός ο διαμελισμός μιας μαζικής αντίδρασης του λαού ήταν σκηνοθετημένη και καλά ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ να ΠΕΘΑΝΕΙ στην γέννησή της!  Και όσοι αναδείχτηκαν σε δικτατορίσκους σε διάφορα ΚΙΝΗΜΑΤΑ χρεώθηκαν την μεγαλύτερη προδοσία ακόμα και από αυτών των κατοχικών προδοτών!
Ρωτώ σαν ένας αφελής που δεν επιδίωξα ποτέ να το παίξω αρχηγός  ΚΥΡΙΟΙ του ΕΠΑΜ του ΠΑΜ, του ΠΑΜΕ, του δεν πληρώνω, των 300, του μπήξε και του δείξε. Ξέρετε τι έγκλημα κάνατε; Ξέρετε ότι τα κομμάτια του λαού που κόψατε από μια μαζική αντίδραση  σαπίζουν στα χέρια σας και στην συνείδησή σας ηθικά;
Η σωτηρία του λαού θα έρθει μόνο από την οργανωμένη κραυγή με μοναδικά κριτήρια την ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ και τον απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΑΝΘΡΩΠΟ με  ότι ρούχα και να φορά και όσα λεφτά και να έχει.  Που θα έχει μοναδικό σύνθημα ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ σας από την πατρίδα μας, χωρίς ΤΑΜΠΕΛΕΣ,  ΚΑΣΚΟΛ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, κουταλοπίρουνα και τραμπουκισμούς από ομάδες εγκάθετων με ρόπαλα, με μια σημαία την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Το ΕΠΑΜ δεν πάει, που να πάει, με ποιους να πάει, αφού κολλάει σε φατρίες??? ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

  • GERMA

    Ο λαός καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν(;) και νομίζουν ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>