«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το σπίτι μου η πατρίδα μου.

Σπίτι οικογένεια- έθνος χώρα κράτος.

Αυτό είναι το σπίτι μου, το σπίτι σας!!!

Ένας πολιτισμένος-δημοκράτης-δίκαιος πολίτης  θέλει να έχει μια καλή κυβέρνηση όπως είναι μια καλή οικογένεια.
Όπως περικλείει η έννοια καλή οικογένεια διαχρονικά, επιστημονικά και με την ανωτερότητα που διακρίνει το ανθρώπινο είδος.
Δηλαδή έχουμε ένα σπίτι που είναι κτισμένο με σωστές και γερές βάσεις και ανταπεξέρχεται σε μεγάλες φυσικές καταστροφές.
Μέσα σε αυτό το σπίτι έχει στην αγκαλιά του μια οικογένεια με διάφορα μέλη που το καθένα έχει τις δικές  του απόψεις και ανάγκες.
Υπάρχει ο  αρχηγός  ο πατέρας, ο ρυθμιστής η Μάνα και τα υπόλοιπα μέλει υπακούν και εφαρμόζουν για το καλό του οικογενειακού καλού.
Όλα τα μέλη έχουν μερικές  ανάγκες κοινές, φαγητό, ζεστασιά, ντύσιμο, μετά έρχονται τα μέλη με εξειδικευμένες ανάγκες, σχολειό. Διασκέδαση, παρέες, μετά έρχονται οι ανάγκες που δεν τις έχεις προγραμματίσει και είναι απρόοπτες και που δεν έχεις προβλέψει και  αυτές  είναι, αρρώστιες, ατυχήματα, φάρμακα, νοσοκομεία.
Για κάποιο απρόοπτο  εξωτερικό παράγοντα ανατρέπεται όλος ο προγραμματισμός και καλείτε όλη η οικογένεια υπό την καθοδήγηση του αρχηγού πάτερα να δούναι πως θα το αντιμετωπίσουν.
 Ο καλός αρχηγός πατέρας, δεν κόβει από το φαΐ ή το σχολειό ή το ντύσιμο ή την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών, αλλά από την διασκέδαση, βόλτες, λούσα και αλλά μη αναγκαία άμεσα.
Αν παρόλα αυτά συνεχίζετε ο εκτροχιασμός του προγραμματισμού κόβει πάλι περιττά από  τα μέλη που είχαν την ευθύνη του προγραμματισμού και όχι από τα μέλη που εμπιστευόταν τους προστάτες τους πάτερα και μάνα.
Τα ανυπεράσπιστα μέλη τα παιδιά, και οι ανήμποροι, εμπιστεύονται από φυσικό ένστικτο τους γνωρίζοντες, τους υπευθύνους,  τον πατέρα και την μάνα.
Για σκεφτείτε αν ένας πατέρας αντί να κόψει δικές τους πολυτέλειες και περιττά, να κόβει από το φαγητό των παιδιών, τα σχολεία τους, τα φάρμακα τους. Για σκεφτείτε έναν πατέρα και μια μάνα να κάνουν την ζωή τους στερώντας από αυτούς που είναι ανήμποροι να αντιδράσουν, τα παιδιά τους και τους υπερήλικες γονείς τους.
Χοντρικά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας που λέγετε πατρίδα , κράτος, έθνος.
Εμείς ο λαός είμαστε τα παιδιά, οι ανήμποροι υπερήλικες που εμπιστευτήκαμε τους  αρχηγούς, τους υπευθύνους να κρατήσουν το σπίτι έθνος, κράτος,  όρθιο να μην διαλύσει, να μην καταρρεύσει.
Και αυτοί οι υπεύθυνοι που τους εμπιστευτήκαμε τι κάνουν, στερούν και οδηγούν ακόμα και στο θάνατο τα παιδιά τους, τους ανήμπορους υπερήλικες γονείς τους γκρεμίζοντας το σπίτι τους, καλοπερνώντας αυτοί‼!
Πατριώτες σκεφτείτε το καινούργιο έτος διαφορετικά και απλά για την συμπεριφορά σας μέχρι σήμερα;
Θέλεις να έχεις ένα σπίτι διαλυμένο; Θέλεις να έχεις ένα σπίτι που το δείχνουν όλοι και λένε έχει γίνει μπουρδέλο;
Η απάντηση φυσικά είναι όχι, άρα γιατί δεν κάνουμε τα ίδια που θα κάναμε για το σπίτι μας;
Ερώτημα αν έρθει ένας στο σπίτι σου και σου πει δεν έχω δουλειά, δεν έχω να φάω, δεν έχω σπίτι, με κυνηγά το καθεστώς της πατρίδος μου για τις δημοκρατικές μου απόψεις και σαν καλός, και φιλόξενος άνθρωπος του προσφέρεις από το υστέρημά σου βοήθεια και γυρίσει αυτό το άτομο και σε βρίζει, προσπαθεί να σε σκοτώσει, να σου διαλύσει το σπίτι τι θα κάνεις δεν θα τον διώξεις και θα του κόψεις κάθε βοήθεια;
Γιατί λοιπόν φέρεσαι διαφορετικά στο σπίτι σου έθνος, πατρίδα, σπίτι σου σε αυτούς που τους βοήθησες και κοιτάνε να το καταστρέψουν;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>