«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν σας αρέσουν τα τούρκικα; Δείτε ευρωσήριαλ!

 

Το ζήτημα της υποκλοπής αρχείου από διεθνή Τράπεζα που στη συνέχεια αγοράζεται από το Α ευρωπαϊκό κράτος, παραδίνεται στο Β ευρωπαϊκό κράτος από ένα Γ, εισπράττει με τον τρόπο του το Α κράτος χρήματα υπέρ του δημοσίου αξιοποιώντας τα περιεχόμενά του, ενώ το Β “χάνει” το CD, εμφανίζει διάφορα αντίγραφα σε USB flash memory που “εκθέτουν” υπουργούς, πρωθυπουργούς και δημόσιους θεσμούς όπως το ΣΔΟΕ, ταυτόχρονα μάλιστα το Β κράτος επικαλείται ότι το μέσο είναι μη αξιοποιήσιμο και ΔΕΝ το πρωτοκολλεί (όπως το κράτος που του το έδωσε), όμως φτάνει τελικά στα χέρια δημοσιογράφων και σήμερα μια κυρία ενάγει όσους (από το ΣΔΟΕ;) την “δυσφημούν” και την ανακατεύουν με πρόσωπα που εμφανίστηκαν στην λίστα, για τη δημοσίευση της οποίας αθωώθηκε αλλά ξαναδικάζεται ο δημοσιογράφος που την δημοσιοποίησε,… δημιουργούν ένα χαοτικό περιβάλλον όπου αργά ή γρήγορα κυριαρχεί:
  • Η Ελλάς είναι “κράτος-μπορντέλο” σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά (το “τα φάγαμε όλοι μαζί” πάει τώρα μόνον στην πολιτική / στους θεσμούς, με περιθωριακό όμως και πλάγιο τρόπο) ενώ το θέμα “Λίστα” γίνεται αντικείμενο της πάγιας κομματικής σύγκρουσης που οδηγεί (εάν και εφόσον) σε ποινικές διώξεις μέσα από τις κομματικές ισορροπίες. Στο μεταξύ έχει επικρατήσει μια κοινωνική πόλωση υπερμεγέθης σε σχέση με την ουσία της υπόθεσης και σε σχέση με το κεντρικό εθνικό θέμα που είναι: η κρίση ρευστότητας, οι θεσμοί και το κοινωνικό κράτος.
  • Στο τι είναι νόμιμο, τι είναι ηθικό, τι είναι προσωπικό δεδομένο και τι δεν είναι, πότε αξιοποιείται το “παράνομο υλικό” και πότε όχι, πότε κάποιος είναι ένοχος και πότε επιβάλλεται ποινή, έχουμε ένα χάος (καθημερινά μεταβάλλονται τα πρόσωπα και τα παραπτώματά τους, ενώ στη χώρα μας το συνταγματικό άρθρο 86 συνεχίζει να λειτουργεί παράλληλα με την θέση σε “αυτοδίκαιη αργία” όσων δημοσίων υπαλλήλων έχουν “παραπεμφθεί αμετάκλητα”).
  • Καλύτερα να έχουμε έναν διεθνή οργανισμό που θα παρακολουθεί με ηλεκτρονικά μέσα τις κινήσεις του “μαύρου χρήματος” σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στις απορίες που μέχρι τώρα ακούστηκαν και επικαλύπτουν τις αυτοχειρίες, την ανεργία, τον διεθνή συστημικό φασισμό που αναδύεται μέσα από στο σύστημα τραπεζών-κεφαλαίων-οίκων αξιολόγησης δεν περιλαμβάνονται ερωτήματα όπως:
  • Γιατί όλα τα μέσα ασχολούνται ακατάπαυστα και χωρίς αποτέλεσμα, με μια λίστα που συνδέει το όνομά της με το ΔΝΤ, ενώ όταν δόθηκε (πότε ακριβώς;) η κα Λαγκάρντ δεν ήταν πρόεδρός του; Γιατί δεν την ονομάσαμε π.χ. “λίστα HSBC” αφού έγκαιρα φρόντισαν κάποιοι να δημοσιοποιήσουν σε ποια Τράπεζα αφορούσε;
  • Γιατί δόθηκε η λίστα με αυτό τον τρόπο στην Ελλάδα;
  • Ήταν νόμιμη, ήταν θεσμική η παράδοση της λίστας από την Γαλλική στην Ελληνική κυβέρνηση;
  • Απο ποιον και γιατί μάθαμε στην Ελλάδα για την ύπαρξη της λίστας δυο-τρία χρόνια αφού αυτή δόθηκε;
  • Η ισονομία στην Ελλάδα είναι θέμα δυσεφάρμοστο και με διεθνείς προεκτάσεις;
  • Η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι η κεντρική αιτία της κρίσης ρευστότητας στη χώρα μας; Είναι υπεράνω των νόμων;
κ.ο.κ… (αφού έπεται συνέχεια)
Υπάρχει “Λόμπι των σήριαλ“;
Γιατί το θέμα “Η Λίστα” αναπτύσσεται σε μορφή ευρωπαϊκού σήριαλ; Δεν φτάνουν τα τούρκικα;
Στέργιος Ζυγούρας
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>