«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τόσο… θα σας πάρουμε από την Εθνική σας κυριαρχία! Βλέπω με χαρά ότι οι νεοέλληνες συμφωνούν δεν μοιάζουν καθολου στους προγόνους τους που φερόταν απολίτιστα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μπαρόζο: Τα κράτη της ΕΕ να θυσιάσουν εθνική κυριαρχία για διεθνή επιρροή
“Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη”
"Η Ευρώπη αποδείχθηκε άγκυρα σταθερότητας και συνοχής"
Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πρέπει να θυσιάσουν την εθνική κυριαρχία για διεθνή επιρροή διαμήνυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Κομισιον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο οριοθετώντας την ατζέντα της Επιτροπής για το 2013, αλλά και το όραμά του για το ευρωπαϊκό μέλλον.
Μιλώντας στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο πρόεδρος της Κομισιόν ισχυρίστηκε ότι η «αλληλεξάρτηση μεταξύ των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ ισχυρή», προσθέτοντας ότι «η εσωτερική αγορά είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της κάθε χώρας της ΕΕ».
«Πριν από την κρίση, η Ισπανία έκανε διπλάσιες εξαγωγές στην Πορτογαλία από ό,τι σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής μαζί. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξάγει περισσότερο στην Ιρλανδία από ό,τι σε όλες τις χώρες της BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα)» σημείωσε.
Επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του για εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ο Μπαρόζο δήλωσε πως «οι μεταρρυθμίσεις που έχουμε επωμιστεί σε εθνικό επίπεδο, θα πρέπει να συνοδεύονται από μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»
«Η ευθύνη και η αλληλεγγύη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Για αυτό έχω αγωνιστεί. Για μεταρρυθμίσεις και αλληλεγγύη. Παρά τις επικρίσεις, και παρά τις αδυναμίες της, η Ευρώπη αποδείχθηκε άγκυρα σταθερότητας και συνοχής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» πρόσθεσε.
Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη
Καλώντας τα κράτη – μέλη να αναγνωρίσουν ότι η παγκοσμιοποίηση έχει δημιουργήσει ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να μιλούν συλλογικά για να επιτύχουν πραγματική επιρροή στη διεθνή σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ να έχουμε ένα ευρωπαϊκό πόλο στο διεθνές πολυπολικό σύστημα του μέλλοντος.»
«Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη. Η διεθνοποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα, για παράδειγμα, δείχνει ότι μόνο υπερεθνική ρύθμιση μέσω της ΕΕ μπορεί να αποκαταστήσει τη πραγματική εξουσία λήψης αποφάσεων για τους ευρωπαίους πολίτες. Το κλειδί για να ανταλλάξουν εθνική κυριαρχία είναι για πραγματική επιρροή» υπογράμμισε.
Ο Μπαρόζο τόνισε επίσης ότι οι φόβοι ορισμένων επενδυτών περί κατάρρευσης της Ευρωζώνης εξασθενούν, αναγνώρισε ωστόσο πως η κατάσταση στην Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει «δύσκολη», ιδίως εξαιτίας των προβλέψεων για αύξηση της ανεργίας το 2013.
http://www.skai.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>