«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν παιζόμαστε με τίποτε…

Μετά την απόρριψη για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ αυτοκίνητο λάβαμε και το παρακάτω!

Mε αυτό και με το άλλο….και το άλλο…. και το άλλο…. και το άλλο θλίβομαι και καταριέμαι το Παπαδόπουλο που δεν μάζεψε όλους τους πολιτικούς και να μας απαλλάξει. 
Μήπως διαβάσατε πολύ πρόσφατα ότι μία μεγάλη επένδυση που είχε σχεδιαστεί αλλά και είχε αρκετά προχωρήσει έχοντας μετόχους αξιόλογες εταιρίες στιο κλάδο της πληροφορικής και όχι μόνο ανεστάλη και ναυάγησε για το λόγο ότι στη περιοχή που επρόκειτο να εγκατασταθεί δεν επιτρέπεται [!].
Σε ποία περιοχή; Στους πρόποδες της Πάρνηθας [Θρακομακεδόνες] όπου τμήμα της οικοδομής θα ήταν σε ένα παλαιό και εγκαταλειμένο λατομείο [!]. Ετσι έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας σε 2η ΑΠΟΦΑΣΗ του [ με πρώτη απόφαση δεν είχε φέρει αντίρρηση και έκρινε ότι δεν είναι από τις επιχειρήσεις που …..επιβαρύνουν  με όχληση το περιβάλλον]. Σημειώνεται ότι πρόθεση των επενδυτών ήταν η ανάπτυξη λογισμικών και η απασχόληση αφορούσε περίπου 1.500 πλήρως εξειδικευμένα άτομα.
Υπάρχει Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός με … αρχίδια για να ξηλώσει αυτούς τους δικαστές που επιπροσθέτως παραπονούνται επειδή ο μισθός τους δεν τους επιτρέπει τάχα να ζουν με αξιοπρεπή τρόπω,  ενώ δεν έχουν ούτε το φιλότιμο να διαπιστώσουν και να σκεφθούν πως ζουν 1.000.000 και πλέον μακροχρόνιοι άνεργοι;
Ποίος επενδυτής θα τολμήσει να επενδύσει στην Ελλάδα; Θα δούμε ότι το Ελληνικό, αυτό το διαμάντι της Μεσογείου, και όχι μόνο, θα παραμένει χέρσο για πολλά χρόνια [ εκτός εάν το χαρίσουν σε κανένα αετονύχη].
ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Εμείς οι μεγαλύτεροι είμαστε απόλυτα συνυπεύθυνοι για τη κατάσταση τους. Πρέπει και οφείλουμε να το αντιληφθούμε και να αγωνιστούμε προκειμένου να ξεκινήσει αίσθημα αισιοδοξίας για δουλειά και μεροκάματο.
Ντίνος Πρασσάς

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>