«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς το νερό χρησιμοποιείται για να σκλαβώσει τους ανθρώπους

Παρακαλώ η μετάφραση δεν είναι και τόσο καλή αλλά την φρίκη που ετοιμάζουν θα την καταλάβετε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Dave Hodges

Πολλά έχουν γραφτεί για τους τελευταίους πολέμους που έχουν γίνει για το πετρέλαιο (π.χ.  Ο πόλεμος του Κόλπου 1), οι πόλεμοι που γίνονται σήμερα για το πετρέλαιο (π.χ. Η Αραβική Άνοιξη) που κάνει πολέμους για το πετρέλαιο (π.χ. Συρία και το Ιράν) . Αυτό που λείπει από τις περισσότερες συζητήσεις είναι ότι οι πόλεμοι του μέλλοντος θα πρέπει να είναι για το νερό , αφήνοντας το πετρέλαιο ως δευτερεύουσας σημασία.
Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη οι ερευνητικές μελέτες και οι επιστημονικές, λένε σχεδόν τα δύο τρίτα του συνόλου του πληθυσμού που κατοικούν τον πλανήτη  θα αντιμετωπίσουν σοβαρές απειλές για τη ζωή τους από το νερό! Θα φανούν φρικιαστικά  οι  ελλείψεις από το έτος 2025. Οι λόγοι που αναφέρονται συχνότερα για το νερό είναι οι ελλείψεις για τον ανύπαρκτο σχεδιασμό για τον έλεγχο των απόβλητων, να τρομοκρατήσουν τους λαούς  και να οδηγήσουν σε άνιση κατανομή του νερού και των τροφών, για την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Επί του παρόντος το πρόβλημα αυτό είναι πρωτίστως ένα τρίτο πρόβλημα παγκοσμίως. Ωστόσο, η έκθεση των Ηνωμένων Εθνών και άλλες βοηθητικές εκθέσεις αναφέρει ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από ελλείψεις νερού και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πολύ πίσω από την Αγγλία. Ακόμη και οι Agencyhas Νοημοσύνη Άμυνας επανέλαβε με σαφήνεια τις τρομερές προειδοποιήσεις της έκθεσης των Ηνωμένων Εθνών δηλώνοντας ότι οι ελλείψεις σε προμήθειες νερού  θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό όλους και το νερό θα πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.
Η έκθεση DIA προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα του κράτους, Χίλαρι Κλίντον, όπως η ίδια σχολίασε τα ευρήματα της DIA είναι «απογοητευτικά» και ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να επεκτείνεται, η ζήτηση για νερό θα αυξηθεί, αλλά το καθαρό ​​νερό  δεν θα κρατήσει για πολύ αυτόν τον ρυθμό. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι παγκοσμιοποιητές χάσατε την ευκαιρία για την προώθηση της ψευδούς υποδείξεις του υπερπληθυσμού για να δικαιολογήσετε την ατζέντα μείωσης του πληθυσμού . Κλίντον πήγε για να σχολιάσει ότι η ελλείψει του νερού θα οδηγήσουν σε περιφερειακές συγκρούσεις και τη βία μεταξύ των εθνικών κρατών και εντός των εθνικών κρατών.
Κάποιος πρέπει να ανατρέψει το καπέλο τους στα παγκοσμιοποίησης για τη δυναμική και ευέλικτη προσέγγιση τους για την επίτευξη συνολικής παγκόσμιας κυριαρχίας. Δεδομένου ότι τα αντανακλαστικά του κόσμου με ψευτο-δικαιολογίες για την καταπολέμηση των τραπεζιτών ενέπνευσε τους πολέμους για το πετρέλαιο, οι παγκοσμιοποιητές έχουν μετατοπίσει τη στρατηγική τους να προσφύγουν στο βασικό ένστικτο των ανθρώπινων όντων, η έμφυτη ανάγκη να κατέχουν τα τρόφιμα και το νερό υπό τον ελέγχο του λαούγια να επιβιώσουν. Κλίντον, τα Ηνωμένα Έθνη και η άμυνα Υπηρεσίας Πληροφοριών θέτουν όμορφα στο τραπέζι για το τι πρόκειται να έρθει? μια προγραμματισμένη παγκόσμια έλλειψη νερού που θα ακολουθήσει αυτές τις δικαιολογίες αραιά καλυμμένη από αυτές τις τρεις αλληλένδετες απο την παγκοσμιοποίηση ελεγχόμενες οντότητες.
