«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θέμα Άρτεμης Σώρρας και END ?????????

Αγαπητοί φίλοι ζούμε μέσα σε έναν παραλογισμό, μας βαράνε όλοι οι κακοί άνεμοι,  ανοίξαμε και την πόρτα μας και έχουν μπει μέσα στο σπίτι μας και σαρώνουν.
Αναγκάζομαι μια και ασχολούμαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με την πατρίδα μας να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός, και λέω όσο μπορώ γιατί εγώ θέλω, αλλά οι συγκεχυμένες πληροφορίες σε αποπροσανατολίζουν, εγώ το θέλω και είναι το πιστεύω μου, το θέμα είναι να φαίνεται και προς τα έξω χωρίς αμφιβολίες για τον ρόλο που παίζω. Για αυτό έχω ως αρχή όταν κάνω κάποιο λάθος να έχω το θάρρος να ζητώ συγγνώμη. Τα λέω αυτά διότι εδώ που έχουμε φτάσει η αλήθεια είναι ψέμα και το ψέμα αλήθεια!
Σέβομαι και αγαπώ τους αναγνώστες μου και δεν θα ήθελα να κλονίσω την εμπιστοσύνη τους.
 Για αυτό όσο σκληρή κριτική και αν μου έχει γίνει  το ανεβάζω,  γιατί τίποτα δεν είναι απόλυτο για να το απορρίψω και κυρίως δημοκρατία είναι η διαφορετικότητα και τον ρόλο αυτό τον αφήνω στους αναγνώστες μου.
Ως αρχή θεωρώ ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχτεί ένοχος.
Στην περίπτωση Αρτέμη Σώρρα  όπως του έκανα στο παρελθόν σκληρή κριτική έτσι πρέπει να του δώσω το δικαίωμα να αποδείξει την αλήθεια, αν το επιθυμεί. Δεν ξέρω αν θα το πράξει, αυτό είναι δικό του δικαίωμα. Εγώ όμως ότι πληροφορίες ΘΑ ΕΧΩ θετικές ή αρνητικές θα σας τις παρέχω για να έχετε άποψη και να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, αν καταφέρουμε να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι.
Χθες του έστειλα μήνυμα συνεργασίας αν όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια. Και για αυτό ανέβασα μαζεμένα θέματα από την δική του πλευρά.
Όπως είπα αρνητικά και θετικά σχόλια και πληροφορίες για το θέμα θα τα ανεβάζω και αν θέλει ο ίδιος ας τα επαληθεύει ή ας τα διαψεύσει.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>