«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τυπάκος και σαλτιμπάγκος έχων την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θα απαντήσει στον παρακάτω λίβελο!

Αρχικά είπα να μην απαντήσω, αλλά σαν τυπάκος και σαλτιμπάγκος γαργαλιέμαι και επειδή σέβομαι και αγαπώ τους αναγνώστες μου και δεν τους πουλώ φύκια για μεταξωτές κορδέλες και επειδή νόμιζα ότι δεν θα βρεθεί άνθρωπος να ειρωνευτεί την αγωνιστικότητα μου και την ειλικρίνεια μου, θα απαντήσω σε ότι με θίγει κατά την γνώμη αυτού που έγραψε τον λίβελο κατά του προσώπου μου.
Πρώτον, ανεβάζω ολόκληρο τον λίβελο.
Δεύτερον, με κατηγορείτε ότι το έπαιξα πρωτεργάτης, λάθος ήμουν πρωτεργάτης!
Τρίτον, με κατηγορείτε ότι εξαφανίστηκα, λυπάμαι γιατί μαρτυράτε το ενδιαφέρον σας γιατί εξαφανίστηκα, πατέρας με τέσσερα παιδιά κυνηγημένος από την αστυνομία από ρουφιανιά, βρέθηκα στην Σαουδική Αραβία για να ταΐσω τα παιδιά μου. Και ενώ έπαιρνα χρυσά λεφτά τα παράτησα και γύρισα στην πατρίδα μου με αφορμή πολύ άσχημη ασθένεια της γυναίκας μου. Δεν ξανά έφυγα ενώ μπορούσα σαν προϊστάμενος ηλεκτρολόγος, έμεινα για να αγωνιστώ για την πατρίδα μου.
Τέταρτων, δεν αρνήθηκα ποτέ ότι ανήκα στο ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας στην ισότητα και στην δημοκρατία βοηθώντας πολύ κόσμο. Και ενώ ήμουν στην νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δεν διόρισα κανένα παιδί μου όπως κάνανε άλλοι και κάνατε.
Πέμπτον, όμως είσαστε απληροφόρητοι ή το κάνετε σκόπιμα ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, μόνο που εγώ είμαι τόσο καθαρός που δεν κολάι ούτε σκόνη.
 Την θέση του οδηγού την κέρδισα όχι από την κομματική ιδιότητα μου γιατί δεν θα την δεχόμουν, αλλά με το σπαθί μου, αφού με είχαν τα συντρόφια μου απορρίψει σε δυο προηγούμενους διαγωνισμούς όπως και στην πυροσβεστική.
Τι θέση στην πολεοδομία την κέρδισε η γυναίκα μου που μπούκαρε με τα τέσσερα παιδιά μας στην συνεδρίαση επί Νομάρχη Φαρμάκη και τους είπε,  ακούστε να δείτε αν έχει κάποιος άλλος περισσότερα κριτήρια από τον άντρα μου να την πάρει την θέση, αλλιώς θα σας πάρει ο διάολος το κεφάλι!
Επίσης εγώ βρέθηκα  επί ΠΑΣΟΚ στην Κυπαρισσία να πηγαινοέρχομαι 11 χρόνια  150 χιλιόμετρα την μέρα, με  δικά μου έξοδα βενζίνης και φθοράς. Την υπευθυνότητα για αυτό την οφείλω  στους κομματικούς μου φίλους γιατί κατηγόρησα απατεώνα τον δικτάτορα νομάρχη Πετροπουλάκη Που είχε βάλει χέρι στα λεφτά που προοριζόταν για τους σεισμόπληκτους. Εσείς που ήσασταν πάλι να δείτε τι γίνομαι;;;;; Που στην μήνυση που έκανα στον νομάρχη, έκανα μόνος μου τον δικηγόρο γιατί δεν δεχόταν κανένας, γιατί έτρωγαν όλοι! Εγώ ο σαλτιμπάγκος, ο τυπάκος δεν απολογούμαι σε αχάριστους που ρίχνουν τέτοιο λίβελο, αλλά στους αναγνώστες μου που τους σέβομαι και στην πατρίδα μου που με έχει ανάγκη.
Με χρόνο-καθυστέρηση  σχεδόν 35 χρόνια ανακαλύπτω τους υπεύθυνους που με ανάγκασαν να εξαφανιστώ και να αυτοεξοριστώ στην Σαουδική Αραβία‼‼‼‼
Αν θέλετε συνέχεια θα την έχετε, αλλά θα κλάψει κάθε πικραμένος‼‼

Παρακάτω ο λίβελος, να είναι καλά οι άνθρωποι μας έκαναν να γελάσουμε με την πράγματι ωραία φωτογραφία!