Στην πραγματικότητα, το σχέδιο για να φέρει τον κόσμο στα γόνατά , μέσω της δημιουργίας της παγκόσμιας ελίτ της τεχνητής ελλείψεις νερού, είναι ήδη σε εξέλιξη. Οι εκθέσεις από την DIA και ο ΟΗΕ θα πρέπει να επισημαίνονται με σκηνοθετημένες  υποτίθεται σοβαρές αναφορές της κατάστασης, αντί των φανταστικών προβλέψεων. Εξετάστε το νερό που σχετίζονται με γεγονότα από ένα υπάρχον σύνολο των πραγματικοτήτων. Είκοσι τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν έχει επί του παρόντος πρόσβαση σε επαρκή παροχή καθαρού πόσιμου νερού . Παγκόσμια κατανάλωση νερού διπλασιάζεται κάθε 20 χρόνια, πάνω από το διπλάσιο του ποσοστού της ανθρώπινης αύξησης του πληθυσμού .
Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να αξιοποιηθούν από τους παγκοσμιοποίητες μέσω του ελέγχου του προμήθειας του νερού και τη δημιουργία περισσότερων τεχνικών για την δήθεν έλλειψη νερού . Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για να φέρει τον κόσμο στα γόνατα  με τον έλεγχο του νερού ήδη αποδίδει καρπούς καθώς 31 χώρες αντιμετωπίζουν σήμερα έλλειψη νερού . Globalist βιομηχανίες έχουν κάνει το δικό τους κουμάντο  για να υποδαυλίσουν αυτή την συνωμοσία και περισσότερα από τα μισά μεγάλα ποτάμια του κόσμου είναι είτε νεκρά, είτε είναι απελπιστικά μολυσμένα.
Περισσότερα στοιχεία για να υποστηρίξει την άποψη ότι το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης λειτουργεί αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, σε χώρες του τρίτου κόσμου, το νερό που μεταδίδονται ασθένειες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των θανάτων.
Τα θέματα ασφάλειας δείχνουν ότι η καμπύλη του θανάτου από το νερό είναι δραματικά μεγάλη.  Αυτοί οι θάνατοι είναι σχεδόν εντελώς προληφθούν. Δεδομένου ότι τόσο ο ΟΗΕ και DIA εκθέσεις αναφέρουν , ότι μέχρι το 2025, τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα ζει σε απόλυτη έλλειψη νερού και η έλλειψη συνοδευτικών ελλείψεις σε τρόφιμα. Θα υπάρχουν πρόθυμοι και απελπισμένοι στρατιώτες να πολεμήσουν στο μέλλον για το νερό .
Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία είναι λαμπρή. Το σχέδιό τους είναι απίστευτα κακό οφείλεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, τα οποία θα χαθούν, αλλά είναι πολύ λαμπρό.
Το πρώτο μέρος αυτής της σειράς, κατέδειξε το πρώτο βήμα του σχεδίου που συνεπάγεται το δάνειο των sharking  σε αφελείς και αδύναμα έθνη μέσω χειραγώγησης των τραπεζίτων και της απάτης.
Βολιβία ήταν η περίπτωση στο σημείο που να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, του νερού προμήθειες τέθηκε υπό καθεστώς πτώχευσης, που ελέγχεται από τους παγκοσμιοποιητές, και οι τιμές εκτινάχθηκαν κατά 400%. Το σύστημα αυτό είναι επίσης σε εξέλιξη στη Λίμα, Περού, όπου η τυπική φτωχή οικογένεια πληρώνει ιδιώτες πωλητές μέχρι και $ 3 ανά κυβικό μέτρο για τη συλλογή μολυσμένο νερό σε κουβάδες, ενώ η ελίτ πληρώσει 30 σεντ ανά κυβικό μέτρο για επεξεργασμένο νερό που αναβλύζει από τις βρύσες στα σπίτια τους .
