«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε πως εκβιάζουν οι ανθέλληνες κατά τα άλλα σύμμαχοι!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τρικούβερτος καυγάς μεταξύ Χριστόφια και Μέρκελ

Τώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δεν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας, άρχισε να παρουσιάζεται και να διεκδικεί σαν πραγματικός πρόεδρος. Τέτοιος έπρεπε να ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετίας και όχι να κρύβεται πίσω από το καβούκι του.
Ένα καβγά και μάλιστα σε ψηλούς τόνους παρακολούθησαν οι 27 ηγέτες κατά τη διάρκεια του δείπνου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Πρωταγωνιστές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Άγκελα Μερκελ.
Το σκηνικό κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του δείπνου, στη Σύνοδο Κορυφής, την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Sigma, οι 27 παρακολούθησαν ένα τρικούβερτο καβγά ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γερμανίδα Καγκελάριο.
Η ένταση προκλήθηκε όταν η Άγκελα Μέρκελ ήγειρε εκ νέου θέμα Ρωσίας και Ρώσων καταθετών, υποδεικνύοντας ότι το νησί έχει κατακλυστεί από Ρώσους Μεγιστάνες και ότι η Ευρώπη θα κληθεί να πληρώσει για να διασωθούν στην ουσία οι Ρώσοι και οι καταθέσεις τους.
Μάλιστα διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι πέραν από τη Μέρκελ, και άλλοι εταίροι μας άφησαν να διαρρεύσει στο παρασκήνιο, ότι δεν αποκλείεται να εγείρουν ακόμα και θέμα φορολόγησης των καταθέσεων, κάτι που θα οδηγούσε στην έξοδο πολλών καταθετών και κατά συνέπεια Ρώσων από το νησί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ οι χώρες αυτές, οι οποίες θεωρούν ότι το μνημόνιο είναι σχετικά ανώδυνο, είναι η Γερμανία, η Φιλανδία, η Ολλανδία, η Αυστρία και η Σλοβακία, η οποία όπως μάλιστα αποκαλύπτουν οικονομικοί κύκλοι, ευελπιστεί ότι σε μια τέτοια εξέλιξη θα απορροφήσει αυτή τους καταθέτες που θα φύγουν από την Κύπρο.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Πρόεδρος φανερά ενοχλημένος έκανε λόγω για εκβιασμό, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους εμπόδια αποσκοπούν αλλού. Την ίδια στιγμή υπέδειξε ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο η Λευκωσία να δεχθεί τέτοιο μέτρο ή οποιαδήποτε πρόσθετα μέτρα για τη σύναψη του μνημονίου.
Έτσι, διεκδικητικός και δυναμικός έπρεπε να ήσουν κ. Πρόεδρε. Τα πράγματα τώρα στην Κύπρο θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
 sigmalive
 http://www.koukouvagia.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>