Υστερόγραφο:
Θέλω να πιστεύω ότι θα με τιμήσετε όπως σας τίμησα και εγώ και σας έκανα διαφήμιση να ανεβάσω το θέμα σας από την (υπέροχη ιστοσελίδα σας)!
…………………………………………………………
26 Ιανουαρίου 2013
Ιθώμη:Ο Σαλτιμπάγκος του διαδικτύου και ο τάφος του Αριστόδημου
Ορισμός της έννοιας ”Σαλτιμπάγκος”: Κυριολεκτικώς ως σαλτιμπάγκος ορίζεται ο μεσαιωνικός υπαίθριος γελωτοποιός, συνήθως άσχημος και αξιολύπητος τη εμφανίσει, συνήθως τελεί υπό τας εντολάς κάποιου προύχοντος και καθήκον του είναι η διασκέδασις των συνδαιτυμόνων. Σήμερον, σαλτιμπάγκος είναι ο γελοίος τη εμφανίσει ή/και λόγω συμπεριφοράς.(Link: http://www.slang.gr/lemma/show/saltimpagkos_6689:%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82 )
Σαλτιμπάγκο λοιπόν μας θυμίζει ο διαχειριστής του www.arxaiaithomi.gr , οποίος χαρακτηρίζει γελοίο το περσινό(01/04/2012) πρωταπριλιάτικο ψέμα μας  με τίτλο:”Αμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! Βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Μεσσήνης,Αριστόδημου>> .Το σχετικό link και το γεμάτο χολή σχόλιο του μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.arxaiaithomi.gr/2012/04/01/amythitos-arxaiologikos-thisauros-bre/ 
Ο τυ(μ)πά(γ)κος λοιπόν αυτός αυτογελιοποιείται με το σχόλιο του αυτό, αφού χαρακτηρίζει γελοίο ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα που σκοπό έχει να χαρίσει γέλιο στη σημερινή γεμάτη θλίψη , λόγω κρίσης, εποχή μας. Θέλει να μας στερήσει ο τυπάκος αυτός το δικαίωμα στην ελάχιστη χαρά που μπορεί να μας δώσει η πρωταπριλιά , αφού το χαμόγελο μας το στέρησαν οι μνημονιολάγνοι.
O λόγος ανεξήγητος σε εμάς, διότι δεν προηγήθηκε κάτι που να προκαλέσει τέτοια επίθεση στο Ithomi News.  Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η ζήλια και  ο φθόνος για το Ithomi News, γιατί  όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ή αλλιώς της στραβής και της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες!!!
Αυτόν τον τυπάκο τον θεωρούσαμε φίλο εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια!!! Αλλά τέτοια γεγονότα είναι ευκαιρία να ξεβρακώνεται ο κάθε τέτοιου είδους ”φίλος”… Τον γνωρίζουμε από το 1978, τότε που άνοιξε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στη Βαλύρα, τότε που πρωτοστάτησε όπως λέει να δημιουργηθεί κάποια τοπική κομματική οργάνωση  …που θα έφερνε την αλλαγή!!! Ύστερα για πολλά χρόνια τον χάσαμε, γιατί όπως μάθαμε είχε διοριστεί οδηγός στο δημόσιο. Τώρα νάτος πάλι συνταξιούχος και σούπερ αντίπαλος των μνημονιακών και όσων μας κατάντησαν έτσι όπως μας κατάντησαν. Τιμητής των πάντων που αναθεματίζει  τους κακούς και προδότες πολιτικούς. Ο ίδιος δεν έφταιξε πουθενά και σε τίποτα…
Αυτός είναι που εσχάτως μας έλεγε ότι όλοι οι μπλόγγερς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μην χτυπάει ο ένας τον άλλονε, να παλέψουμε όλοι μαζί εναντίον των προδοτών πολιτικών και άλλα τέτοια γινομένα και άγουρα.  Τώρα τι να του πεις;;; Γράψε μας κι’ άλλα φιλαράκο.Το διαδίκτυο χρειάζεται και τους σαλτιμπάγκους να γελάμε βρε αδελφέ και λιγάκι, γιατί και το γέλ(ο)ιο είναι πια είδος πολυτελείας!!!
Αναρτήθηκε από

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>