«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

«Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής

EΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα
Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 **** Τηλεομοιότυπο: 210-3244163
Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/*****Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 14η Ιανουαρίου 2013
Για τον Ε.ΛΑ.Σ.
Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
Τηλ: 210 3241961 Τηλ: 210 8239965
Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ευρίσκονται ως ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ.
Σήμερα που το Έθνος βρίσκεται υπό κατοχή με την συμμετοχή μιάς κυβερνητικής οπερέτας που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος, μιάς ερμαφρόδιτης τρισυπόστατης «κυβέρνησης» υποτακτικής των τραπεζών, μιάς «κυβέρνησης» που δολοφονεί ένα ολόκληρο έθνος, εμείς βάλουμε ευθέως εναντίον εκείνων που με την σιωπή τους γίνονται συναυτουργοί στην συντελούμενη Εθνοκτονία.
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας και με την βεβαιότητα ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές», στην αποκοτιά μας να βάλουμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς ενώπιον των ευθυνών τους, ως ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους, Σας καλούμε να υπογράψετε το επισυναπτόμενο εξώδικο, εσείς και όσοι άλλοι γνωρίζετε.
Η υποχρέωση τήρησης του Συντάγματος και των Νόμων που συνάδουν προς αυτό,
είναι καθήκον όλων μας, επιδιωκόμενο με κάθε τρόπο, και ο μόνος τρόπος σωτηρίας
της χώρας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει, να ολιγωρήσει, να κωφεύσει, να φερθεί υστερόβουλα και άνανδρα. «Εἷς οἰωνὸς ἄριστος ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης» μας λέει ο Θείος Όμηρος και: «Μητρός τε καί πατρός τε καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιότερον ἐστι πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιότερον καί ἐν μείζονι μοίρα καί παρά θεοῖς καί πάρ΄ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.» διδάσκει ο Σωκράτης.
Εμείς, ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, παρατασσόμεθα ενωμένοι σε σχηματισμό μάχης έναντι του κοινού εχθρού και σας θέλουμε μαζί μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!
Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 3.124 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.147.372, μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 1.216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να ακολουθήσει τον δρόμο μας της σύγκρουσης με το κατεστημένο.
Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούμε εναντίον αυτής της λαίλαπας που θα σαρώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από το σχέδιο αυτό της συντελούμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ της ελληνικής φυλής με αιχμή την πλήρη ανομία των εξουσιαστών.
Εμείς δίνουμε την μάχη μας για την αποκατάσταση της νομιμότητος και σας καλούμε να συνταχθείτε με τις προσπάθειές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. Δεν θα τους χαρίσουμε το Έθνος μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την πατρίδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την Ελλάδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την ΖΩΗ μας. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
Ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!!
Για τον Ε.ΛΑ.Σ.
Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
Τηλ: 210 3241961 Τηλ: 210 8239965
Το ΕΞΩΔΙΚΟ ευρίσκεται ως ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
1. Του Οδυσσέα Τηλιγάδα του Ανδρέα και της Χρυσούλας, Επιχειρηματία-Δημοσιογράφου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ευριπίδου αρ. 57, με ΑΔΤ: ΑΖ 631343/2009 ως Προέδρου του ενεργού Πολιτικού Κόμματος υπό την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, (Ε.ΛΑ.Σ)», με αριθμό πρωτοκόλ. του Αρείου Πάγου: 6152/27-07-2000, αριθμό πρωτοκόλλου του Διοικητικού του Αρείου Πάγου: 2392/27-07-2000 και αριθμό πρωτοκόλλου της Βουλής των Ελλήνων: 1940/02-08-2000.
2. Της Μαρίας Εξαρχουλάκου του Ιωάννη και της Φωτούλας, Δικηγόρου, (ΑΜΔΣΑ 17969), κατοίκου Αθηνών, οδός Κυψέλης αριθμός 83, με ΑΔΤ: ΑΗ 572815/2009, ως Προέδρου της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας υπό την επωνυμία «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π) και μέλους του (Ε.ΛΑ.Σ).
3. Της Αλίκης Κυριακάκη του Δημητρίου και της Αικατερίνης, Συνταξιούχου εφοριακού-Ελέγκτριας, κατοίκου Αθηνών, οδός Αργολίδος αριθ. 12, Αμπελόκηποι.
4. Του Δημητρίου Παυλή του Ευαγγέλου και της Αθηνάς, Αξιωματικού εν Αποστρατεία, κατοίκου Αθηνών, οδός Αγίου Στυλιανού αριθμός 14, με ΑΔΤ: Φ 097213.
5. Του Αθανασίου Λασπόπουλου του Δημητρίου και της Ελισάβετ, Δημοσιογράφου, κατοίκου Αθηνών, οδός Νίκης αριθμός 24.
6. Του Στυλιανού Σφακιανάκη του Αντωνίου και της Χριστίνας, Αξιωματικού εν Αποστρατεία, κατοίκου Αθηνών, οδός Φυλής αριθμός 100, με ΑΔΤ: Ν 844059.
7. Των, κατά τις διατάξεις του Συντάγματος κυρίαρχου Λαού, Ελλήνων πολιτών που υπογράφουν την παρούσα.
ΠΡΟΣ
Την Συνταγματικώς θεσμοθετημένη ανεξάρτητη Δικαστική Εξουσία και δη:
1. Την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, νομίμως εκπροσωπουμένη διά του Προέδρου αυτής, κατοίκου Αθηνών, Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Κτίριο 6, Γραφείο 210,
2. Την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, νομίμως εκπροσωπουμένη διά του Προέδρου αυτής, κατοίκου Αθηνών, Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Κτίριο 16, Γραφείο 204.
———————–
Υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 παράγραφο 2 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 αυτού που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», όλοι εμείς οι, κατά τις διατάξεις του Συντάγματος κυρίαρχος Λαός, υπογράφοντες την παρούσα, Έλληνες το γένος, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ με οργή και αγανάκτηση για πλήθος εγκλημάτων αυτεπαγγέλτως διωκομένων που, με το πρόσχημα της συνεχούς απειλής της άμεσης-άτακτης χρεοκοπίας και της αυτόματης εξόδου της Χώρας μας από την Ευρωζώνη και διάσωσης της Ελλάδος, τελούνται εις βάρος μας, ως Ελλήνων Πολιτών αλλά και εις βάρος ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους, εκ μέρους των ως σφετεριστών της Εξουσίας δρώντων, τόσο της Νομοθετικής όσον και της Εκτελεστικής, κατά τις διατάξεις του Συντάγματος, Εξουσίας ως και μηδέ εξαιρουμἐνου αυτού τούτου του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος διά των πράξεων ή και των παραλείψεών του υποθάλπει τα διαπραχθέντα εγκλήματα αυτών.
Όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και ως δημοκρατικής χώρας θεμελιώδης νόμος της είναι το Σύνταγμα του 1975, το οποίο ψηφισθέν από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων στις 07 Ιουνίου 1975 [ΦΕΚ A΄ 111/11 Ιουνίου 1975], κατόπιν των αναθεωρήσεων των ετών 1986, 2001 και 2008 ισχύει ακόμη μέχρι και σήμερα.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:
1ον Την εκ μέρους του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως αρχηγού της εκτελεστικής εξουσίας, επίκληση της παραγράφου 1 του άρθρου 44 του Συντάγματος με την οποία, καταργώντας και τις τυπικές διαδικασίες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ στην έκδοση της εις το υπ’ αριθμό ΦΕΚ Α΄ 240/12 Δεκεμβρίου 2012 διαλαμβανόμενης ΠΡΑΞΕΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ προκειμένου να εγκριθούν άμεσα τα Σχέδια των Συμβάσεων Τροποποίησης Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, οι οποίες έχουν συναφθεί, πλην άλλων, μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας [Ε.Τ.Χ.Σ] και της Ελληνικής Δημοκρατίας, ήτοι:
α] η με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» που κυρώθηκε με το νόμο 4060/2012 (ΦΕΚ Α΄ 65),
β] η με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» που καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4046/2012 (ΦΕΚ Α΄ 28),
γ] η με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων» που καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4046/2012 (ΦΕΚ Α΄ 28),
ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ την Συνταγματικώς θεσμοθετημένη ανεξάρτητη Ελληνική Δικαστική Εξουσία αποδεχόμενος τον όρο ότι:
