«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αγροτική πολιτική του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας

Οι Έλληνες αγρότες μας επί δεκαετίες υποφέρουν από την εχθρότητα του κατοχικού καθεστώτος. Δεν τους έχει απλώς εγκαταλείψει στην μοίρα τους, τους διώκει με κάθε τρόπο. Τους συκοφαντεί ότι έφαγαν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, την στιγμή του το μεταπολιτευτικό καθεστώς συμφώνησε σε ποσοστώσεις αγροτικών προϊόντων στην Ε.Ε. με δόλιο σκοπό να παρεμποδιστεί η ανάπτυξη της Ελληνικής αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας. Την ίδια στιγμή η Ε.Ε. παρείχε κονδύλια για να καταστρέφουν οι Έλληνες αγρότες την παραγωγή τους.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας δεσμεύεται στην χάραξη της εξής αγροτικής στρατηγικής:
Πλήρως αφορολόγητο εισόδημα για όλους τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους από παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να συγκρατείται ο αγροτικός πληθυσμός και να μην εγκαταλείπει την γή του.
Άτοκα δάνεια για ανάπτυξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.
Εξασφάλιση συντάξεως στον Έλληνα αγρότη και την Ελληνίδα αγρότισσα χωρίς εισφορές, ώστε να υπάρχει ισχυρό κίνητρο στις νέες γενεές να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες.
Αποζημίωση κατά 100% των ζημιών που υφίσταται ο Έλληνας αγρότης από την κακοκαιρία.
Εξάλειψη των μεσαζόντων προκειμένου να αυξηθεί το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων, και αντιστοίχως να μειωθούν οι τιμές καταναλωτών.
Προώθηση των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων στο εσωτερικό και στο  εξωτερικό, με αρωγή της Πολιτείας.
Κάθετη αύξηση της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής με κρατικές επιδοτήσεις.
Δωρεάν διαφήμιση των Ελληνικών αγροτικών επιχειρήσεων στα μμε, με κρατική χορηγία.
Παραχώρηση Ελληνικού επιστημονικού και τεχνικού δυναμικού στις αγροτικές επιχειρήσεις, προς βελτίωση και ανάπτυξη των μεθόδων παραγωγής. Η μισθοδοσία του προσωπικού θα καλύπτεται από το κράτος.
Δημιουργία αγροτικών Ακαδημιών, μονίμως ανοικτές στον αγροτικό πληθυσμό, προς διαρκή επιμόρφωσή του.
Διαγραφή φόρων, χρεών και ασφαλιστικών εισφορών προς το κράτος και τις τράπεζες, τα οποία συνδέονται με την αγροτική και την κτηνοτροφική παραγωγή, για να επανέλθει στην ζωή η Ελληνική αγροτική οικονομία.
Δωρεάν ενίσχυση των αγροτικών επιχειρήσεων από πανεπιστημιακή έρευνα πάνω στην γεωπονική και ζωοτεχνία.
Δημιουργία δεξαμενών σκέψεως, οι οποίες θα προάγουν την Ελληνική αγροτική οικονομία.
Κατάργηση ποσοστώσεων στα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα προς την ευρωπαϊκή εσωτερική αγορά.
Ποινικοποίηση σε βαθμό κακουργήματος της μετονομασίας ξένων αγροτικών προϊόντων σε ελληνικά. Αυτό το ειδεχθές έγκλημα αποδεκατίζει τον Ελληνικό αγροτικό πληθυσμό, συμβάλλοντας στην διάλυση της Πατρίδος μας. Οι υπεύθυνοι θα αντιμετωπίζωνται ως προδότες.
Εις αντάλλαγμα των άνωθεν παροχών, απαιτούμε από τους Έλληνες αγρότες μας:
Να προσλαμβάνουν υποχρεωτικώς Έλληνες εργαζομένους, και όχι ξένους στα χωράφια τους. Θα φέρουμε Έλληνες από το εξωτερικό, αν υπάρχει έλλειψη ελληνικού προσωπικού.
Να μην χρησιμοποιούν ορμόνες, τοξικά φυτοφάρμακα, και επικίνδυνα συντηρητικά στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Να χρησιμοποιούν Ελληνικά φυσικά λιπάσματα και φυράματα.
Να αγοράζουν ελληνικό ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για τις εργασίες τους, διότι οφείλουν να προσφέρουν εργασία στους Έλληνες μηχανικούς και εργατοτεχνίτες, ανακυκλώνοντας το χρήμα μέσα στην Ελλάδα.
Να δημιουργούν επώνυμα και τυποποιημένα προϊόντα.
Να κάνουν πολλά παιδιά, συμβάλλοντας στην άμβλυνση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Να μελετούν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και να την διδάσκουν στα παιδιά τους ώστε να παραμείνει ισχυρή και αδιάσπαστη η αλυσίδα της Ελληνικής Συνέχειας με τον Αρχαίο Πολιτισμό μας .

Να κατέχουν όπλα και να σταθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση του Ελληνικού Έθνους.
Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>