«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολύ κωμικοτραγική έγινε η υπόθεση Σώρρα!

Αγαπητοί αναγνώστες αυτό στην φωτογραφία είναι ο (Περσέας)! Όχι των αρχαίων χρόνων αλλά ένα κατακάθι που κάνει εκδούλευση στον Σώρρα!

Μπας περιπτώσει του δίνω αξία που ασχολούμαι μαζί του αλλά επειδή έβγαλε ανακοίνωση στους αλήτες όμοιούς του να με καθαρίσουν να ξεβρομίσει το σύμπαν,  ήθελα να του πω δημοσίως ότι χρησιμοποιείς ένα αρχαίο όνομα για να διαφημίζεις τις προστυχιές σου! Δεν κρατάς τον λόγο σου ότι θα έρθεις αυτοπροσώπως! Εγώ ξέρω ότι αυτοί που έχουν δίκιο τα παραθέτουν είτε σαν ερωτήματα είτε σαν σίγουρο γεγονός με στοιχεία.  Τώρα εσύ μπορείς να μας πεις τι είσαι η πόρνη του Σώρρα και με απειλής; Είσαστε πολλές πόρνες για να σας φτιάξουμε ένα εξοχικό να κάνετε ψυχικά;;; Όπως είδες εγώ σε ανεβάζω και είμαι επώνυμος εσύ σκουλήκι σε πιες τρώγλες κρύβεσαι;;;;;
 Αγαπητοί αναγνώστες αυτή η υπόθεση Σώρρα βρωμάει και πρέπει να έχει μεγάλο υπόβαθρο η βρώμα! Το λέω αυτό διότι είμαστε κάτω από μια κατοχική κυβέρνηση, οι μέντορες μας νταβατζήδες που μας εκτελούν ανάλογα με τα κέφια τους και τα συμφέροντά τους γνωρίζουν για τον Σώρρα, το ΔΝΤ σαν καλό μπουρδέλο με τσατσά και αυτό γνωρίζει τους πελάτες του και δεν τον διαψεύδει ούτε τον επαληθεύει κανείς! Δεν αρκεί αυτό να σκεφτούμε ότι κάτι σοβαρό και επικίνδυνο υπάρχει; Λέω μια και ξέρω να φτιάχνω σενάρια κατά τον Σώρρα‼! Μήπως προετοιμάζουν με αυτούς τους κυρίους  της END οι οποίοι όπως μαθαίνω είναι δεξιοί του κερατά και καπηλεύονται την αρχαία ιστορία περί αρχαιοελλήνων, λέω μήπως ετοιμάζουν άλλο ένα αστεράκι για την Αμερικανική σημαία;;;;;
Δώστε εσείς μια καλύτερη εξήγηση Κατοχική κυβέρνηση με κατοχική βουλή σιωπούν προκλητικά και ούτε κάνουν τις απαιτούμενες έρευνες, ούτε και οι εισαγγελείς να πουν στον λαό  αυτός είναι αληθινός πατριώτης ή προδότης, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνει κανένας επερώτηση, δεν μιλάνε καθόλου ούτε αυτοί ούτε οι νταβατσήδες μας!
Εγώ κύριε Σώρρα θα το ξανά πω εφόσον νομίζεις ότι σε κατηγορώ  γιατί δεν ανατρέπεις με στοιχεία σε έγραφα αυτά που σου βάζω σαν στοιχεία ή σαν εύλογα ερωτήματα και εμένα αλλά και όλων τον νορμάλ σκεπτόμενων Ελλήνων;;;;;; Τι κρύβετε από πίσω κύριε Σώρρα και έχουν αμοληθεί όλα τα σκουλήκια και με απειλούν ή με επικήρυξαν στο σύμπαν‼‼!

Θέλω να πω στους φίλους αναγνώστες και όχι μόνο όσοι έχετε στοιχεία είτε υπέρ του Σώρρα είτε κατά να μου τα στείλετε, οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μην κρυβόμαστε σαν δειλά ανθρωπάρια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>