Α] «Η Σύμβαση Τροποποίησης και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται από ή σε σχέση με αυτή θα διέπεται και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.» και ότι: «…..η ερμηνεία ή εκτέλεση της Σύμβασης Τροποποίησης θα υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.» [Ίδετε σελίδα 5797 του ΦΕΚ παράγραφο 4 εδάφια 4.1 και 4.2] και
Β] «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο.» [Ίδετε σελίδα 5798 του ΦΕΚ παράγραφο 4 εδάφια 4.4] όρος δια του οποίου, σε αντάλλαγμα για τα κεφάλαια από τα πακέτα «διάσωσης», λεηλατείται η Ελλάς, ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ η εθνική μας κυριαρχία και κάθε περιουσιακό εθνικό μας στοιχείο ξεπουλιέται στοιχειοθετώντας το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας ή παραβίασης, με πρόθεση, του Συντάγματος, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 49 παράγραφος 1 αυτού καθιστάμενος συγχρόνως επίορκος αφού:«……πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής…» τον κατά το άρθρο 33 παρ. 2 όρκο: «Ορκίζομαι… να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού».
2ον Η έκνομη παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών κυρίου Στουρνάρα για την είσπραξη του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ καταπατά τους θεμελιώδεις θεσμούς του πολιτεύματος και κατά παράβαση των διατάξεων του Άρθρου 186 Π.Κ. προκαλεί τον ελληνικό λαό και αποτελεί ενέργεια καταλύσεως του ελληνικού κράτους μετατρέποντας τούτο σε προτεκτοράτο των τοκογλύφων, αφού, ως μέλος της Κυβέρνησης εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και εντέλλεται ή παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος το οποίο επιτάσσει: «Η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη για κάθε αρμόδιο όργανο, όπως νόμος ορίζει….».
Ο κύριος Υπουργός, κατά την κρίση μας, δεν αποτελεί μόνο ένα φερέφωνο των Διεθνών δανειστών – κερδοσκόπων που επιβάλλουν στη χώρα μας νόμους και ληστρικά χαράτσια, αλλά δεν σέβεται τους νόμους και καμία απόφαση δικαστηρίου και τούτο ευλόγως παραπέμπει την σκέψη μας ότι γιά την κυβέρνηση δεν υπάρχει Δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρος της αλλά μόνο αυτή που δικαιώνει τους εις βάρος του Ελληνικού λαούνόμους και αποφάσεις της. Δυστυχώς, η εκάστοτε κυβέρνηση θεωρεί την Δικαιοσύνη ως μηχανή παραγωγής δικαστικών αποφάσεων μόνο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και τους παράγοντες απονομής της αριθμούς για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου της. Και δυστυχώς την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για την είσπραξη του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών ο Λαός την εξέλαβε ως Απόφαση-Δάκτυλο της κυβέρνησης αφού στην συνείδησή του η Δικαιοσύνη συντάχθηκε με την αυθαιρεσία, και αν τούτο σας ξενίζει, σταθείτε μιά ημέρα στις ουρές στα ταμεία της ΔΕΗ για να εισπράξετε τον πόνο, την οργή, την απογοήτευση και εν κατακλείδι το μίσος του Λαού που ευρίσκεται σε βρασμό ψυχικής ορμής προς τα πρόσωπά σας.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ Κύριοι να αδιαφορείτε για την άσκηση του δικαιοδοτικού σας έργου το οποίο οφείλει να διέπεται από την κυριαρχία της υπέρτατης αρχής «της πρωταρχίας του δικαίου» και να μεταβάλλεστε σε «μηχανισμό επιβολής» σε βάρος της απονομής αυτής ταύτης της Δικαιοσύνης και του κοινωνικού συνόλου ενώ ο κυρίαρχος Λαός, ΑΠΑΙΤΕΙ από Υμάς ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ όταν μάχεται για τα δίκαιά του έναντι ενός αφερέγγυου κράτους που τον οδηγεί στον μνημονιακό όλεθρο και την καταστροφή.
Υπό τις συνθήκες αυτές το πολίτευμα πλέον φέρει τον μανδύα της Δημοκρατίας. Από την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μεταπηδήσαμε πραξικοπηματικώς στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και ο κυρίαρχος Λαός δεν το γνωρίζει. Αποσκωρακίζεται ο στοιχειώδης σεβασμός υπό των αυτών οργάνων του Κράτους προς την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας και τις διατάξεις του άρθρου 2 παράγραφο 1 του Συντάγματος που επιτάσσουν: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Πού ευρίσκεται κόκκος σινάπεως του σεβασμού αυτού; Δεν αποτελεί αυτό ονειδισμό, λοιδορία και καταφρόνηση προς την αξιοπρέπεια ενός Λαού; Και γεννάται το ερώτημα: Ποιός είναι ο κυρίαρχος εν προκειμένω και ποιός είναι ο ραγιάς;
Επειδή οι θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος παραβιάζονται ασυστόλως και κατ’ εξακολούθηση, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και από θεσμούς που έχουν υποχρέωση να τις τηρούν, αφ’ ης στιγμής οι πολίτες της χώρας αυτής, και εν προκειμένω εμείς, θεωρούμε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε βαρειά Συνταγματική εκτροπή έχοντας ο κατ’ επίφαση Λαός απέναντί του μια απροκάλυπτα αυταρχική και αυθαίρετη εξουσία διαπιστώνουμε ότι το πολίτευμα πλέον δεν είναι Δημοκρατία αλλά Τυραννία, ως Έλληνες το γένος και όχι ως άτομα, ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά μας της ελευθερίας της έκφρασης, αγνοούμε την οποιαδήποτε συνέπεια των πιστεύων μας και υψώνουμε την δική μας φωνή υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας και αντικρούομε το κλίμα φοβίας που καλλιεργεί μεθοδικά το καθεστώς ποινικοποιώντας την γνώμη, με σκοπό την υποβάθμιση της αποκρουστικής εφαρμοζόμενης πολιτικής και των ωμοτήτων του εναντίον της κοινωνίας και κατ’ επέκταση του Έθνους, και για να αποδείξουμε ότι αυτή η χώρα, ευτυχώς ακόμη, δεν «ξόφλησε» από ήθος και από ιδανικά, αλλά ότι η Ελλάδα είναι εδώ, κρατιέται και αντιστέκεται, ενστερνιζόμαστε το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος, που έτσι κι αλλιώς οι εξουσιαστές το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, το οποίο επιτάσσει:«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», η έννοια δε της βίας δεν αφορά μόνον τη σωματική και φυσική βία, αλλά και την ψυχολογική.
Διά των ανωτέρω, το Σύνταγμα απευθύνεται στην Συνείδηση των Ελλήνων, εν ονόματι δε του πατριωτισμού υποχρεώνει όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες σε αντίσταση κατά των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η αντίσταση κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος ουσιαστικά σημαίνει την εκ μέρους σας δίωξη και την εκ μέρους των Ελλήνων εκδίωξη των βιαστών του Συντάγματος και των όσων το κατέλυσαν. Και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες, μηδέ των υπογραφόντων εξαιρουμένων.
Όθεν, υπό τα όσα μας υπαγορεύει το εσωτερικό μας όραμα για το αύριο του Έθνος μας, ακούγοντας την φωνή της συνειδήσεώς μας, έχοντας κατά νου μας την διαχρονική επιταγή του Δικαίου ότι: «Και οι κρίνοντες κρίνονται» και βάσει της διά της γνωμοδοτήσεως διδαχής του αειμνήστου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίου Χοϊδά, διά της οποίας επισημάνθη ότι: «αι πράξεις των δημοσίων Αρχών και ιδιαίτατα αι υπό της δικαστικής εξουσίας προερχόμεναι εισί του κοινού κτήμα και εις την κοινήν κρίσιν υπόκεινται», νομιμοποιούμεθα, ως Έλληνες το γένος και ως ο κυρίαρχος Λαός, να προβούμε στην επίκριση όχι μόνον των δικαστικών αποφάσεων αλλά και στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων αυτής έναντι ημών ως ενεργών κυττάρων του Έθνους διότι η Δικαιοσύνη την εξουσία της την αντλεί από τον Λαό.
Αν βέβαια Κύριοι, αυτή μας η παρέμβασις θεωρηθεί εκ μέρους σας ανοίκειος και προσβλητική για τον θεσμό του οποίου αποτελείτε τους θεματοφύλακες, πράγμα που απευχόμεθα, σας φέρουμε στην μνήμη σας την ιστορική φράση του συνηγόρου, Προέδρου του σώματος των Δικηγόρων του Παρισιού, που ορίσθηκε από αυτούς να υπερασπίσει στη Συνέλευση του Λαού τον Βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΣΤ΄, «Σας φέρνω την κεφαλήν μου και την αλήθειαν. Την κεφαλήν μου μπορείτε να την πάρετε, αλλά την αλήθεια ποτέ.»
Και η αλήθεια είναι ότι μη εφαρμόζοντας και Υμείς το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, ως έχετε υποχρέωση, σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και σας καθιστούμε υπόλογους ως τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής εξουσίας και δη της Ισταμένης Δικαιοσύνης οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας της αφού η Δικαιοσύνη είναι μια ανεξάρτητη Εξουσία, εξοπλισμένη με ισχυρές εγγυήσεις προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας, η οποία οφείλει να συμπεριφέρεται με μόνο κριτήριο τον σεβασμό της νομιμότητας, ώστε να αποτελεί ένα πειστικό και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στις παρεκτροπές των άλλων Εξουσιών και πραγματικό οχυρό της Δημοκρατίας. Κατά το άρθρον 2 παρ. 1 του Συντάγματος, «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Πού ευρίσκεται κόκκος σινάπεως του σεβασμού αυτού εκ μέρους των ασκούντων την εξουσία Κύριοι; Δεν αποτελεί αυτό ονειδισμό, λοιδορία και καταφρόνηση προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν ένας ολόκληρος Λαός οδηγείται στον αφανισμό; Εσείς γνωρίζετε κάλλιστα Κύριοι ότι, κυριαρχία σημαίνει και για τον Ελληνικό Λαό, ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΠΑΡ’ ΟΥΔΕΝΟΣ.
