«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επείγον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΓΟΝ παρακαλώ όσοι το διαβάσετε να το διαδώσετε αμέσως.

Μόλις έλαβα μια απαντητική επιστολή από τον εκπρόσωπο του Κυρίου Άρτεμη Σώρρα και ανεβάζω ένα απόσπασμα μέχρι να έχω την έγκριση να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ την επιστολή.

Επειδή αν είναι αλήθεια αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αυτοί οι 300 στην βουλή πρέπει να φυλακιστούν γα εσχάτη προδοσία και αυτό είναι δικό μας χρέος, σας ενημερώνω για να μην λέτε ή έχετε την δικαιολογία ότι δεν ξέρατε. Έχω ζητήσει αντίγραφα των προσφορών δεν ξέρω αν θα μου σταλούν,  αν μου έρθουν θα σας τα παρουσιάσω αμέσως.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
…………………………………………………………………
Εστε νας κοινός συκοφάντηςκαί βριστής τν  λλήνων……
Και τώρα πάντηση σας …
Δέν χρησιμοποιήσαμε  οτε θέσαμε σέ κίνδυνο τήν λλάδα καί τήν Κύπρο κε (συγνώμην) Κανελλόπουλε. Ατο τό γκλημα τό διαπράττετε σες μέ τήν θέση καί τίς πράξεις σας.
Στήν Κύπρο γαπητέ μου κε (συγνώμην γιά τόν δόκιμο ρο γιατ κύριος δέν εστε) ρτέμης Σρρας καί ργανισμός ΕΝD πέραν τν 50 δίς σέ μόλογα  χει δεσμεύσει σέ ρευστόν 30 πίπλέον δίς δολλάρια μέ 5 πρωτόκολα  ποδοχς κ μέρους τς κυβέρνησης τν προδοτν   πού λυμαίνονται τόν λληνισμό τς Κύπρου
 Στήν λλάδα παρόμοια προσφορά γιά τήν χρηματοδότηση το ΙΚΑ
πέραν τν μολόγων σέ ρευστόν περρίφθη μόλις πρό τριν μερν πό τόν διευθυντή  το ργανισμο. Στήν λακωνική πάντηση οδεμία δικαιολογία προβάλεται γιά τήν ρνηση…..
Γιά τήν ξαγορά τς λυμπιακς καταθέσαμε καί πάλιν σέ                                                   
ρευστόν $75.000.000 ναντι $72.000.000  το μίλου Βασιλάκη τς
Aegean  προσφορά πόύ πίσης περίφθη νευ λόγου.
Καταθέσαμε πίσης πίσημη προσφορά ες ρευστόν γιά τήν ξαγορά δύο μεγάλων τηλεοπτικν σταθμν καί μετά πό 75 καί πλέον μέρες οδεμία πάντησις.
 9 Προσφορές νάλογες καί διαιτέρως συμφέρουσες γιά τήν πατρίδα κάναμε γιά τήν γροτική Τράπεζα τόν ΟΠΑΠ καί χι μόνον
 Θά μποροσα νά σς παραθέσω δεκάδες τέτοια παραδείγματα 
πού ἀντικρούουν τίς αἰτιάσεις σας ἀλλά δέν θά τό κάνω γιατί δέν ἒχετε οὒτε τήν πρόθεση οὒτε καί τήν δυνατότητα νά συμπεριφερθεῖτε ὡς Ἓλλην ἢ νά δραστηριοποηθεῖτε στόν στρατό τοῦ Ἑλληνισμοῦ……         

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

                                          
Μοιραστείτε το!

1 comment to Επείγον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  • Οι προδότες και οι μη έλληνες που κακπκυβερνούν την πατρίδα μας, βάλθηκαν να διαλύσουν την πατρίδα μας. Όμως, ότι κακό και να κάνουν στο τέλος, εμείς οι έλληνες θα νικήσουμε και θα κάνουμε την Ελλάδα μας, να μεγαλουργήσει. Ο αξιαγάπητος έλληνας πατριώτης μας Σώρρας, να χρησιμοποιήσει τα διαθέσιμα χρήματα ώστε να προωθηθούν οι νές τεχνολογίες, απασχολώντας επιστημονές μας. Επίσης, πρέπει να υποστηριτεί χρηματικά ο πολτικός αγώνας των καθαρά ελλήνων που οργανώνονται να διεξάγουν της απόκτησης της εξουσίας. Πιστεύουμε στον Σώρρα, αφού άλλωστε έχουμε ασχοληθεί με τις προθέσεις του που οι προδότες, σε αντιθεση με τις διατάξεις του Συντάγματος αλλά και με τους κανόνες του ανταγωνισμού, παράνομα τον αποκελιουν.
    Να έχουν το κουράγιο όλοι της ομάδας Σώρρα.
    Η Ελλάδα μας θα νικήσει.
    Κυριακίδης

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>