«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ευρεία σύσκεψη του Αλ Καπόνε Σαμαρά μετά των Μαφιόζων!

Σαμαράς: πουλήστετα όλα μην είμαστε εκπρόθεσμοι στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ μας!

Το πρόβλημα για τους μαφιόζους ντόπιους και ξένους είναι υπαρκτό, Ανησυχούν που δεν αυτοκτονούν αρκετοί, είναι πολλοί αυτοί που αντιδρούν στο Σαμάρι που πρέπει να φορέσουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό, κάτι πρέπει να κάνουμε, πως θα στομώσουμε μερικούς να πλακώσουν αυτούς που πεινάνε και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Δεν ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ αρκετοί και παίρνουν ΣΥΝΤΑΞΗ!

Να τακτοποιήσουμε τα παιδιά μας που μας υπερασπίζονται στην βουλή, στα υπουργεία, στα κόμματα , στις τράπεζες,  να πετάμε λίγες λίγες πωλήσεις ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Τι;;; Ο στρατός?????? Άσε αυτούς τους έχουμε ρήξη σε λήθη, πλένουν τα πιάτα και δεν αδειάζουν να σώσουν την πατρίδα τους, απλά όταν τελειώσουν τα πιάτα θα κανουν και μια διαμαρτυρία για τα επιδόματα, μέχρι εκεί φτάνει η ευθύνη τους και ο πατριωτισμός τους, και μας έχουν αφήσει εν λευκό να χειριζόμαστε τα συμφέροντα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ μας, ευτυχώς!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νέος αγώνας δρόμου για την κυβέρνηση, που πρέπει το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς να έχει κλείσει με τις προαπαιτούμενες ενέργειες, ούτως ώστε το Eurogroup του Ιανουαρίου να εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης των 9,2 δισ. ευρώ. Βασική προϋποθέση για την επόμενη δόση είναι η ψήφιση του μίνι φορολογικού, ο ορισμός γενικού γραμματέα εσόδων και η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σε αυτό το πλαίσιο συγκαλείται διϋπουργική σύσκεψη σήμερα, Πέμπτη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι γενικοί γραμματείς των εμπλεκομένων με τις προαπαιτούμενες ενέργειες υπουργείων, υπό την προεδρία του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα και του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου.
«Δεν χάνουμε χρόνο και προσπαθούμε να τρέχουμε εντός των προθεσμιών», αναφέρει αρμόδια κυβερνητική πηγή στην εφημερίδα Τα Νέα, επιβεβαιώνοντας ότι η υλοποίηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της χώρας μας αποτελεί την κύρια προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Εάν τα πράγματα κυλήσουν ρολόι τον Ιανουάριο θα εκταμιευτούν 9,2 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 7,2 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα 2 δισ. για τις ανάγκες του προϋπολογισμού. Ομοίως για τη δόση Φεβρουαρίου, ποσού 2,8 δισ. ευρώ, απαιτείται η αναπροσαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ώστε να υπάρξει οροφή στις δαπάνες για κάθε κυβερνητικό τομέα.
Επίσης για να εκταμιευτεί η δόση του Μαρτίου, ποσού επίσης 2,8 δισ. ευρώ, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για το προσωπικό των υπουργείων, να έχουν καθοριστεί οι πλεονάζουσες θέσεις και να έχουν τεθεί τριμηνιαίοι στόχοι υποχρεωτικής εξόδου έως τα τέλη του 2014.
Στον σχεδιασμό της κυβέρνησης περιλαμβάνονται και κινήσεις που θα δώσουν ώθηση στην αγορά, μικρές τονωτικές ενέσεις που θα βοηθήσουν τη ρευστότητα. Έτσι, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2013 η κυβέρνηση προτίθεται να εξοφλήσει τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες μέσω της επιστροφής του ΦΠΑ.
Εκ παραλλήλου με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ρυθμίσεις για τη στήριξη των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
http://news.in.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>