«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Ας σταματήσουμε τις κλάψες, δεν μας πάει σαν λαός ιστορικός, πολιτισμένος, που δίδαξε την δημοκρατία σε όλο τον κόσμο,  ας αποδείξουν τα κόμματα αποκόμματα που μας έκλεψαν την ψήφο μας και δεν λέω για αυτά που κυβερνούν στην κατοχική κυβέρνηση, αλλά όλη την αντιπολίτευση να κάνει επερώτηση εδώ και τώρα στην βουλή να απαντήσει με στοιχεία το επίσημο κράτος αν είναι απατεώνας ο Σώρρας; Και αν δεν είναι γιατί δεν τον αποδέχονται να βοηθήσει; Αυτός δεν είναι ο ρόλος μας σαν λαός να αναγκάζουμε τους εκτελεστές των εντολών  μας να κάνουν αυτό που επιθυμούμε;;;
Αγαπητοί αναγνώστες, ΕΛΛΗΝΕΣ , όλος   ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην γη οφείλουμε να ασχοληθούμε με τον Σώρρα. Πρώτον αν είναι απατεώνας πως παίζει με την δυστυχία ενός λαού; Δεύτερον αν δεν είναι γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα του; Τρίτων ποιος άλλος μπορεί να λέει ότι έχει τόσα λεφτά σε ομόλογα ρευστοποιήσιμα και με επίσημα έγραφα τα δίνει στην Ελλάδα και το επίσημο κράτος με όλες τους τις υπηρεσίες δεν τον ελέγχει να πει στον ελληνικό λαό, να αυτός είναι απατεώνας και τον κλείνω φυλακή;;; Και σε αυτό θα βοηθούσε και η Αμερική που επικαλείται ομόλογα αμερικάνικου δημοσίου;;; Πως μπορούμε να λέμε απατεώνα έναν άνθρωπο όταν στέλνει επίσημα έγραφα στους πολιτικούς; Στον άριο πάγο, στους εισαγγελείς; Τους κάνει μήνυση για εσχάτη προδοσία, έχει στείλει σε όλα τα υπουργεία έγραφα και κυκλοφορεί ελεύθερος;;;; Δεν είναι πολύ τραβηγμένο να τον λέμε απατεώνα χωρίς αποδείξεις;;;;;; Ποιος ή ποιοι είναι απατεώνες δεν πρέπει να το μάθουμε, να το απαιτήσουμε;;;  Τα λαμόγια μύγα να πετάξει την ανακρίνουν! Τον Σώρρα αφού τον ονομάζουν απατεώνα ψεύτη γιατί δεν τον κλείνουν μέσα ή γιατί δεν τον ανακρίνουν;;;; Να δείτε το βίντεο και να πράξουμε τα δέοντα σαν υπεύθυνοι πολίτες!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ “ΥΠΟΨΙΕΣ” ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ. ΕΥΓΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΟΗΤΡΟΥ! ” ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ”
Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>