Τις ημέρες τούτες που η διαφθορά έχει προσλάβει ενδημικό χαρακτήρα, ο βόρβορος έχει πλημμυρίσει την δημόσια ζωή της χώρας και η σήψη έχει γιγαντωθεί σ’ όλη την έκταση της κοινωνικής πυραμίδας με διαβρωτικές επιπτώσεις που οδηγούν στην κατάλυση του Κράτους Δικαίου, διά της παρούσης προβάσεώς μας, απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη ως το οχυρό της Δημοκρατίας. Απευθυνόμαστε σε κράτος ευνομίας και όχι σε «κράτος δικαστών» κατά τους φιλιππικούς του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Χατζηγάκη. Απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη έχοντας κατά νουν την παρακαταθήκη του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια». Απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη έχοντας υπ’ όψιν τους λόγους του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνα στους διαλόγους του «Γοργία»: «Οι νόμοι υπάρχουν για να υπηρετούν κυρίως τους αδύναμους, προστατεύοντάς τους από την ασυδοσία των ισχυρών».
Υπό τα αξιώματα αυτά επιβάλλεται ο σεβασμός, εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, προς την αρχήν της λαϊκής κυριαρχίας, τους οποίους ΔΕΝ θεωρούμε ως χρωματιζόμενους «μπλέ ή πράσινους» κατά την άλλοτε ρήση του κυρίου Χρυσοχοϊδη, ΟΥΤΕ ως «διαβρωμένους από δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα», κατά την θέση του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας κυρίου Κώστα Καραμανλή, ΟΥΤΕ ως θεσμό που «..θα έπρεπε να ελέγχεται για κακουργήματα…» και ο οποίος δέχεται «Ωμές κομματικές παρεμβάσεις» κατά την ρήση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στέφανου Ματθία, ΟΥΤΕ για «…δικαστές που δεν έχουν ήθος» κατά τις απόψεις του αείμνηστου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλάκη, ΟΥΤΕ για «εγκάθετους δικαστικούς λειτουργούς» ΟΥΤΕ «για επίορκους δικαστές στην υπηρεσία της κυβέρνησης» όπως δήλωνε ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το βήμα της Βουλής. Δεν απευθυνόμαστε σε ανεπαρκείς Ταγούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης που η παράνομη δράση των επέφερε ΣΟΚ στην Δικαιοσύνη από τα συμβαίνοντα στους κόλπους αυτής «σημεία και τέρατα», κατά την έκφραση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στεφάνου Ματθία, από Ταγούς αυτής που «μουσκεύουν στην αμαρτία» με αποτέλεσμα να καταγγέλλει ο αείμνηστος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης ότι: «Δεν είναι άξια επαίνων η Δικαιοσύνη», ΟΥΤΕ υιοθετούμε τα όσα, μετά λόγου γνώσεως, ανατριχιαστικά περί Δικαιοσύνης κατήγγειλε ο Δικηγόρος Αθηνών κύριος Γεώργιος Αλφαντάκης στον δίαυλο Alter λέγοντας: «Ατυχώς υπάρχει ένα παράτυπο Διευθυντήριο στους κόλπους της».
Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας είναι η απονομή της Δικαιοσύνης και αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η εύρυθμος λειτουργία αυτής. Όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε στην Ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και όλοι οι Έλληνες τείνουμε χείρα βοηθείας σε σας τους βιγλάτορες της νομιμότητος και τους φύλακες των Θερμοπυλών. Εσείς όμως ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ και περί άλλων τυρβάζετε υπεραμυνόμενοι των μισθολογικών σας κεκτημένων που καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος καθιστάμενοι επιλήσμονες των έναντι του κυρίαρχου Λαού υποχρεώσεών σας και απαθείς να παρακολουθείτε τον εξευτελισμό, τήν ένδεια και τον φόβο του ελληνικού Λαού για το αύριο.
Υπό τις ανωτέρω θέσεις θέτουμε, την παρούσα έγγραφη του Γένους μας κραυγή, υπό την εχέφρονα κρίση εντίμων και εγκρίτων Ελλήνων Διακόνων της Θέμιδας καθ’ ότι αφορά το σύνολο του ελληνικού Λαού και εμάς προσωπικώς, που στεκόμαστε αντιμέτωποι σε έναν πρωτόγνωρο, στην σύγχρονη Ιστορία, καταιγισμό μεθοδευμένων μέτρων, που προσβάλλουν την οντότητά μας στοχεύοντας στην υποβάθμισή μας ως ανθρώπων και στην συρρίκνωση του ελληνισμού που προδόθηκε από ολιγομελή ομάδα από πολιτικά ανθρωπάρια που λυμαίνονται την εξουσία και μια συμμορία επίορκων δολοφόνων που οδηγούν το Έθνος λαβωμένο στο κρεματόριο του διεθνούς τοκογλυφικού οργανωμένου εγκλήματος με αποτέλεσμα τα πολιτικά όρνεα, τα πολιτικά σκύβαλα, οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, υπό τον μανδύα της «Δημοκρατίας», με μιά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση οδήγησαν και οδηγούν δολίως την Ελλάδα στην απαξίωση και την χρεοκοπία και το Έθνος των Ελλήνων στην ανυποληψία, την καταισχύνη, στον απόλυτο εξευτελισμό και στην εξαθλίωση.
Έχοντας την ευθύνη των γραφομένων μας, στα πλαίσια λειτουργίας μιάς «δικαιοκρατούμενης πολιτείας», απευθυνόμαστε στους πραγματικά έντιμους, επαρκείς και αδέκαστους λειτουργούς της ισταμένης Δικαιοσύνης, απευθυνόμαστε σε όσους εξ Υμών αντέχουν να μαθαίνουν την αλήθεια και δεν ανέχονται την αδικία, σε όσους πιστεύουν ότι η γνώση είναι δύναμη και θέτουμε το ερώτημα Κύριοι σε Εσάς τους «Στυλοβάτες της Νομιμότητας» παραφράζοντας την παροιμιώδη φράση του Πρώσου μυλωνά που εξέφραζε την εμπιστοσύνη του προς την Δικαιοσύνη της χώρας του. Παραμένει όμως απορίας άξιο αν και ο σημερινός απλός Έλληνας έχει αυτήν τη βεβαιότητα και αυτήν τη δυνατότητα! Κοιτάξτε τον Λαό στα μάτια. Ίσια στα μάτια και απαντήστε σε τούτο το ερώτημά του:«Υπάρχουν άραγε Εισαγγελείς στην Αθήνα; Υπάρχουν Φύλακες του Νόμου; Υπάρχει Νομιμότης στο λυκαυγές του 21ου αιώνα;»
Δεν δικαιούσθε κύριοι να ομφαλοσκοπείτε όταν με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας μετατρέπονται άνεργοι σε άστεγους, υποχρεώνονται συνταξιούχοι σε μόνιμη ανέχεια, καταδικάζονται ασθενείς σε θάνατο, το δελτίο αυτοκτονιών βαίνει ανοδικό και η δικαιοσύνη να μην απονέμεται. Υπάρχει άραγε ελπίδα; Δεν πρέπει κάποιοι να πληρώσουν για τούτη την εθνική τραγωδία που οδηγεί στον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ;
Κανείς δεν μπορεί να εμψυχώσει τώρα πιά τον κόσμο, κανείς. Όλα είναι μαύρα στη συνείδηση του Λαού. Και ενώ απαιτείται εκ μέρους σας η υπέρβαση εν τούτοις, η ατιμωρησία, παρά την σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, συνεχίζεται υπό τα όμματα Υμών. Κανείς δεν φταίει; ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ, όταν βιώνουμε καθημερινά την εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου» των κυβερνήσεων των ανδρεικέλων; Γιατί ακόμα στο απυρόβλητο και στην ιδιότυπη ασυλία αυτοί που μας οδήγησαν σε τούτη την οικτρή κατάσταση; Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, υπό την λεοντή της βουλευτικής ασυλίας, δεν θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους αυτοί οι οποίοι αφού καταχρέωσαν την χώρα, σήμερα καλούν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να πληρώσουν το δικό τους φαγοπότι;
