«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

       «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π)

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Όταν τα φερέφωνα των Διεθνών δανειστών κερδοσκόπων που επιβάλλουν στη χώρα μας νόμους και ληστρικά χαράτσια  χωρίς να σέβονται το Σύνταγμα και την θέληση του κυρίαρχου Λαού αυθαιρετούν, ευλόγως παραπέμπεται η σκέψη μας ότι γιά την κυβέρνηση δεν υπάρχει Δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρος της αλλά μόνο αυτή που δικαιώνει τους εις βάρος του Ελληνικού Έθνους νόμους και αποφάσεις της. Δυστυχώς, η εκάστοτε κυβέρνηση θεωρεί την Δικαιοσύνη ως μηχανή παραγωγής δικαστικών αποφάσεων μόνο για την είσπραξη δημοσίων εσόδων και τους παράγοντες απονομής της υποτακτικούς της για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου της.
Με την βεβαιότητα όμως ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές», η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία υπό την επωνυμία «Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π), διά της Προέδρου της κυρίας Μαρίας Ι. Εξαρχουλάκου, για λογαριασμό εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών, με την διαδικασία των Ασφαλιστικών μέτρων, πέτυχε την έκδοση δικαστικής αποφάσεως κατά του (Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών) Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πρίν την έκδοση της υπ’ Αριθμόν 1101/ 2012 Αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την οποία οι κ.κ. Αεροπαγίτες ανέστειλαν κατά το «προσωρινώς εκτελεστή» αυτής.
Απευθυνόμενοι προς τους εκδώσαντες, «στην εκείνου ρήμασι πειθόμενους», την αρεοπαγιτική απόφαση Δικαστές, λέγουμε τούτο: «Κύριοι, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ να αδιαφορείτε για την άσκηση του δικαιοδοτικού σας έργου εις βάρος της απονομής αυτής ταύτης της Δικαιοσύνης και του κοινωνικού συνόλου που, ως ο κυρίαρχος Λαός, ΑΠΑΙΤΕΙ από Υμάς ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ όταν μάχεται για τα δίκαιά του έναντι ενός αφερέγγυου κράτους.» 
            Για την απόφαση που εξεδόθη για λογαριασμό των εξήντα τριών Ελλήνων πολιτών ακολουθεί το κατωτέρω άκρως επεξηγηματικό VIDEO.
Για την
«Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση» (ΔΙ.Α.Π),
Η Πρόεδρος Μαρίας Ι. Εξαρχουλάκου
E-mail: mariaexarchoula@yahoo.gr
Τηλ: 210 8235455
http://www.ribandsea.com/law/831-2012-12-14-19-18-31.html
Ρεπορτάζ : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
H δικηγόρος και πρόεδρος της ΔΙ.Α.Π. κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.
Πολύς λόγος έγινε στα μέσα της μαζικής μας εξαθλίωσης και πολύ μελάνι χύθηκε, προσφάτως, στην προσπάθεια κάποιων δημοσιογράφων να ερμηνεύσουν τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που απαγόρευσαν στη ΔΕΗ να περιλαμβάνει το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) στους λογαριασμούς που εκδίδει και να προβαίνει σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές που αρνούνται να το πληρώσουν. Είναι δε αμφίβολο αν έχουν κατάλαβει οι τελευταίοι τι δέον γενέσθαι, μετά μάλιστα και από την εντολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα προς την Δ.Ε.Η., να αγνοήσει την δικαστική απόφαση και να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι! Η πρόεδρος της “Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης“, δικηγόρος κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, στην οποία απευθύνθηκα, μου εξήγησε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα μετά τις πρόσφατες αυτές εξελίξεις.
Υπενθυμίζω, πάντως, ότι την 30ή Αυγούστου 2012 η κυρία Εξαρχουλάκου είχε καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Δ.Ε.Η., την οποία είχε κοινοποιήσει και στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να γίνει διαχωρισμός της χρέωσης ΕΕΤΗΔΕ από τον υπόλοιπο λογαριασμό ηλεκτροδότησης και να μην προβεί η εταιρεία σε καμία ενέργεια διακοπής της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος (εάν το τέλος αυτό δεν πληρωθεί) εφ’ όσον η αναλογούσα στο ρεύμα και λοιπά τέλη, οφειλή, έχει εξοφληθεί : http://www.ribandsea.com/waves/736-2012-09-04-14-34-05.html
Ακούστε, όμως, την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα σήμερα με την κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.
http://www.ribandsea.com/

elas elas@otenet.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>