«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2013 έτος ανατροπών ή ολικής εγκατάλειψης;

Το 2013 είναι εδώ και τρίζει τα δόντια του στους Έλληνες με υποθήκες του απερχόμενου έτους. Κατ΄αρχήν ας ξεκινήσω από τις πιο απίστευτες διαπιστώσεις.  Η Αθήνα πλέον είναι διαπιστωμένα και επισήμως πέρα από τριτοκοσμική χώρα, κατόρθωμα των «ελληνικών» κυβερνήσεων, και μάλλον μια  αγγλοσαξονική τηλεοπτική αγορά. Η απουσία φυσικά κάθε είδησης τι συμβαίνει στον έρμο αυτό τόπο είναι όπως φαίνεται και η πολιτική του αρμόδιου υπουργείου. Το οποιοδήποτε γεγονός δεν υπάρχει αν δεν είναι προς υπεράσπιση της πολιτικής των δοσίλογων και της επιβολής των μνημονιακών εντολών.
Η υποδούλωση στα κελεύσματα των banksters γίνεται όλο και περισσότερο πιο αντιληπτή  στους λαούς που οι αδιάντροποι και εγκάθετοι «ηγέτες» τους θα εκμηδενίζουν τις αντοχές των λαών της Ευρώπης. Η αναφορά γίνεται για το δημοσιονομικό σύμφωνο σταθερότητας που   όσες χώρες το επικύρωσαν θα έχουν πρόσβαση στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), το μόνιμο ταμείο ‘διάσωσης’ της ΕΕ.
Το Σύμφωνο υπαγορεύει ότι οι χώρες που το έχουν κυρώσει, πρέπει να ενσωματώσουν τον λεγόμενο «χρυσό κανόνα», τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, στα Συντάγματά τους, ενώ προβλέπει επίσης την δημιουργία αυτόματων διορθωτικών μηχανισμών – περικοπές δαπανών, αυξήσεις φόρων – όταν ο στόχος αυτός δεν επιτυγχάνεται.
Τα λεγόμενα διαρθρωτικά ελλείμματα, που δεν συνδέονται με τις προσωρινές συνέπειες των οικονομικών υφέσεων, πρέπει να περιορίζονται κάτω από το 0,5% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) κάθε χώρας. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις. Τις εξαιρέσεις φυσικά θα τις αποφασίζουν σε στενό κύκλο οι banksters και γύρευε τι είδους εξαιρέσεις θα είναι αποδεκτές.
Οι χώρες όπου το δημόσιο χρέος υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (60% του ΑΕΠ), καλούνται να το μειώνουν κατά 5% ανά έτος. Αντιστρόφως, οι χώρες που τηρούν το όριο μπορούν να έχουν υψηλότερα διαρθρωτικά ελλείμματα, έως και 1% του ΑΕΠ τους. Γνωρίζετε  καμιά χώρα στην Ευρώπη που να έχει ποσοστό χρέους  κάτω ή ίσο με 60% ; Ανέφικτος ο στόχος αφού ήδη η Γαλλία έφτασε στο 89% του ΑΕΠ για να μη πούμε για τους «συνεταίρους» τους Γερμανούς που δεν προσμετρούν τα χρέη των δήμων τους στον γενικό προϋπολογισμό. Το ευρώ σαν μονάδα χρήματος σύντομα θα εξαφανιστεί αλλά ο τοκετός για μια τέτοια διαδικασία είναι και επώδυνος αλλά και αναζωογονητικός για τις χώρες που θα αρπάξουν την ευκαιρία να αναδιαρθρώσουν την οικονομία τους με δικό τους νόμισμα αρκεί βέβαια όπως π.χ. στην δική μας περίπτωση που  θέλει  εκ βάθρων ανασυγκρότηση αλλά με ποια κυβέρνηση και σε ποια κατεύθυνση;
Ευθύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα είναι η ανατροπή της εξοντωτικής πολιτικής με ταυτόχρονη καθαίρεση των υπαιτίων του μνημονίου, και φυσικά δεν θα εξαιρείται κανείς τους .Αρκετό κακό έκαναν στον τόπο και οι δοσίλογοι αλλά και οι άμυαλοι συμπατριώτες μας
GERMA
1-1-2013
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>