Δεν σας εξοργίζουν αλήθεια τα απάνθρωπα αντιλαϊκά ανοσιουργήματα που με θράσος επέβαλλαν, η κυβέρνηση Παπανδρέου, η παράνομη «κυβέρνηση Παπαδήμου», μιά «κυβέρνηση» ουσιαστικά έκπτωτη, που αποτελεί άλλο ένα συνταγματικό «πραξικόπημα», αφού ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, παραβιάζοντας ευθέως το άρθρο 37 παράγραφο 2 του Συντάγματος, απεδέχθη να διορίσει ως Πρωθυπουργό κάποιον τον οποίο ουδέποτε εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός, για να εφαρμόσει – υλοποιήσει συμφωνίες, (δανειακή, PSI, υποθήκευση περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου), που είναι σαφώς εις βάρος μας, για τις οποίες ουδέποτε ερωτήθημεν, στις οποίες ουδέποτε συμφωνήσαμε, αλλά αντίθετα με πάμπολλους τρόπους διατυπώσαμε την απόλυτη άρνησή μας σε μιά «κυβέρνηση» διορισμένη από την Goldman Sacks, μιά «κυβέρνηση» των τοκογλύφων και των δανειστών μας, μιά «κυβέρνηση» που σκοπό είχε να διασφαλίσει τα αφεντικά της που είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι και ένα απαξιωμένο τραγελαφικό κοινοβούλιο που λειτουργώντας ως κλιμάκιο κατοχής διαμοίρασε τα ιμάτια του Έθνους μεταβάλλοντας την Ελληνική οικογένεια σε μια εξαθλιωμένη μάζα χωρίς ιστορία, μνήμη και θέληση δημιουργώντας έντονο δημογραφικό πρόβλημα με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα και στόχο την απόλυτη συρρίκνωση και εξαθλίωση του Λαού; Εγκάθετοι των Τραπεζών κυκλοφορούν σαν ύαινες στο Μαξίμου υπό τύπο Πρωθυπουργών και εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας, αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Οι κυβερνήσεις Πικραμένου και η κυβέρνηση της θλιβερής και παράνομης τριαδικής λυκοσυμμαχίας, Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, έβαλαν την χώρα σε θανάσιμη παγίδα και το δολοφονικό τους σενάριο προωθείται ακάθεκτα και για τούτο τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους συνοδοιπόρους του Βενιζέλο και Κουβέλη. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τους αρχηγούς και τους συντελεστές των κομμάτων τόσο για την προκήρυξη όσο και για την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 06ης Μαΐου 2012 και αυτών της 17ης Ιουνίου 2012. Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως τους ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένης νομίμου ενέργειάς των, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας ή κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγήσαντες τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας, εν μέσω «ανθρωπιστικής κρίσεως», ΕΣΥΡΑΝ ΩΣ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ ΟΝ τον Ελληνικό Λαό σε εκλογές χωρίς συγχρόνως να του γνωρίσουν, ως είχαν την υποχρέωση, ποιά είναι τα εξαιρετικής σημασίας Εθνικά Θέματα για την αντιμετώπιση των οποίων η Κυβέρνηση που είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή πρότεινε την ανανέωση της λαϊκής εντολής συμφώνως με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 41 του Συντάγματος αφού διενεργήθηκαν Εκλογές υπό καθεστώς παραβιάσεως της Συνταγματικής ως άνω Διατάξεως και βιασμού της βουλήσεως του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, πράξεως αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗΣ χαρακτηριζόμενης ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Των ανωτέρω καταστατικών διατάξεων παραβιασθέντων και παραβιαζομένων κατ’ εξακολούθησιν, αφ’ ης στιγμής οι πολίτες της χώρας αυτής και εν προκειμένω εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα, δεν ενημερώθηκαν για τα εξαιρετικής σημασίας εθνικά θέματα γιά τα οποία οφείλετο η προκήρυξης εθνικών εκλογών, παραβιάζεται προδήλως όχι μόνο το Σύνταγμα αλλά συθέμελα άπασα η έννομος τάξης της δικαιοκρατούμενης Ελληνικής Πολιτείας και τότε η χώρα βρίσκεται σε βαρειά Συνταγματική εκτροπή.
Μήπως οι βουλευτές είναι άνθρωποι μειωμένης αντίληψης, εκτός τόπου και χρόνου, χρίζοντες δικαστικής συμπαράστασης; Ή μήπως έχει καταλυθεί το πολίτευμα και υφίσταται σύγχυση των δύο διακριτών εξουσιών, δηλαδή του νομοθετικού και του εκτελεστικού σε βαθμό που να μη μπορούμε να συζητήσουμε πλέον για Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά για κάποιου είδους ολοκληρωτικό καθεστώς, με το εκτελεστικό στο ρόλο του απόλυτου δικτάτορα; Ας κριθούν, τουλάχιστον, έκαστος κατά τις ευθύνες του. Τολμήστε όμως την υπέρβαση Εσείς μην ξεχνώντας ότι Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι πάντα ΧΡΥΣΟΣ και «O σιωπών δοκεί συναινείν» κατά δε τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ: «Η ζωή μας τελειώνει όταν σιωπούμε για πράγματα που μας αφορούν». Θα ανεχθείτε λοιπόν επί μακρόν την Ύβρη προς το Έθνος των Ελλήνων και προς τους θεσμούς, Εσείς που ταχθήκατε στην προάσπιση της εφαρμογής των νόμων;
Αυτοί που δημιούργησαν δολερά το σήμερα, ταυτίζοντας το θύμα με τον θύτη με την «παγκάλειο» ρήση «Μαζί τα φάγαμε», προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!. Και αν χάσαμε το μέλλον μας, θα χάσουμε και την Ελλάδα μας; Κάποιος δεν πρέπει να λογοδοτήσει; Τελικά ποιός είναι ο εχθρός; Πότε επί τέλους θα λογοδοτήσουν οι γενοκτόνοι του Έθνους μας;
Αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής που εφαρμόσθηκε από τις Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Πικραμένου και Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, είναι η σταθερή πορεία του Ελληνικού Λαού προς την Γενοκτονία. Ο οικονομικός πόλεμος που κήρυξαν οι προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών και οι τοκογλύφοι δανειστές εναντίον του Ελληνικού λαού, έχει προκαλέσει μεγάλη θνησιμότητα, καθώς και κατακόρυφη αύξηση των αυτοκτονιών (αύξηση 600%), γεγονός το οποίο επισημαίνουν επιφανείς Έλληνες Ιατροί και επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία και τις μελέτες των Πανεπιστημίων Αθηνών, Δρέσδης και Καίημπριτζ, τα οποία προειδοποιούν, ότι η υγεία των Ελλήνων βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Τα εγκλήματα αυτά έχουν τα χαρακτηριστικά και τα γνωρίσματα των εγκλημάτων πολέμου εν καιρώ ειρήνης, όπως αυτά ορίζονται με τα άρθρα του Δικαστηρίου της Χάγης ως στοιχειοθετούντα τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και τα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού ο οποίος αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας, τον θάνατο από κακουχία, τον θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια και το κοινωνικό κράτος.
Σήμερα ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΕΔΩ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εν καιρώ ειρήνης!!! Σας καταγγέλλουμε τους αυτουργούς σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε έμμεση τοιαύτη με αυτουργούς τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες και δεν αφήνουμε την Τρόϊκα απ’ έξω. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! Ανοίξτε αυτιά και μάτια και ΠΡΑΞΤΕ επειγόντως ό,τι είναι εφικτό λόγω εκτάκτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα. Απαιτούμε να ανταποκριθείτε στην αποστολή σας με ύψιστη προτεραιότητα την σωτηρία του Έθνους διότι αν αυτή η καταστροφή της πατρίδος μας μείνει ατιμώρητη, αν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε και Υμείς υπόλογοι ως συνένοχοι της συντελούμενης Εθνοκτονίας από τσαρλατάνους, γελοίους και επικίνδυνους Έλληνες «ηγέτες» γνωρίζοντάς σας ότι, όταν έρθει και η δική σας ώρα τότε θα είναι πολύ αργά και γιά εσάς και θα είσθε άξιοι της τύχης σας, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πλέον να σας υπερασπιστεί! «Υπάρχει θεία Δίκη και για τα έργα σας», κατά τον Ευριπίδη!
Γνωρίζετε ότι: «Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής.»
Οι Γενοκτόνοι της Ιστορίας εφήρμοσαν τις μεθόδους αυτές σε αλλότριους και σε αλλόφυλους λαούς. Εδώ όμως, εν έτει 2012 συμβαίνει το πρωτοφανές. ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ορκίστηκαν στο Θεό και το Σύνταγμα να τον προστατεύουν, ΟΙ ΙΔΙΟΙ αχάριστοι που ο ελληνικός Λαός τίμησε με θώκους και αξιώματα και πολλοί που ετράφησαν, επαχύνθησαν, γιγαντώθηκαν και πλούτισαν απ’ τον μόχθο του ελληνικού λαού, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, αφού τον καταλήστευσαν, τον ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (γιατί για κατάντια πρόκειται) επαίτη και τώρα με ηδονική προθυμία γίνονται και οι φυσικοί αυτουργοί στην επερχόμενη γενοκτονία του.
Αυτοί οι ίδιοι, επίορκοι, αργυρώνητοι, εθελόδουλοι, μοιραίοι ΕΘΕΛΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ υποκριτές και επικίνδυνοι Έλληνες ηγέτες, εφαρμόζουν το εκ σκοτεινών κέντρων εκπονηθέν ύπουλο, γενοκτόνο, πρόγραμμα στερώντας από τον ελληνικό λαό τα μέσα για να ζήσει καθιστώντας τον άνεργο, άστεγο και ζήτουλα οδηγώντας τον σε συσσίτια λιώνοντας έτσι την αξιοπρέπειά του έχοντας στόχο την απόλυτη εξαθλίωσή του. Αυτοί οι ίδιοι, με τα φερέφωνα των ΜΜΕ, ευρισκόμενοι σε ψυχική ηρεμία αποφάσισαν και σε ψυχική ηρεμία τέλεσαν και τελούν τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, «σπρώχνοντας» μάνες από τα μπαλκόνια και οδηγώντας ΧΙΛΙΑΔΕΣ πατέρες στην ταπείνωση και την αυτοκτονία. Αυτοί οι ίδιοι ωθούν τον ΑΝΘΟ του ελληνικού Έθνους στα ναρκωτικά και στον ανθελληνικό πλέον ξεριζωμό. Οι νέοι της Ελλάδος τώρα αποτελούν το σημερινό προλεταριάτο του καπιταλισμού. Εξέλιπαν τα όνειρα και τα ιδανικά τους. Κατόπιν τούτου είναι φανερό ότι αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια για να διατηρήσουν την ελληνική φυλή, με συνέπεια το γένος των Ελλήνων να φθίνει ραγδαίως οδηγώντας μεθοδικά, τον ελληνικό Λαό στην εξαφάνισή του. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Αυτοί οι ίδιοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ το Έθνος μας. Αυτοί οι ίδιοι ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και Εσείς μένετε αδρανείς!!
