«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακαριαία παρέμβαση Πεπόνη για τις καταγγελίες Καρχιμάκη

Μόλις σήμερα το πρωί, το newsbomb.gr καλούσε τον οικονομικό εισαγγελέα να παρέμβει ώστε να μη συντηρούνται φαινόμενα ασυδοσίας

Ακαριαία παρέμβαση Πεπόνη για τις καταγγελίες Καρχιμάκη

Την ακαριαία παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, προκάλεσαν οι καταγγελίες του γραμματέα του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και η σχετική προτροπή του newsbomb.gr, με δημοσίευμα-παρέμβαση σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλει ότι:
– αφενός, με παρέμβαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, αποδεσμεύονται τραπεζικές καταθέσεις μεγαλοφοροπαραβατών και στη συνέχεια οι αποδεσμευμένες καταθέσεις φυγαδεύονται στο εξωτερικό και,
– αφετέρου, ότι ο Γιώργος Προβόπουλος τοποθετεί ως εκκαθαριστές στις κρατικές τράπεζες (ΑΤΕ, ΤΤ κ.λπ.), δικούς του ανθρώπους και μάλιστα συνταξιούχους, από την παλιά Εμπορική.
Η παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα ήρθε πριν περάσουν λίγες ώρες από το σχετικό δημοσίευμα του newsbomb.gr, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τόσο τα αντανακλαστικά όσο και την αταλάντευτη προσήλωση του κ. Πεπόνη στο υψίστης προτεραιότητας έργο της κάθαρσης της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.
Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Αναλυτικά, και σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη, η αποδέσμευση των τραπεζικών καταθέσεων γίνεται μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, και οι μεγαλοπαραβάτες φυγαδεύουν τα χρήματα στο εξωτερικό, όχι όμως για τους σκοπούς που δήλωσαν. Αναλυτικά, ολόκληρη η σχετική ανάρτηση του Μιχάλη Καρχιμάκη σε Facebook και Twitter είχε ως εξής: «ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚEΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Κ.ΠΕΠΟΝΗ ασκήστε έλεγχο στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας αν οι αποδεσμευμένες καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων, από τον υφυπουργό οικονομικών κ. Μαυραγάνη ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και αν διοχετεύθηκαν για τους σκοπούς που ως δικαιολογία αποδεσμεύτηκαν.
Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ εισαγγελέα, ενεργοποιήστε τις διαδικασίες ελέγχου στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας, ζητώντας να ελέγξετε ,αν μετά την αποδέσμευση των ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ καταθέσεων φοροπαραβατών ,με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για τα έσοδα ,οι καταθέσεις που αποδεσμεύτηκαν δεν φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ η αν τελικά διοχετεύθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που τελικά αποδεσμεύτηκαν  ΖΗΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
1) από όλους τους διευθυντές εφοριών όλης της χώρας διατελέσαντες και νυν, αν υπήρξαν αποφάσεις δικές τους που δέσμευσαν τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων και αποφάσεις του υφυπουργού Mαυραγανη που αποδέσμευσε αυτές τις καταθέσεις.
2) ΖΗΤΗΣΤΕ επίσης ,αφού συλλέξετε τα στοιχεία αυτά ,διασταύρωση με ΟΛΕΣ τις τράπεζες και την τράπεζα Ελλάδος ,αν τα αποδεσμευμένα χρήματα των φοροπαραβατων φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
3) ΖΗΤΗΣΤΕ τέλος να ελεγχθεί αν οι αποδεσμευμένες καταθέσεις των μεγαλοφοροπαραβατων από τον κ. υφυπουργό οικονομικών χρησιμοποιήθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που αποδεσμεύτηκαν  Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ».
ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η δεύτερη σοβαρότατη καταγγελία του κ. Καρχιμάκη αφορά στον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ότι «Ο κεντρικός τραπεζίτης, κ. Προβόπουλος, συνεχίζει να προκαλεί με την παρέα του από τη θητεία του στην Εμπορική τράπεζα. Ο κεντρικός τραπεζίτης έχοντας την αίσθηση του ασύδοτου, του ανεξέλεγκτου και του άβατου που έχει επιβάλει στην τράπεζα Ελλάδος, συνεχίζει τις ύποπτες προκλήσεις του.
Διορίζει εκκαθαριστές στις υπό εκκαθάριση τράπεζες π.χ. ΑΤΕ, συνεταιριστικές, και τώρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μια παρέα συνταξιούχων (η παρέα της Εμπορικής) που τον ακολουθούν και τον συνεπικουρούν στα σχέδια του από τότε που υπηρέτησε στην Εμπορική τράπεζα και υπήρξε και ο βασικός χρηματοδότης των Βατοπεδινών.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Αυτοί παίρνουν και τη σύνταξή τους και αμείβονται και ως εκκαθαριστές; Να απαντήσει ο κ. Προβόπουλος ποιες είναι οι πρόσθετες αμοιβές της παρέας των συνταξιούχων της Εμπορικής τράπεζας που διορίζει χωρίς έλεγχο από το πουθενά εκκαθαριστές σε τράπεζες και στο ΤΤ; Το άβατο, το ασύδοτο και το ανεξέλεγκτο σε πρώτο πλάνο. Δυστυχώς ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες».
Από την πλευρά του, το newsbomb με το άρθρο-παρέμβαση, μόλις σήμερα το πρωί, καλούσε τον κ. Πεπόνη να ελέγξει τις σοβαρότατες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να παρέμβει άμεσα, ώστε να μη συντηρούνται καταστάσεις ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας.
Έτσι και έγινε, αποδεικνύοντας εκ νέου ότι ο κ. Πεπόνης είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τα φαινόμενα αυτά από όπου κι αν προέρχονται, από όσο ψηλά κι αν εκπορεύονται.
Διαβάστε επίσης:
Οικονομικοί εισαγγελείς για τις καταγγελίες Καρχιμάκη
Μ. Καρχιμάκης: Ας σταματήσει ο εισαγγελέας τον Προβόπουλο!
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/272465/amesi-paremvasi-peponi-gia-tis-kataggelies-karhimaki#ixzz2IeKw8qAL
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>