«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απαντώ στους φίλους αναγνώστες γιατί δεν συμμετέχω στην πρωτοβουλία αγώνα (ΜΑΡΑΘΩΝ 2013)

Πατριώτες έχει προκύψει ένα θέμα που με προβληματίζει σοβαρά και πρέπει να ξεκαθαρίσω την θέση μου,
Έχει ξεκινήσει ένας αγώνας που επί χρόνια το έλεγα ότι κάπως έτσι πρέπει να αγωνιστεί ο λαός και οι Έλληνες για να αναστήσουμε την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ και να ξεριζώσουμε μια για πάντα το σάπιο πολιτικό σύστημα,
Μιλάω για την πρωτοβουλία Μαραθών 2013!
Αρχικά τους έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης και συμμετοχής μου σε αυτήν την πρωτοβουλία, όμως προκλητικά με απέρριψαν αφού δεν μου απάντησαν και αδιαφόρησαν, το συμπέρασμα αυτό έβγαινε αφού έβλεπα ονόματα που προσθετόταν με τα μηνύματά τους,  ενώ το δικό μου δεν υπήρχε.
 Βλέποντας σοβαρά πατριωτικά ονόματα ιστοσελίδων να αναρτούνται,  αναρωτήθηκα γιατί δεν μου απάντησαν εμένα;
Έψαξα και είδα ότι σε αυτούς που ξεκίνησαν αυτήν την πρωτοβουλία βρίσκετε ένα όνομα που δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία, τους υπολοίπους αυτής της πρωτοβουλίας δεν τους γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη.
Κατάλαβα και που οφείλετε ο αποκλεισμός μου.
Αυτό το άτομο με αποκήρυξε  χωρίς να μου ζητήσει έστω και μια εξήγηση και παρότρυνε και συναδέλφους να πράξουν το ίδιο,  να με διαγράψουν από τις λίστες τους, γιατί είμαι εχθρός του χριστιανισμού!
Έτσι την βλέπει την Δημοκρατία!!!
Αυτό το άτομο που μιλά για δημοκρατία και για τους Έλληνες, την δημοκρατία την βλέπει στα δικά του μέτρα, αποκλείοντας όσους δεν έχουν την ίδια άποψη με αυτόν σε θρησκευτικά θέματα, δεν είσαι χριστιανός,  δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ούτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!
Ως εκ τούτου με άτομα που λένε ψέματα και κρύβονται πίσω από την λέξη δημοκρατία χωρίς να την ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ δεν μπορώ να συνεργαστώ.
Δεν αναφέρω το όνομα του κυρίου αυτού γιατί δεν έχω μάθει να κατηγορώ μια πρωτοβουλία αγώνα, αν παρά ταύτα η επιτροπή αγώνα νομίζει ότι θέλει διευκρινήσεις εδώ είμαι να μου τις ζητήσουν.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>