Όσοι καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια να δεχθούν επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες των πράξεών τους. Ποιός εξ Υμών Κύριοι μετά ταύτα τολμάει την σήμερον ημέρα να δηλώνει «αδαής» για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας;
Για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα, δεν ευθύνονται μόνο η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία, αλλά και η δικαστική, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες, έχει σταδιακά εξελιχθεί σε μηχανισμό συναυτουργίας και συγκάλυψης εγκλημάτων. Την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον τρίτο πυλώνα της δημοκρατίας, έχει περιγράψει, εκ των έσω, σε εκτεταμένη συνέντευξή του στην εφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή, τον Ιούνιο 2010, ο εν ενεργεία ακόμη τότε Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Ιωάννης Παπανικολάου και την 22-12-2011 την εικόνα αυτή ενίσχυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου δηλώνοντας: «Η Δικαιοσύνη είναι σε βαθιά κρίση» προσθέτοντας ότι «η Δικαιοσύνη δοκιμάζεται και αμφισβητείται και γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να ασκεί κριτική στις δικαστικές αποφάσεις».
Γνωρίζει ο Λαός ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά απεδείχθη ότι είναι και κωφή. Δεν ακούτε την οιμωγή της Ελλάδας; Δεν οσφραίνεσθε το αίμα το ελληνικό που κυλάει; Ο ποταμός του αίματος των 3.124 καταγεγραμμένων αυτοχείρων θα σας πνίξει!!!
Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία προς Υμάς Κύριοι, για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς, και ως πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες, με μία οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση αποσκοπώντας στην ολική ή μερική καταστροφή των Ελλήνων και της θρησκείας τους.
Καθώς αρχή κάθε κυρίαρχου εθνικού κράτους είναι η λειτουργία της Δικαιοσύνης, αυτή η αρχή, ως περιεχόμενη στο Σύνταγμα, σας δεσμεύει ως υπέρτατο θεσμό.
Σε όλα τα κράτη, τα εκ του νόμου οριζόμενα ως εγκλήματα τιμωρούνται. Στην πατρίδα μας ακόμη και αν διαλυθεί η χώρα, ΟΥΔΕΜΙΑ κύρωση επιβάλλεται στον υπεύθυνο και υπαίτιο Πρωθυπουργό, εκτός από την καταψήφισή του. Και εδώ έχουμε έναν πρώην Πρωθυπουργό ο οποίος, ήλθε στην εξουσία κατά παράβαση του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ το εκλογικό σώμα μεταβάλλοντας το εκλογικό του φρόνημα υποσχόμενος στο ελληνικό Λαό προεκλογικώς λαγούς με πετραχήλια, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού. Αντιθέτως όμως επέφερε τη συμφορά, ρούφηξε μέχρι το μεδούλι τον Λαό με τον καταποντισμό μισθών και συντάξεων, τον αποδεκατισμό του κράτους Πρόνοιας, την πλήρη ζουγκλοποίηση της αγοράς εργασίας, την θέσπιση παρανοϊκών φόρων, την πλήρη αποδιοργάνωση της δημόσιας παιδείας, της υγείας, της εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιέλθουν πλέον σε απόγνωση στερώντας από τις οικογένειες την δυνατότητα να μεγαλώνουν παιδιά και έτσι τις υποχρεώνουν σε μέτρα πρόληψης, σε εκτρώσεις ή να τα εγκαταλείψουν και σε ακραίες περιπτώσεις να τα πουλήσουν. Με ποιό δικαίωμα έκλεψαν τα όνειρα των νέων παιδιών; Με ποιό δικαίωμα καταδίκασαν σε θάνατο τα τιμημένα γηρατειά; Και με ποιό δικαίωμα κωφεύετε Εσείς κύριοι Εισαγγελείς;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Διευθυντή του Ψυχιατρικού τομέα ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ότι έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση, κατά 92%, των ψυχικά ασθενών που επισκέπτονται τα ιατρεία, εμφανίζοντας συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και την αλματώδη αύξηση των ψυχικών διαταραχών στο γενικό πληθυσμό, λόγω της κρίσης;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας κύριο Μανώλη Κοντοπυράκη ότι «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ μετά τον κύριο Καμμένο, τον κύριο Σταμάτη, τις αποκαλύψεις του κυρίου Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε διότι οι πολιτικοί που διαπραγματεύθηκαν ήταν έρμαια από της μίζες της Siemens;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την 20η Μαρτίου 2012 την βουλευτή Δωδεκανήσου κυρία Μίκα Ιατρίδη που δήλωσε ότι: «Τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες πολίτες, εκβιάζονται και τρομοκρατούνται»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Κωνσταντίνο Λουράντο να καταγγέλλει ποιοί και γιατί έχουν κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες με τα γενόσημα φάρμακα;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου πως το Φεβρουάριο του 2010 ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν έτοιμος να παράσχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της τάξης των 26 δισ. ευρώ, αλλά ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου στην δεκαπεντάλεπτη κατά μόνας συνάντησή τους του μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών κύριο Φίλιππο Σαχινίδη την 03η Μαΐου 2010 στην εκπομπή «πρωϊνή ενημέρωση» στην ΝΕΤ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ στην εκπομπή «Λαβύρινθος» της 09-03-2012 στην ΕΤ3 τον Βουλευτή Ν. Αιτωλ/νίας κύριο Δημήτρη Σταμάτη που με μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ ισχυρίστηκε ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου και τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση με τις προμήθειες κλπ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ το σκάνδαλο του αιώνα με τις μίζες της Siemens και την διαφημιστική εταιρεία CIVITAS που μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜΕ για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Θεόδωρο Τσουκάτο να ομολογεί για το εκατομμύριο γερμανικά μάρκα που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το ένα ακόμη τέτοιο ποσό προερχόμενο και πάλι από τη Siemens, το οποίο κατέληξε σε λογαριασμό στην Ελβετία;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του κυρίου Πάνου Καμμένου για την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου, στα CDS και τα παιχνίδια των κερδοσκόπων, την εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της χώρας και τις μπίζνες με το Κατάρ;
ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ τις αποκαλύψεις του Βουλευτή Ευβοίας κυρίου Σίμου Κεδίκογλου, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» της 28-02-2012 για το πώς, «Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την απίστευτη καταγγελία του βουλευτή Πρεβέζης κυρίου Βαγγέλη Παπαχρήστου ότι στο πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν την 12-02-2012 οι 199 βουλευτές, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα, σε πολλά σημεία υπήρχαν….κουκκίδες όπου θα συμπληρώνονταν τα ποσά μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων; Συνεπώς, η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα και οφείλετε να παρέμβετε.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την κυνική ομολογία του κυρίου Βενιζέλου την 12-02-2012 ότι: «Δίνουμε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας, για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι αργότερα έχουμε σκοπό να ξαναμειώσουμε το χρέος μας»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην υφυπουργό εργασίας και βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ηλείας, κύριο Γιάννη Κουτσούκο ότι: «ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες επέβαλλαν στην Τρόϊκα και στο Μνημόνιο επαίσχυντους όρους για τους εργαζόμενους»;