Επίσης, στην Ινδία , μερικές οικογένειες ξοδεύουν το ένα τέταρτο του εισοδήματός τους για νερό . Χειρισμό του χρέους, για την απόλυτη σκοπό τον έλεγχο του νερού , δεν είναι μόνο στο παιχνίδι του Τρίτου Κόσμου. Το παράγωγο χρέος έχει παραλύσει τις οικονομίες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών . Προεπιλογή του χρέους, που ακολουθείται από τις διασώσεις τραπεζίτης. Πόσο καιρό θα χρειαστεί έως ότου οι παγκοσμιοποίησης πρέπει να διασώσει την αμερικανική οικονομία, ενώ συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας προς μη βιώσιμο χρέος; Όταν η οικονομία των ΗΠΑ παραπαίει, οι τραπεζίτες, οπλισμένοι με την κεντρική τράπεζα πιεστήρια τους, θα έρθει στη διάσωση. Η τιμή για την παρέμβασή τους, αν κρίνουμε από το τι συνέβη στη Βολιβία, θα είναι το συνολικό έλεγχο της υποδομής μας. Η συλλογή όμβριων υδάτων και καθαρισμού ρεύμα νερό να πιουν, θα γίνουν παράνομες πράξεις. Όλα νερό θα πρέπει να λαμβάνονται μέσω των δημόσιου και ιδιωτικού συνεργασία επιχειρήσεων και μπορείτε να στοιχηματίσετε, η ιστορία έχει θέσει το προηγούμενο, θα πάρει πολύ ακριβά.
Η έκθεση DIA περίοπτη θέση αναφέρει ότι η γεωργία χρησιμοποιεί το 70% του νερού του πλανήτη εφοδιασμού. Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι το νερό ελλείψεις θα οδηγήσει γρήγορα στην έλλειψη τροφίμων. Και τι σημαίνουν οι παγκοσμιοποίησης βλέπουν ως την λύση για την κρίση που προκύπτει τροφίμων που θα ακολουθήσουν στα τακούνια των σκηνοθετημένη νερό ελλείψεις; Οι παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για την προώθηση ανθεκτικών στην ξηρασία καλλιεργειών ΓΤΟ.
Αυτό είναι σωστό, που προωθούν τους ΓΤΟ στα τακούνια των τεχνητά σκηνοθετημένη νερό ελλείψεις! Έτσι, αν δεν πεθάνουν από δίψα ή να σπάσει το οικογενειακό προϋπολογισμό, προσπαθώντας να αποκτήσει το νερό , όλο και περισσότερο θα βρείτε τον εαυτό σας να δηλητηριαστεί από τοξικές, ανθεκτικές στην ξηρασία ΓΤΟ. Αυτά είναι τα ίδια ΓΤΟ που όταν εξετάζονται στα γαλλικά μακροχρόνιες μελέτες, έδειξαν ότι οι αρουραίοι εργαστήριο που κατανάλωναν ΓΤΟ αναπτύσσονται οι όγκοι και μοιραία έχασαν τη ζωή τους. Και πάλι, η λαμπρότητα του σχεδίου αυτού είναι εκπληκτική στην οποία ένα τεχνητό νερό έλλειψη δημιουργείται και το κοινό θα φωνάζουν για ΓΤΟ ανθεκτικές στην ξηρασία φυτά.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης τραβιέται σε αυτό το ανθυγιεινό παράδειγμα μιας τεχνητά σκηνοθετημένη νερό έλλειψη, μέσω οριστικές κλοπή, υποβοηθούμενη από ιδιωτικοποιήσεις της κυβέρνησης και την επακόλουθη hording. Ορισμένες τοπικές αμερικανικές δήμοι αντιμετωπίζουν ήδη παρόμοιες αυξήσεις επιτοκίων οι οποίες είναι κοινές σε χώρες του τρίτου κόσμου. Το πόσο αυτό είναι να επιτευχθεί και τι σημαίνει αυτό για τις Ηνωμένες Πολιτείες , είναι το θέμα του μέρος 3 αυτής της σειράς.
νερό wars 1
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Show Κοινή λογική .

http://www.pakalertpress.com/

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>