«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Α/ΓΕΑ; Α/ΓΕΕΘΑ (ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ); Α/ΓΕΝ; Α/ΓΕΣ (ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ); ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ε.Δ.

Τον μέσο Αξιωματικό αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι ότι ξεπουλιέται και κομματιάζεται η Πατρίδα. Τον αρχικό εκτελεστή δε αυτής της πράξης, τον ΓΑΠ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τον παρέπεμψε στην προανακριτική επιτροπή.
Το σχέδιο που έχουν αποδεχθεί όλοι τους είναι η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η δημιουργία ενός εσωτερικού Στρατού ασφαλείας που θα μας έλθει από έξω και θα αποτελείται από επαγγελματίες δολοφόνους. 
Την ασφάλεια των Βαλκανίων θα την αναλάβει το ισλαμικό τόξο. Η Σερβία πρόλαβε έκανε την Κεντρική της Τράπεζα Κρατική και κόλλησε στην Ρωσία.
Ο Παπακωνσταντίνου πώλησε την οικονομία, ο Ραγκούσης, έβαλε τις βάσεις για την νομιμοποίηση των Λαθρομεταναστών, ο Λοβέρδος μας έβαλε να δουλεύουμε μέχρι τα 70, ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης κατάργησαν το Α΄ΣΣ και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στις δομές του Στρατεύματος, ο Χρυσοχοϊδης απεδείχθη ‘Τσάμπα Μάγκας¨, ο δε Υπουργός Εξωτερικών αφού συμπλήρωσε τα ψώνια του στις ΗΠΑ ξαναγύρισε σαν σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το πτυχίο του, τα κρίσιμα νησιά μας και η Θράκη μένουν χωρίς δασκάλους, οι Πομάκοι ζητούν βοήθεια και τα ΜΜΕ αποβλακώνουν και φοβίζουν τον Ελληνικό Λαό.
Όλοι αυτοί λεηλάτησαν την Ελλάδα. Το Πασσαλιμάνι τον δίδουν στους Τούρκους και μάλιστα στο ΓΕΣ της Τουρκίας. Την ΛΑΕΔ (Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων) την βγάζουν στο σφυρί. Τώρα τα ‘ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ¨ Σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων θα τα παίρνουμε από το FACEBOOK, αν δεν πουληθούν σε ξένες μυστικές Υπηρεσίες.
Και για μεν τους Υπουργούς δεν έχουμε πρόβλημα, είναι προδότες, αλλά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ γιατί δεν παραιτείται………….?
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες ζητούνται εθελοντές για τα σχολεία χωρίς δασκάλους, θα κλείσουν τα σχολεία και θα ανοίξουν Τούρκικα.
Στέργιος Σμυρλής

Το 2013 ήρθε …με στολή 1950 για τους στρατιωτικούς!

Το 2013 ήρθε για τους Έλληνες με φορεσιά του 1950. Και απ΄ αυτή την “αποκριάτικη χρονιά” δεν εξαιρούνται φυσικά οι στρατιωτικοί. Το αντίθετο. Είναι οι πρώτοι “ταξιδιώτες” στην “χρονομηχανή” της οικονομικής κρίσης , που γυρίζει τη χώρα δεκαετίες πίσω. Στην εποχή του στρατηγού Δεκαβάλα, του “ήρωα με τις παντόφλες” ,που είχε ενσαρκώσει ο αξέχαστος Λογοθετίδης.
Δεν είναι υπερβολή. Οι στρατιωτικοί , μία κοινωνική επαγγελματική τάξη η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ να βρει μια θέση στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης , να κερδίσει σεβασμό και αξιοπιστία από την υπόλοιπη κοινωνία ,γυρνά πίσω στα χρόνια που ο Εμφύλιος Πόλεμος είχε ολοκληρώσει τη καταστροφή του μεγάλου πολέμου και της κατοχής. Τότε που οι στρατιωτικοί πάλι περνούσαν δύσκολα οικονομικά και αντιμετωπίζονταν με επιφύλαξη από ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας,αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.
Τώρα θέλουν να τους γυρίσουν σ΄ εκείνες τις εποχές. Οικονομικά ήδη .το κατάφεραν. Την απαξίωσή τους στην κοινωνία ακόμη την “παλεύουν”. Διαβάζοντας αρκετά μηνύματα γίνεται κατανοητό ότι κάποιοι είχαν “τσιμπήσει” στο “παραμύθι” τον “ακριβοπληρωμένων” και “αχρείαστων” στρατιωτικών. Καθηγητές, γιατροί του ΕΣΥ, δημόσιοι υπάλληλοι ποτισμένοι από την πολύχρονη προπαγάνδα “μπλε” και “πράσινων” κυβερνήσεων έχουν πιστέψει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι περίπου .αναγκαίο κακό! Άλλοι έχουν ως ακλόνητη πεποίθηση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι εξοπλισμοί τους είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το ναυάγιο της χώρας. Μεγαλύτερο ψέμμα δεν έχει ειπωθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τους αριθμούς και τα .πάρτι που έγιναν σε πολλούς άλλους τομείς του δημόσιου βίου.
Συκοφαντήθηκαν βάναυσα οι στρατιωτικοί,που και πριν το 2009 ήταν κακοπληρωμένοι. Παρουσιάστηκαν ως.κηφήνες από τους ίδιους που κάθε φορά που το κράτος-μπάχαλο δεν τα μπορούσε να τα βγάλει πέρα απευθυνόταν στον στρατιωτικό μηχανισμό της χώρας για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Σίγουρη και φθηνή λύση, αφού ούτε υπερωρίες ,ούτε νυχτερινά έπρεπε να πληρωθούν για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς σε συνθήκες εξαιρετικά επικίνδυνες, σε αποστολές που συχνά τελείωναν σε νεκροταφεία με φέρετρα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη και τιμητικούς πυροβολισμούς στον αέρα. Για τους ήρωες που την επόμενη μέρα ξεχνιόντουσαν και οι συνάδελφοί τους γίνονταν πάλι.κηφήνες!
Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονια αυτή που μόλις ξεκινά για τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και είναι πραγματικά αγωνιώδες το ερώτημα τι θα προκύψει αυτή τη χρονιά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>