Δεν πληροφορήθηκε πως όταν οι οικονομικοί Εισαγγελείς κινήθηκαν για να ξεβρομίσει ο τόπος, τους κατεδίωξε ο υπουργός Δικαιοσύνης;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Αλέκο Αθανασιάδη, Κοζανίτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι: «Αν δεν ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόμουν στο χαντάκι»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον, με απίθανο και απύθμενο θράσος, κύριο Ανδρέα Λοβέρδο να διατυμπανίζει ότι: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, σας το δηλώνω αυτό κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό»; Με «μακελειό» απειλεί – ποιούς άραγε; Μήπως τον Ελληνικό λαό;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αφ’ ενός μεν να ομολογεί ότι ψήφισε το μνημόνιο χωρίς καν να το έχει διαβάσει και αφ’ ετέρου να καταγγέλλει ότι: «Σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία οι Αλβανοί και οι Έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την 26-01-2012 τους αγανακτισμένους πολίτες να φωνάζουν «Πεινάμε, πεινάμε» την ώρα που έσπρωχναν στις ατελείωτες ουρές για ν’ αποκτήσουν την πολυπόθητη δωρεάν σακούλα με λαχανικά που θα τους εξασφάλιζε ένα πιάτο φαγητό;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κύριο Δ. Σπινέλλη; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ για τους κ.κ. Χριστοφοράκο, Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη, Καραβέλα, Παυλίδη, Τσουκάτο, Πάγκαλο;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον ελληνόφωνο Αμερικανό υπήκοο που ως Πρωθυπουργός της χώρας διετείνετο ότι: «Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν»; Είναι ο ίδιος άνθρωπος που γυρνώντας δεξιά-αριστερά παριστάνοντας τον Πρωθυπουργό, έχοντας ήδη έτοιμη τη συνταγή θανάτου της Ελλάδος, κατέστρεψε ενσυνείδητα την Πατρίδα μας, παραδίδοντας την εθνική της κυριαρχία στους εχθρούς! Είναι αυτός που σκοπίμως διέβαλε τη χώρα στα διεθνή φόρα όταν, ως Πρωθυπουργός των Ελλήνων, μας κατασυκοφαντούσε διεθνώς στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, παγκόσμιας εμβέλειας λέγοντας, ότι «κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένη, με διεφθαρμένους πολίτες», είναι αυτός που προτού καν εκλεγεί Πρωθυπουργός είχε προσυμφωνήσει με τους Αμερικάνους το πάγωμα και τελικά την ακύρωση της ενεργειακής συμφωνίας μας με τους Ρώσους, στην κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Είναι ο δόλιος πολιτικός που συνομιλούσε με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Στρως Καν, πολύ πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός, ώστε να εντάξει τη χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στρως Καν. Ο κύριος Παπανδρέου είναι αυτός που ενεργώντας αντισυνταγματικά, δεν έφερε προς κύρωση από την Βουλή το Μνημόνιο 1; Είναι αυτός που με τους συν αυτώ απαγόρευσαν στην Ελλάδα, με την κατάπτυστη δανειακή σύμβαση, να έχει την δυνατότητα να παίρνει δάνεια από άλλες χώρες! Όπως επίσης, υπέγραψαν τον μη συμψηφισμό του χρέους μας με τα δυσθεώρητα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα!
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ τον υπουργό της κυβέρνησης κύριο Ρουπακιώτη που ομολόγησε δημόσια ότι «….υπέγραψε ότι του φέρανε.»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ την αποκάλυψη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρίου Χρήστου Μαγκούφη την 14η Νοεμβρίου 2012 στον δίαυλο ΣΚΑΪ ότι: «Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό.»;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ότι αποκάλεσε τον κύριο Σημίτη «εκβιαστή», ότι μίλησε για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ και για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων και άλλα πολλά;
Θα μπορούσαμε να σας απαριθμήσουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, κύριοι, όταν η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αφού, κατά την κρίση του, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ως οφείλει, υπέρ του Δικαίου.
Κύριοι λειτουργοί της Θέμιδος, η πατρίδα μας που μέσα σε τρείς δεκαετίες κατάφεραν να εξευτελίσουν, να ευτελίσουν, να διαπομπεύσουν και να συρρικνώσουν οι αργυρώνητοι αιρετοί άρχοντες και το σάπιο αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα που δημιούργησαν, είναι η Ελλάδα μας και «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκοπεί αλλά είναι έθνος με ψυχή, υπερηφάνεια και ιστορία που οδηγείται στον εξευτελισμό και την απελπισία χάρη στο «ποταπό» σχέδιο της ΕΕ» και η κοινωνία απαιτεί γενναιότητα εκ μέρους σας. Επειγόντως, απαιτούμε να ανταποκριθείτε ώστε να μην υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος Ημών και του Έθνους μας και ότι υιοθετείτε:
1. Την κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.
2. Την απεμπόληση των Εθνικών μας δικαιωμάτων επ’ ωφελεία κερδοσκοπικών ομίλων
καθώς και η ενσυνείδητη παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.
3. Την Ηθική αυτουργία για την αυτοκτονία χιλιάδων συμπατριωτών μας.
4. Την εσκεμμένη και εγκληματική αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων.
5. Την διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.
6. Την επέμβαση και τον επηρεασμό της Δικαιοσύνης σε στρατηγικής σημασίας υποθέσεις
που έβλαψαν και βλάπτουν την Δημοκρατία αλλά κυρίως την υπόσταση του Έθνους.
7. Την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας.
8. Την στήριξη της Λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα η πατρίδα να υφίσταται μεγάλη
οικονομική απαξίωση, η ασφάλεια του πολίτου να είναι στο ΝΑΔΙΡ και η
εγκληματικότητα να πλήττει το 40% των Ελληνικών οικογενειών.
9. Την συστηματική δυσφήμηση της χώρας και των Ελλήνων προκειμένου να
εξυπηρετούνται κερδοσκοπικά και λοιπά παιχνίδια.
10. Την δολοφονία του Έθνους των Ελλήνων και την γενοκτονία αυτού.
11. Την δολιοφθορά σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, για την παράνομη και
πραξικοπηματική, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων εκ μέρους των κυβερνήσεων
και υπουργικών συμβουλίων επί κυβερνήσεων της τελευταίας τετραετίας και της
πλειοψηφίας των βουλευτών που ψήφισαν τους αντίστοιχους νόμους σφετεριζόμενοι
την ιδιότητά τους ως βουλευτές του Κράτους κατά τις διατάξεις του άρθρου 134 α περ
στ του Ποινικού Κώδικα και ειδικά παραβιάζοντας την αρχή της δέσμευσης του
νομοθέτη από το Σύνταγμα και τους νόμους.
12. Την αλλοίωση του πολιτεύματος, για την κατάργηση της δημοκρατίας, για την
καταλήστευση του δημοσίου, για την διαφαινόμενη συνωμοσία με σκοπό την
εκχώρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας ως προπαρασκευαστική πράξη
εσχάτης προδοσίας (άρθρα 135 παρ. 2-134 ΠΚ), για την μη αναστρέψιμη καταστροφή
της πατρίδας μας που δεν είναι και δική τους, για την καταλήστευση των ταμείων μας
και την υπονόμευση της υγείας και της ζωής των πολιτών, τελεσθέντα εγκλήματα στα
οποία, λόγω της μη εκ μέρους σας άσκησης της εξουσίας που σας παρέχει το
Σύνταγμα και την παράλειψη της οφειλομένης νομίμου ενέργειάς σας, από την μέχρι
τούδε συνολική συμπεριφορά σας ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ, ως τρίτος πυλώνας της κρατικής εξουσίας, ότι σιωπάτε και στέκεστε άβουλα μπροστά στην δολοφονία της χώρας και τον εξανδραποδισμό των ανθρώπων της.
Όταν υπάρχουν τόσα στοιχεία, όταν αυτά συνοδεύονται με τη δημόσια ομολογία του πρώην Υπουργού κυρίου Χρυσοχοϊδη ότι: «ο Παπανδρέου και εμείς καταστρέψαμε τη χώρα», πότε επιτέλους θα συγκινηθείτε και να επέμβετε;
Σε κάθε περίπτωση η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή όφειλε και οφείλει να ερευνήσει πάντα τα ανωτέρω και να μη παραμείνει παγερά ασυγκίνητη και απαθής. Εκ του λόγου τούτου διερωτώνται πολλοί Έλληνες, αν Εσείς οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης είσθε πράγματι αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι ή γίνεσθε περιδεείς ενώπιον των ισχυρών, τυπικοί δε και αυστηροί μόνον κατά των αδυνάτων και των ασημάντων και αν τούτο πηγάζει από την εσωτερική σας παρόρμηση.
Η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει πλήθος «έκτακτων μέτρων» και διατάξεων και συνεχίζει να ψηφίζει μνημονιακά μέτρα, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα διαδικασίες χωρίς οι Βουλευτές να έχουν προλάβει καν να διαβάσουν το περιεχόμενο των νομοσχεδίων, όπως έχουν ομολογήσει δημοσίως οι περισσότεροι και σε περισσότερες της μίας περιπτώσεις, και μάλιστα υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής από το κόμμα στο οποίο ανήκουν, κατά παράβαση της συνταγματικής αρχής του άρθρου 60 παρ. 1 του Συντάγματος το οποίο επιτάσσει: «Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και κατά ψήφου συνείδηση.»
Ο λαός παρακολουθεί από τηλεοράσεως τα διαδραματιζόμενα εις βάρος του χωρίς να έχει δυνατότητα λόγου, παρέμβασης, κατάθεσης προτάσεων κλπ. Αν δοκιμάσει να διαμαρτυρηθεί, θα αντιμετωπίσει έξω από την Βουλή τα ρόπαλα της αστυνομίας και τα χημικά. Αν απευθυνθεί στα κόμματα και κτυπήσει τις πόρτες των θα τις βρει κλειστές. Μέχρι τις επόμενες εκλογές ο λαός είναι δεμένος και φιμωμένος και αυτή τη κατάσταση της απόλυτης απονέκρωσης της λαϊκής βούλησης την ονομάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όταν έχουν καταλύσει τον καταστατικό Χάρτη της Ελλάδος και δη τα κάτωθι άρθρα αυτού:

