«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άμοιρε Ελληνικέ λαέ τι τάιζες τόσα χρόνια και έλεγες πάντα όταν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον ΣΤΡΑΤΟ δεν το σχολιάζω, να δοθούν όσα λεφτά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ???????

Στολή για τον μπάτλερ

Τι ταΐζαμε τόσα χρόνια;

Που είναι οι στρατηγοί;

Που είναι οι αξιωματικοί; Ά…. Ναι ξέχασα παλεύουν με νύχια και με δόντια για τον μισθό τους, για αυτό τους ταΐζαμε να είναι σαν καλοθρεμμένα γουρουνόπουλα με στριγκάκι και ποδιά να πλένουν τα πιάτα και να γράφουν και παχιές επιστολές να τις έχουν στην πουλημένη βουλή οι 300 να σκουπίζουν τον κώλο τους!
Όλοι αυτοί που σπούδασαν στις στρατιωτικές σχολές που φόραγαν τις πλουμιστές στολές με τα σιρίτια φαρδιά πλατιά σαν τους μπάτλερ και καλοπερνούσαν σαν δημόσιοι υπάλληλοι,  γνωρίζουν ότι τους συντηρούσε, τους ταΐζε, τους πλήρωνε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός για έναν σκοπό, να προστατέψουν  τον ΕΛΛΗΝΑ την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κυρίως να προστατέψουν το σύνταγμα που τους δίνει το δικαίωμα να το πράξουν.

Που είσαστε ορέ κιοτήδες; Τι γίνατε τρανσέξουαλ με ροζ παντόφλες; Που είσαστε ορέ στρατηγοί;

Που είσαστε ορέ τιμημένοι ατιμασμένοι στρατηγοί; Σας φτύνουν σε όλη τη γη για τον ξεπεσμό σας!

Γιατί ορέ στρατηγοί διαλέξατε να είσαστε μπάτλερ και όχι στρατηγοί σαν τον Κολοκοτρώνη, τον Αθανάσιο Διάκο; Γιατί τέτοιος ξεπεσμός στο στράτευμα;
Γιατί δεν πάτε με τον λαό να παύσετε αυτό το προδοτικό συνονθύλευμα που έχει μαζευτεί στο ιερό ναό της δημοκρατίας και λέγετε ακόμα προς ντροπή μας Ελληνική βουλή;
Γιατί δεν πάμε λαός και στρατός να ξεβρομίσουμε την κόπρο του Αυγεία, τι φοβάστε ορέ;

Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από αυτό που συμβαίνει τώρα;

Πότε θα επέμβετε βάση του συντάγματος να μας σώσετε που σας ταΐζαμε καλύτερα από τα παιδιά μας; Πότε θα σώσετε την Ελλάδα και αυτούς που σας τάιζαν και σας ταΐζουν;
Ντροπή σας ορέ εσείς δεν είσαστε στρατηγοί, κιοτήδες δημόσιοι υπάλληλοι είσαστε με ροζ παντόφλες ορέ, δειλοί  είσαστε ορέ!
Ο λαός είναι μαζί σας και εσείς έχετε κρυφτεί αφήνοντας τον στα θηρία να τον κατασπαράξουν, ντροπή σας ορέ η ιστορία θα σας γράψει αν σας ενδιαφέρει με μελανά γράμματα ως κιοτήδες, ως δειλούς!

Αλήθεια με ποιο τρόπο και πότε θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι είσαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στρατηγοί;

Γιατί το μόνο που θυμόμαστε από εσάς είναι μια χούντα, μια προδομένη και διαμελισμένη ΚΥΠΡΟ και μια σημαία στα ΙΜΙΑ που την πήρε ο ΑΕΡΑΣ!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>