«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς να ονομάσω αυτή την συμπεριφορά του Ελληνικού λαού; Δειλία; Προδοσία ομαδική; Πως πέστε μου πως;

Έχουμε τον Μητσοτάκη τον λέμε προδότη δεν τον δικάζουμε έλλειψη στοιχείων και του επιτρέπουμε να έχει πυρηνικό καταφύγιο χωρίς να του ζητάμε αναλυτικά από πού, πότε και πως έκανε αυτήν την αμύθητη περιουσία και του βγάζουμε και πολύτεκνη σύνταξη, και τον αναφωνούμε και επίτιμο τα τέκνα του και προδοτικά παρακλάδια του οργώνουν τον κρατικό μηχανισμό!
Έρχεται ο Σημίτης και ανοίγει το λάκκο της Ελλάδος με σωρεία νόμων αντισυνταγματικών κατά της Ελλάδος  Αναρριχάται στην εξουσία με εκβιασμούς πολιτικούς κ.α  ούτε και αυτόν το δικάζουμε έλλειψη στοιχείων και ας έχει πηδήξει το σύνταγμα!
Έρχεται ο Καραμανλής ο ταπεινά  και σοβαρά καίει την Ελλάδα με την ανοχή του, αφήνει ανεξέλεγκτους όλους τους απατεώνες και οργιάζουν από το Άγιο Όρος μέχρι τους αγίους εμπόρους εθνοπατέρες και εδώ δεν τον δικάζουμε έλλειψη στοιχείων και τον ντύνουμε και με τον μανδύα του κυνηγημένου πατριώτη που πήγαν να τον φάνε, κάνει τις τσάρκες του και αυτός σαν να μην συμβαίνει τίποτα σε αυτή την χώρα και τον λαό που τον τίμησε στο ανώτατο αξίωμα θεωρώντας ότι ο Ελληνικός λαός όπως και στους προκατόχους του του το χρωστούσε!
Έρχεται με τις ευλογίες του Καραμανλή που έκανε τα πάντα να παραδώσει στον προδότη Παπανδρέου από αυτά που συμπεραίνουμε στα λεγόμενα της Μπενάκη, αυτός κάνει και πουλά τελείως φανερά αφού ήξερε τι ζώα είμαστε από τους προκατόχους του και εδώ δεν τον δικάζουμε έλλειψη στοιχείων και τον αφήνουμε να διδάσκει και να οικονομάει με ποιο τρόπω  πρόδωσε και πούλησε την Ελλάδα στους συμπατριώτες του και συμμάχους μας Αμερικανούς και Ευρωπαίους, στην Αμερική από την μαμά και στην Ευρώπη και από την μαμά και από το εβραϊκό αίμα που τρέχει στις φλέβες του!
Τώρα έχουμε το φινάλε της κορυφαίας προδοσίας από την αγία τριάδα ομοούσιων  Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη  να πουλάνε τα πάντα ακόμα και μονάδες που αφορούν την άμυνα της χώρας διαλύουν τα στρατόπεδα μαζί με τον στρατό, ακόμα και επιχειρήσεις κερδοφόρες τις χαρίζουν ή τις τεμαχίζουν και παίρνουν το καλύτερο κερδοφόρο κομμάτι  χάρισμα και μας αφήνουν ότι προβληματικό που δεν επιφέρει κέρδος μέχρι να το αναστήσουμε και αυτό να το πάρουν ή να το κλείσουν!
Έχουμε τον υπουργό οικονομικών που λέει ξεδιάντροπα ναι δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω στους Τούρκους!
 Οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση και στις αυτοκτονίες προετοιμάζοντας τον λαό μέσα από την διχόνοια σε εμφύλιο και εμείς  παίζουμε μεταξύ μας τις κουμπάρες ποιος είναι ένοχος και ποιος λιγότερο ένοχος και δεν τους δικάζουμε στην Ομόνοια με συνοπτικές διαδικασίες!
Άραγε τι άλλο περιμένουμε να μας δώσουν τα φτυάρια να ανοίξουμε τους τάφους μας;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

4 comments to Πώς να ονομάσω αυτή την συμπεριφορά του Ελληνικού λαού; Δειλία; Προδοσία ομαδική; Πως πέστε μου πως;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>