 

Άρθρο 1 παρ. 3: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους….
Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.
Άρθρο 4 παρ. 5: Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Η μείωση μισθών των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων σε συνδυασμό με αυξήσεις ΦΠΑ σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, ρεύμα, θέρμανση, βενζίνη με ανυπαρξία ελέγχου των τιμών τους, αυξάνουν το κόστος ζωής δυσανάλογα. Οριζόντια τέλη επιτηδεύματος, και οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων αποτελούν ευθεία παράβαση του Άρθρου αυτού.
Άρθρο 5 παρ. 1: [μη αναθεωρητέο]: Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας….
Η συνεχής μείωση της αγοραστικής δύναμης με παράλληλη μείωση των πηγών εισοδήματος δεν επιτρέπει στους πολίτες, που μετά βίας αποκτούν βασικά αγαθά, να συμμετάσχουν στην οικονομική ζωή και κοινωνική ζωή και να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους.
Άρθρο 21:
1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.
Το κατακρεουργηθέν ως άνω άρθρο με την μεθοδευμένη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών κάνει πάρα πολύ δύσκολη την ανεξαρτητοποίηση των νέων, την τέλεση γάμου και την δημιουργία οικογένειας χτυπώντας έτσι ευθέως τον πυρήνα του Έθνους.
Άρθρο 22 παρ. 1: Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
Η εύρεση εργασίας χωρίς διασφάλιση του επιπέδου του εισοδήματος σε συνδυασμό με το κόστος ζωής σημαίνει πολύ χαμηλή ποιότητα ζωής και η στρεβλή εφαρμογή του Άρθρου αυτού παραβλέπει την ηθική και υλική εξύψωση των εργαζομένων!
Άρθρο 23: Το Κράτος λαμβάνει τα προσήκοντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας…
Όταν το Κράτος αγνοεί παντελώς τα αιτήματα των εργαζομένων, μειώνει τον μισθό των απεργών που ήδη έχει μειώσει, και τους αναγκάζει εν τέλει να μην μπορούν να απεργήσουν για να καταφέρουν να ζήσουν, είναι μόνο κατά τύπον εφαρμογή του Άρθρου αυτού, αγνοώντας επιδεικτικά την ουσία, που είναι ο διάλογος με τους εργαζόμενους.
Άρθρο 25 παρ. 1: Η καταστρατήγηση των διατάξεων του άρθρου αυτού αναιρεί την αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου.
Σύμφωνα δε με το άρθρο αυτό, πρέπει να προστατεύονται τα άρθρα που ήδη έχουν προαναφερθεί!
Άρθρο 28 παρ. 2: Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
Δηλαδή με 180 βουλευτές. Οι νόμοι 3845/2010 -3986/2011-4024/2011 -4046/2012 ψηφίστηκαν μόνο με την κυβερνητική πλειοψηφία!
Άρθρο 28 παρ. 3: Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον….
Στις αρχές του 2010 ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός δήλωνε ότι έχουμε ήδη απολέσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, εφ’ όσον έχουμε την ανάγκη δανειστών παρουσιάζοντας το μνημόνιο ως μονόδρομο. Επί της ουσίας κατά παραδοχή του πρωθυπουργού, ο μνημονιακός νόμος 3845/2010 συνιστά απώλεια του σκληρού πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας στις ξένες δυνάμεις. Ωστόσο δεν ψηφίστηκε με την απόλυτη πλειοψηφία των 180 βουλευτών!
Άρθρο 52: «Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση…»
Σύνταγμα που ενδιαφέρεται για ουσιαστική και όχι τυπική δημοκρατία δεν νοεί ως ελεύθερη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης μόνο την ψήφο στις εκλογές αλλά όλα τα μηνύματα και τη θέληση του λαού για διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Άρα οι βουλευτές της Κυβέρνησης που ενώ έχουν υποχρέωση να αντιπροσωπεύουν τους πολίτες και να εκδηλώνουν τη θέλησή τους, συνηγορούν σε νόμους τους οποίους δεν θέλει η πλειοψηφία των πολιτών που τους επέλεξε, καταπατούν το άρθρο αυτό και παρέχουν στην κυβέρνηση τυπική μόνο, όχι όμως και ουσιαστική νομιμοποίηση. Στο ίδιο άρθρο προβλέπονται και ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες της διάταξης αυτής, δηλαδή τους βουλευτές!
Άρθρο 54 παρ. 2: «Ο αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της απογραφής θεωρείται ότι έχουν δημοσιευθεί με βάση τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της.»
Κατά παράβαση του άρθρου τούτου διενεργήθηκαν οι εκλογές τόσο της 06ης Μαΐου 2012 όσο και οι της 12ης Ιουνίου 2012 τοιαύτες.
Άρθρο 59 παρ. 1: «Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
Ένας πολύ μικρός αριθμός των βουλευτών της Κυβέρνησης είναι σύννομος με τον όρκο τους και το Σύνταγμα έτεροι δε τούτων ούτε καν προέβησαν στον εκ του Συντάγματος όρκο σφετεριζόμενοι την ιδιότητά τους ως όργανα του κράτους που έχουν ήδη καταλύσει ως μη δικαιούμενοι να είναι μέλη της Βουλής και να νομοθετούν.
Άρθρο 78 παρ. 2: «Φόρος ή άλλο οποιοδήποτε οικονομικό βάρος δεν μπορεί να επιβληθεί με νόμο αναδρομικής ισχύος που εκτείνεται πέρα από το οικονομικό έτος το προηγούμενο εκείνου κατά το οποίο επιβλήθηκε.»
Το ζήτημα της αναδρομικότητας ισχύος ενός νόμου, κυρίως δε φορολογικού, εφ’ όσον πρόκειται για διατάξεις που επιβάλλουν πρόσθετη (αναδρομική) φορολογία, επιδεινώνει την οικονομική θέση του φορολογουμένου
και στερεί από τον πολίτη την δυνατότητα να σχεδιάζει και να προσαρμόζει την καταναλωτική, επενδυτική, ή αποταμιευτική του συμπεριφορά, στο πλαίσιο ενός σταθερού και φερέγγυου φορολογικού περιβάλλοντος.
Άρθρο 100 παρ. 5: «Όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη τυπικού νόμου αντισυνταγματική παραπέμπει υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία ολομέλεια…»
Κανείς από την δικαστική εξουσία δεν έκρινε διατάξεις των Νόμων 3845/2010 -3986/2011 – 4024/2011 – 4046/2012 και άλλων νόμων αντισυνταγματικές! Δηλαδή η αριστοτελική διάκριση της εξουσίας σε τρεις, θεμέλιο των δημοκρατικών πολιτευμάτων, δεν υφίσταται κατ” ουσίαν και αποδεδειγμένα. Μόνη ελπίδα ελέγχου εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας (κυβέρνησης και βουλής), είναι η Δικαστική, αλλά στην πράξη φαίνεται να μην την ασκεί επί των άλλων δύο.
Άρθρα 106 παρ. 2: «Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.»
Η απάντηση στην καταστρατήγηση του ως άνω άρθρου που αποτελεί τον βασικό λόγο ύπαρξης του Κράτους είναι ακριβώς αυτό το Άρθρο το οποίο βρίσκει την ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του στους βασικούς τομείς της οικονομίας που το κόστος αυτών διαμορφώνει την βιωσιμότητα της οικονομίας [Ίδετε εκμετάλλευση των Διοδίων, την τιμή της βενζίνης, του ρεύματος], τιμές που εμποδίζουν τις μεταφορές, το εμπόριο, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και εν τέλει την εθνική οικονομία.
Άρθρο 120 παρ. 2: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.»
Αφού οι βουλευτές, οι υπουργοί της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός και οι δικαστικοί λειτουργοί δεν επιλήφθηκαν του ζητήματος της αντισυνταγματικότητας των Νόμων 3845/2010 -3986/2011 – 4024/2011 – 4046/2012 και άλλων, ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ότι δεν σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, όσοι δε βουλευτές υπερψηφίζουν την θέσπιση τοιούτων νόμων, καθίστανται επίορκοι και σφετεριστές νόμιμων εξουσιών. Το αυτό ισχύει και για την Δικαιοσύνη η οποία ταυτίζεται με την ισχύ αυτών επενδύοντάς τους με την ισχύ των αποφάσεών της εις βάρος του κυρίαρχου ελληνικού Λαού τα συμφέροντα και την επιβίωση του οποίου απεμπολεί.
Με την εφαρμογή των διατάξεων αυτού, τηρούνται οι διατάξεις του Άρθρου 25 παρ. 4 σύμφωνα με το οποίο: «Το Κράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης», και το Άρθρο 120 παρ. 4, όπου αναφέρει ότι: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Παράλληλα, ορισμένα από τα άρθρα που παραβιάζονται είναι θεμελιώδη, απαράγραπτα, μη αναθεωρήσιμα και έχουν σχέση είτε με το πολίτευμα, είτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Πικραμένου, Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη καταστρατηγώντας τα με γνώση και από πρόθεση παραβιάζουν κατάφορα το Σύνταγμα και τούτο επιφέρει την κατηγορία του σφετερισμού της νομοθετικής εξουσίας, την κατηγορία του επίορκου για την αλλοίωση του πολιτεύματος και την παράνομη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας που, για πάντες τους ανωτέρω σημαίνει, την κατηγορία της έσχατης προδοσίας, με ποινή την ισόβια κάθειρξη.
Είναι προφανές πλέον ότι ζούμε σε εποχές που δεν τηρείται το αυτονόητο, δηλαδή η τήρηση του υπέρτατου νόμου του Κράτους από την ίδια την Κυβέρνηση και την Βουλή!
ΚΑΤΟΠΙΝ των ανωτέρω εκτεθειμένων και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας οποθενδήποτε απορρέοντος.

