«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σώρρας, IBOE

Κύριε Κανελλόπουλε,
Παρακάτω είναι ένα από τα International Bill of Exchange (IBOE) που ήταν, και μπορεί να είναι ακόμα, στην κατοχή του Σώρρα. Το συγκεκριμένο IBOE έχει ονομαστική αξία 500 μίλιον ντόλαρς.  Τα άλλα IBOE που επίσης διαθέτει ο Σωρράκος, έξι για την ακρίβεια, ονομαστικής αξιας 100 μπίλιον ντόλαρς έκαστος, είναι αυτά που θα σώσουν την Ελλάδα εις τους αιώνας των αιώνων.  Η εμφάνιση όλων αυτών των IBOE είναι ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι το ποσό.

Γύρω στη μέση του εγγράφου θα προσέξεις το όνομα Stephen Louis Wozny και από κάτω η υπογραφή του.  Ο Wozny είναι ένας πρώην δικηγοράκος του οποίου η άδεια άσκησης επαγγέλματος έχει αφαιρεθεί:
http://www.mywsba.org/default.aspx?tabid=180&dID=537
Αυτός, μαζί με έναν άλλον απατεώνα ονομαζόμενο Jonathan Todd Clinard εκδίδουν, δηλ. τυπώνουν, αυτά τα άχρηστα IBOE, κάπου στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ.  Ο Σώρρας γνωρίζει τον Clinard ως ‘Todd.’  Ο Σώρρας αντάλλαξε με τον ίδιο τον Todd 10 μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής (Banque D’Orient) για τα έξι IBOE συνολικής ονομαστικής αξίας 600 μπίλιον ντόλαρς.
Ο Todd στα αριστερά
Οι κ. Todd και Wozny τι σχέση έχουν με την Αμερικανική κυβέρνηση; Καμία.
Και τώρα το κερασάκι.  Βλέπε συνημμένο.  Σε μιά εκπομπή του Μπεξή (9/11/2012) ο δικηγόρος Παπαδάκης κατά λάθος έδειξε στην κάμερα το συγκεκριμένο έγγραφο για μισό δευτερόλεπτο περίπου, μπροστά στα μάτια του Σώρρα, ο οποίος καθόταν ακριβώς δίπλα του.  Ο Σωρράκος δεν κατάλαβε τίποτα.  Το έγγραφο έχει όλους τους αριθμούς/κωδικούς των IBOE συνολικής ονομαστικής αξίας 600 μπίλιον ντόλαρς όπως και το όνομα του Stephen Louis Wozny (κόκκινο κουτάκι).

Αυτά τα IBOE τα οποία αυτοί οι καραγκιόζηδες τα αποκαλούν ‘ομόλογα Αμερικανικού δημοσίου,’ μόνο ομόλογα δεν είναι.  Και οι απατεώνες θέλουν να ανταλλάξουν αυτά τα σκουπιδόχαρτα με γνήσια ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ίσης αξίας, ως ένας από τους όρους τους.
Γιώργος Γιαλτουρίδης
Boston, M
Σχόλιο:
Κύριε Σώρρα μου είπες ότι δεν τα πήγα και τόσο καλά με τα σενάρια μου? Εγώ όμως τα θεωρούσα βασικά ερωτήματα που αν τα απαντούσατε με τον νομότυπο τρόπο και χωρίς ειρωνεία θα μπορούσατε να αποδείξετε την αλήθεια της προσφορά σας? Αντα αυτού προτιμήσατε να βάλετε τον πολύ μορφωμένο γραμματικά αλλά αμόρφωτο κοινωνικά εκπρόσωπό σας να με βρύση στο διαδίκτυο! Μπράβο κάνατε πολύ καλά για να μπορώ να σας πολεμήσω και να σας αποκαλύψω ή να αποδείξω την αλήθεια της προσφορά σας. Στο δια ταύτα μου είπατε να βρω κανένα άλλο σενάριο, εγώ δεν βρίσκω σενάρια αλλά αποδείξεις είτε υπέρ σας είτε κατά σας.
Λοιπόν εσείς με τα δις και εγώ με την πατριωτική μου παλικαριά και όποιος νικήσει. Συνεχίστε να με προσβάλλετε από το διαδίκτυο, μου δίνετε δύναμη, εμένα με ξέρουν οι αναγνώστες μου, καιρός να μάθουν και εσάς τους μορφωμένους αμόρφωτους!Για άλλη μια φορά σου απλώνω το χέρι εσενα προσωπικά να αποδείξεις τα λεγόμενά σου σχετικά με τις προσφορές σου στέλνοντας επίσημα έγραφα που θα τα κρίνουν δικοί μου άνθρωποι και όχι για μένα αλλά για τον Ελληνικό λαό. Η επιλογή είναι δική σου.

Α…… Ξέχασα να πείτε σας παρακαλώ στους αναγνώστες μου πόσα παίρνω και από που τα παίρνω.

Και να ξέρετε ότι θα ανεβάζω μόνο αποδείξεις επώνυμες για να τις διαψεύδετε????????

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>