«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΧΑΓΗ είναι μια κάστα δικαστών δολοφόνων που δικάζει πατριώτες και λαούς που θέλουν την ελευθερία τους!

Ένας γενναίος εισαγγελέας να εκδώσει ένταλμα σύλληψης του Ερντογάν στην Ευρώπη. Ευθύνεται για τη δολοφονία 34 παιδιών

Iδού οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι δολοφόνοι 34 παιδιών στο Ρομπόσκι του Κουρδιστάν
Η κρατική τρομοκρατία της Άγκυρας

 
Στις 28 Δεκεμβρίου 2011 δολοφονήθηκαν τριάντα τέσσερα παιδία και ο Ερντογάν συνεχίζει να καλύπτει τους δολοφόνους, γιατί είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός
Του Σάββα Καλεντερίδη
Στις 28 Δεκεμβρίου 2011 τουρκικά αεροσκάφη F-16 με αλλεπάλληλες βυθίσεις επιτέθηκαν και βομβάρδισαν καραβάνι Κούρδων λαθρεμπόρων στο χωριό Ρομπόσκι, κοντά στα σύνορα με το Νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ), σκοτώνοντας 34 νέους, οι συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κάτω των είκοσι, με τον μικρότερο 13 ετών.
Από την επίθεση γλύτωσε μόνο ένας νεαρός, ο Servet Encü, ο οποίος δήλωσε ότι πρώτα τους σταμάτησαν οι άνδρες του φυλακίου της στρατοχωροφυλακής, που γνώριζαν για τη μετάβαση του καραβανιού, και μετά ακολούθησε η επιδρομή των F-16, με τα δολοφονικά της αποτελέσματα. Από τις έρευνες που ακολούθησαν αποδείχτηκε επίσης ότι τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούσαν πάνω από την περιοχή που έγινε η δολοφονική επίθεση, ενώ δημοσιεύθηκε σε αμερικανικά και τουρκικά ΜΜΕ ότι πληροφορία για τη διέλευση του καραβανιού έδωσαν στις τουρκικές αρχές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ενώ τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που τους εντόπισαν είχαν όλη την άνεση και τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν ότι οι δολοφονηθέντες δεν ήταν αντάρτες και ήταν απολύτως άοπλοι, ενώ η τουρκική στρατιωτική ηγεσία είχε κάθε δυνατότητα να ειδοποιήσει τα παρακείμενα φυλάκια για να κάνουν επί τόπου έλεγχο και να διαπιστώσουν ότι τα 35 άτομα δεν είχαν καμία σχέση με τους αντάρτες, δόθηκε η εντολή στα πολεμικά αεροσκάφη να επέμβουν, τα οποία με αλλεπάλληλες βυθίσεις, βομβάρδιζαν από τις 21:37 μέχρι τις 22:24 ένα καραβάνι αόπλων, σκοτώνοντας 34 παιδιά.
Γιατί αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο αποτροπιαστικό γεγονός.
Από την ημέρα της στυγερής δολοφονίας 34 παιδιών μέχρι σήμερα, παρ’ ότι έχουν περάσει ένδεκα μήνες και παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις των γονέων και των συγγενών των δολοφονηθέντων, του Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP) και των ανθρωπιστικών οργανώσεων, η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν αρνείται πεισματικά να επιτρέψει τη διεξαγωγή ουσιαστικής έρευνας για τον εντοπισμό των υπευθύνων της μαζικής δολοφονίας 34 παιδιών.
Η Επιτροπή Διερεύνησης της Υπόθεσης, που λειτούργησε στα πλαίσια της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της τουρκικής βουλής, στην ουσία λειτούργησε ως πλυντήριο των εγκληματικών ευθυνών των ενόχων αυτής της αποτρόπαιης και άνανδρης πράξης, με τις αρμόδιες κρατικές και δικαστικές αρχές να λειτουργούν ως μια συμμορία που είχε ως αποστολή να προστατέψει τους ενόχους, αντί να επιρρίψει τις ευθύνες στους δολοφόνους 34 παιδιών.
Με άλλα λόγια, όπως αποδεικνύεται από την υπόθεση της δολοφονίας των 34 παιδιών στο κουρδικό χωριό Ρομπόσκι από τα τουρκικά F-16, κυβέρνηση, ένοπλες δυνάμεις, δικαστική και νομοθετική εξουσία, λειτούργησαν και συνεχίζουν να λειτουργούν ως ένας καλοκουρδισμένος μηχανισμός που ασκεί κρατική τρομοκρατία εις βάρος του κουρδικού λαού, σκορπώντας από τη μια πλευρά το θάνατο και από την άλλη συγκαλύπτοντας τους ενόχους.
 
Για να μπορεί δε να δρα ανενόχλητα αυτός ο μηχανισμός άσκησης κρατικής τρομοκρατίας, προσπαθεί να φιμώσει κάθε φωνή που αποκαλύπτει αυτήν την εγκληματική δράση.
Απόδειξη είναι η φυλάκιση περίπου δέκα χιλιάδων Κούρδων πολιτικών, που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του λαού τους χωρίς να έχουν εμπλακεί σε ένοπλη δράση, αλλά και η φυλάκιση περισσότερο από εκατό δημοσιογράφων, οι οποίοι τόλμησαν να αποκαλύψουν την άσκηση της κρατικής τρομοκρατίας από πλευράς τουρκικού κράτους και κυβέρνησης Ερντογάν.
Όλα αυτά αποτελούν μόνο μέρος των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που γίνονται από τους μηχανισμούς άσκησης κρατικής τρομοκρατίας στην Τουρκία και αποτελούν την καλύτερη απάντηση στις όποιες άθλιες αιτιάσεις της τουρκικής κυβέρνησης για υποστήριξη της «τρομοκρατικής» δράσης του αγωνιζόμενου κουρδικού λαού.
Αν συνυπολογίσουμε την ανοιχτή στήριξη που παρέχει η Τουρκία σε ισλαμιστές τρομοκράτες μέλη της Αλ Κάιντα που δρουν στη Συρία, τότε μπορούμε με ασφάλεια πούμε ότι τρομοκράτης υπάρχει στην περιοχή και είναι ένας, το ίδιο το τουρκικό κράτος και η κυβέρνησή του.
Αυτά να τα έχουν υπ’ όψιν τους κάποιοι στην Αθήνα, κυρίως εκείνοι που προφανώς δεν γνωρίζουν την έννοια της φινλανδοποίησης…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>