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

 

Στα πλαίσια των Συνταγματικών σας δεσμεύσεων ως ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

 

ΑΛΛΩΣ

 

εάν δεν προβείτε άμεσα στις υπό του ισχύοντος ακόμη Συντάγματος και των εξ αυτού προβλεπομένων υποχρεώσεών σας

 

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

 

Ως ο κυρίαρχος Λαός της χώρας τούτης, ότι θα προσφύγουμε στους ΚΟΛΠΟΥΣ των διεθνών θεσμών της Δικαιοσύνης αλλά κυρίως και πρωτίστως σε κάθε έννομη και επιβεβλημένη υλική πράξη ή νομική ενέργεια προς αποκατάσταση της νομιμότητος για την προστασία ενός εκάστου Ημών, την προστασία του Έθνους μας και των πολιτών αυτού.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται και σ’ αυτούς προς τους οποίους κοινοποιείται προς γνώσιν τους και για τις νόμιμες συνέπειες.

 

ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ – ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΕΣ:
1) Οδυσσέας Τηλιγάδας του Ανδρέα και της Χρυσούλας,
2) Μαρία Εξαρχουλάκου του Ιωάννη και της Φωτούλας,

 

3) Αλίκη Κυριακάκη του Δημητρίου,

 

4) Δημήτριος Παυλής του Ευαγγέλου,

 

5) Αθανάσιος Λασπόπουλος του Δημητρίου,

 

6) Στυλιανός Σφακιανάκης του Αντωνίου,

http://www.e-tel.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>