«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για σας αγαπητοί πατριώτες, Έλληνες!

Αυτές τις ημέρες συμβαίνουν περίεργα φαινόμενα που ταιριάζουν με την κατάντια της πατρίδος μας.

Και εξηγούμε, δέχομαι απειλές και πρόστυχες βρισιές, αυτό δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί  αυτά τα σκουλήκια δεν έχουν το θάρρος να πουν το όνομα τους! Όπως και άνθρωποι που τους έβαζα στο σπίτι μου και με γνώριζαν 35 χρόνια αποδείχτηκαν ύαινες, φίδια κολοβά‼!
Αυτό όμως που ενοχλεί πολύ είναι όταν ακαδημαϊκοί  μορφωμένοι????????? Όχι κοινωνικά, μου απαγορεύουν να κάνω κριτική, αν δεν έχω ανώτερο πτυχίο, κάποιο ντοκτορά τέλος πάντων και δεν είμαι ειδικός επί του θέματος και με προειδοποιούν-απειλούν ευγενικά και καλυμμένα να μην ασχολούμαι με το θέμα Αρτέμης Σώρρας!
Μάλιστα φάσκουν και αντιφάσκουν αφού από την μια με ρωτούν πόσα πήρα για να κάνω κακό στον Σώρρα και από την άλλη μου λένε ότι δεν είμαι ικανός να χειριστώ τέτοια θέματα!
Ας καταλήξουν είμαι ικανός ή όχι;;;
Προσπερνούν προκλητικά ότι έχω δηλώσει, ότι ναι μεν δεν είμαι ειδικός και έχω ειδικούς που με ενημερώνουν και μάλιστα ζήτησα τα φώτα των ειδικών, αλλά και  έχω χρέος απέναντι στην πατρίδα μου όπως έχει ο κάθε Έλληνας να ζητά εξηγήσεις και να ψάχνει, ΠΩΣ κάθε φορά από το 1821 η πατρίδα μου-μας βρίσκετε πάντα στα δόντια αρπακτικών.
Κύριε Σώρρα να γράψεις ένα μήνυμα και να συμβουλέψεις τα σκυλιά να κάτσουν καλά και να μην με απειλούν διότι θα πάρω ανάποδες και τότε θα δουν τι κάνει ένας πατριώτης για την πατρίδα του. Αυτό είναι συμβουλή!
Εγώ θα γράφω και θα κάνω κριτική και έλεγχο στους πάντες με γνώμονα το καλό της πατρίδος μου και κανενός άλλου τα συμφέροντα.
Επίσης αν θέλεις να αποδείξεις, λέω αν;;;  Όπως σου προείπα σε μήνυμα μου, μπορείς να απαντάς στην σκληρή κριτική και όχι να βάζεις ακαδημαϊκούς( κοινωνικά αμόρφωτους) να μεταφέρουν  και να προασπίζουν την προσφορά σου για την πατρίδα.
Εγώ το μόνο που έκανα είναι ότι έθεσα 5 ερωτήματα που κουβεντιάζονται παντού και γίνονται χιονοστιβάδα, κανέναν δεν έβρισα κανέναν δεν πρόσβαλα, τα υπόλοιπα είναι λόγια δημοσιογράφων, σχολιαστών, αλλά και αναγνωστών. Το θέμα είναι ότι περίμενα να τα αντικρούσεις με στοιχεία και να βουλώσεις τα στόματα.
Επίσης χθες όπως θα είδες, ανέβασα απόσπασμα με τις προσφορές σου, μαζί με την χυδαιότητα του συνεργάτη σου που αποδέχεται για συνομιλητές του όχι Έλληνες,  αλλά λαμόγια γραβατομένα που από μέσα στάζουν λίγδα αδιαφορίας για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και δηλώνουν Έλληνες! Αν δεν θέλετε να στείλετε τα έγγραφα για τις προσφορές  σε μένα να οικονομήσω κανένα ευρώ??? Όπως με κατηγορείτε,  να τα στείλετε σε άλλον κολλητό σας για να μην θεωρηθείτε ότι σπέρνετε ψέματα.
Για οποιαδήποτε συνεργασία που θα μπορούσε να υπάρξει από εδώ και πέρα με το θέμα Αρτέμης Σώρρας και η προσφορά για την πατρίδα των 600 δις θα γίνει μόνο με εσάς και με σεβασμό σε αυτό που κάνω για την πατρίδα μου.
Θα πρέπει να αποδεχτείτε την αρχή της δημοκρατίας ότι έλεγχο μπορεί και επιβάλετε να σας κάνει και ο αγρότης και ο εργάτης και ο ειδικός και ο μορφωμένος με τα ίδια δικαιώματα, να βρει που είναι η αλήθεια και που η απάτη;
Όσο για τον (περσεας) τον άντρακλα τον πολύ βαρύ μπορεί να πάει με ένα τράγο με ένα σκύλο με ότι τραβά η ψυχή του, γιατί έμενα η ελληνική φύση με έμαθε να πηγαίνω μόνο με θηλυκά που γεννήθηκαν τιμημένα θηλυκά και όχι με τρανσέξουαλ, όμως  προσπερνώ όλες τις προστυχιές σου και κρατώ μια υπόσχεση που δίνεις στο τέλος, ότι θα έρθεις από κοντά να με….. … αν φοράς παντελόνια και μέσα έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες, να κρατήσεις την υπόσχεση σου σε περιμένω! Έλα για να μοιραστούμε αυτά που έχω αρπάξει όπως είπες‼!
Σήμερα μια φίλη μου είπε όταν της είπα για τις απειλές και τις βρισιές  που δέχομαι, Κανελλόπουλε χτύπησες φλέβα, κάποιον ενόχλησες και αμόλησαν τα σκυλιά, πας καλά συνέχισε‼!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>