«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιεροσυλία…

Ιεροσυλία από τον ψευδοπρωθυπουργικό τραγέλαφο: Αμαύρωσε την τελετουργία των Θεοφανείων με την ελεεινή παρουσία του στον Πειραιά, την επιθεωρησιακή επίκλησή του στο Θεό και τον αποκλεισμό των πολιτών
 Αυτό το σιχαμερό έκτρωμα δεν έχει ούτε ιερό, όυτε όσιο.
Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε την απέχθειά του απέναντι στη χώρα που η κακομοιριά της τον έφερε…πρωθυπουργεύοντά της (έστω και ως τηλε-κατευθυνόμενο από τη Γερμανία και τα λοιπά διεθνή αφεντικά του) και το μίσος του απέναντι στους Έλληνες πολίτες.
Η δουλοπρέπειά του στα πολιτικοοικονομικά και πρωτίστως αντεθνικά συμφέροντα τον έχουν τυφλώσει και, παρέα με την σημιτογενή συμμορία αλλά και όλη την πλέμπα που έχει περισσέψει στο παρηκμασμένο και βρώμικο νεοδημοκρατικό μπουρδέλο, συνεχίζει την ισοπέδωση όλων όσων (και αν) είχαν απομείνει από την παΣΟΚική λαίλαπα, συγκαλύπτοντας σκάνδαλα και προδοσίες των προκατόχων του, στους οποίους άλλωστε όχι μόνο οφείλει την πολιτική του διάσωση (και άρα τον όλεθρο της χώρας), αλλά εντός του οποίου ουσιαστικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.
Το ελεεινό σα(χλα)μαρικό κατασκεύασμα, όμως, δεν έχει καν τη στοιχειώδη ευθυκρισία να αυτοπεριορίσει τη δημόσια ελεεινή παρουσία του με απώτερο σκοπό έστω να κατευνάσει την οργή των Ελλήνων: αντιθέτως, έχοντας την στήριξη του Δ’ Ράιχ και ως σύγχρονος Τσολάκογλου, προβαίνει διαρκώς σε νέες προκλήσεις, εκλαμβάνοντας απολύτως δικαιλογημένα τις ύβρεις και τη χλεύη όλων των ορθολογικά και πατριωτικά εμφορούμενων Ελλήνων πολιτών.
Το ανελλήνιστο σίχαμα δεν σεβάστηκε καν τη μέγιστη γιορτή της Ορθοδοξίας και, επιχειρώντας να επανεκτελέσει χρέη γελωτοποιού, αμαύρωσε με την παρουσία του την τελετή στο μεγαλύτερο (και, βέβαια, ξεπουλημένο) λιμάνι της χώρας, προβαίνοντας μάλιστα στην επιπρόσθετη ιεροσυλία να επικαλεστεί τον Θεό που, όπως είπε, “θα βοηθήσει να τα καταφέρει η χώρα”.
Επειδή όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό, αποκύημα της διαστροφής της συνολικής μνημονιακής χουντάρας που προτάσσει τον αποκλεισμό των Ελλήνων πολιτών από την παρακολούθηση της τελετουργίας ούτως ώστε ο σαμαρικός συρφετός -με πρώτη τη γελοία αφεντομουτσουνάδα της…μερκελικής αδερφής προϊσταμένης- να μην εισπράξει την απαραίτητη γιούχα σε live μετάδοση, καλό είναι με αφορμή την άγια αυτή ημέρα να επαναπροσδιορίσουμε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, με βάση τα φληναφήματα σα(χλα)μαρά:
α/ τα συμφέροντα Ελλάδας – Ελλήνων και της ψευδοκυβέρνησης Σαχλαμαρά δεν ταυτίζονται, αντιθέτως αποτελούν εκ διαμέτρου αντίθετες ορίζουσες.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες επιζητούν μία υγιή οικονομικά χώρα, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και, κατ’επέκταση, εθνικό πλούτο που θα μπορεί να τον διαχειριστεί έντιμα και συνετά ούτως ώστε να ορθοποδήσει. Όλα αυτά συνεπάγονται μία καθαρή διακυβέρνηση από αμόλυντους κυβερνώντες και με ανοιχτές διαδικασίες δημοκρατικής συμμετοχής. Ο ορισμός της χουντάρας Σαχλαμαρά συνεπάγεται όλα τα προηγούμενα μαζί, αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ! Ο συρφετός των διεφθαρμένων νεοραγιάδων, συνεχίζοντας και συγκαλύπτοντας σκάνδαλα που ξεκινούν από την πραξικοπηματική νομή της εξουσίας και φτάνουν μέχρι την προδοσία της χώρας μέσω της πτώχευσης, του ξεπουλήματος και του διαμοιρασμού των εδαφών της, εξυπηρετεί ΜΟΝΟ στην εκτέλεση των συμφερόντων των (ως επί το πλείστον μερκελικών) αφεντικών του, πάντα υπό το πρίσμα της διαρκούς εξαθλίωσης των Ελλήνων.
β/ και μόνο η παρουσία του τραγελαφικού και διαχρονικά πατριδοκάπηλου πολιτικάντη σε μία τελετουργία της αξίας των Θεοφανείων αποτελεί ύβρη απέναντι στην Ορθοδοξία και τους Έλληνες Χριστιανούς.
Δεν θα μιλήσουμε για την προφανέστατη προϋπηρεσία του ανεκδιήγητου ψευδοπρωθυπουργίσκου σε νεοταξικές λέσχες και τον συγχρωτισμό του με τους πασοκονεοδημοκρατικούς ανελλήνιστους λακέδες, αλλά και μόνο η μνημονιόδουλη (στα τέσσερα) στάση του που συνεπάγεται άκρατη υποταγή στη νεοδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό, που συνεπάγεται προσκύνημα στην κακώς εννοούμενη παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται ιστορική υποτίμηση – υποβάθμιση (ΚΑΙ) της Ελλάδας (υπό την πατριωτική αλλά και την Ορθόδοξη έννοιά της) φανερώνουν ότι η όποια επίκληση στον Θεό από την πλευρά του αποτελούν άλλη μία επίδειξη πολιτικαντισμού, λαϊκισμού και δημαγωγίας. (Βέβαια, το ανεκδιήγητο υποκείμενο δεν μάς ξεκαθάρισε σε ποιον…θεό -του- αναφερόταν: στο ευρώ; στο νεοφιλελευθερισμό; στη…Μέρκελ; Ας προσκυνάει όποιον θέλει, αλλά όχι κατά την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων).
Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με τους φαρισαϊσμούς:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ -ΚΑΙ ΑΝ- ΣΩΖΕΤΑΙ!

 

Χρόνια Πολλά!
Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος
1greek
http://1greek.wordpress.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>