«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα του???

Eπιχείρηση “Ίλιγγος”

Σχόλιο attikanea: Δεν τόλμησε να κάνει τον… Κινέζο….

Από την Ιόλη Πιερίδη

 Oι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ειδοποιήθηκαν μόλις 20’ πριν την επιχείρηση. Τους ζητήθηκε να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να επιστρέψουν μετά από 6 ολόκληρες ώρες. Έτσι κι έγινε. Λίγο αργότερα ένα λευκό βανάκι έκανε την εμφάνισή του στην είσοδο της πολυκατοικίας που φιλοξενεί τον πρώην πρωθυπουργό.
Κατέβηκαν 6 άνδρες και μια γυναίκα, ενώ την ίδια ώρα μπρος και πίσω από το βανάκι πάρκαραν φρενάροντας απότομα δύο BMW στις οποίες εκτός από τον συνοδηγό επέβαιναν 4 άνδρες-συνολικά 10 άνδρες κατέβηκαν και ακροβολίσθηκαν σε επιλεγμένα σημεία του δρόμου που φιλοξενεί την οικία του πρώην πρωθυπουργού. Το κλιμάκιο με τους 6 άνδρες και την γυναίκα χτυπούσαν ήδη το κουδούνι του διαμερίσματος του πρωθυπουργού. Τους άνοιξε ο ίδιος και τους οδήγησε στο σαλόνι με την βαριά κλασσική επίπλωση. Ο επικεφαλής του κλιμακίου πήρε το λόγο σε αμερικάνικα αγγλικά.
-Κε πρωθυπουργέ, δεν ήρθαμε για καφέ. Που είναι το γραφείο σας;
Τους έδειξε το γραφείο του και αμέσως ένας από τους άνδρες κάθησε στον υπολογιστή του πρώην πρωθυπουργού και
χωρίς πολλά πολλά αφαίρεσε τον σκληρό δίσκο.
Ο πρώην πρωθυπουργός παρότι είχε συνηθίσει να παραμένει ψύχραιμος σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής του, αυτή τη φορά έχανε το έδαφος κάτω από τα πόδια του, ειδικά όταν άκουσε τον επικεφαλής του κλιμακίου:
-Για τις επόμενες 6 ώρες θα βρίσκεστε υπό κράτηση. Στο χέρι σας είναι αυτή η κράτηση να διαρκέσει μόνο 6 ώρες η να έχει άγνωστη-ακόμη και σε μας-συνέχεια.
Όσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι ένα συναρπαστικό αφήγημα της μεταπολίτευσης. Ένα σπάνιο κινηματογραφικό ντοκουμέντο μια και η γυναίκα του κλιμακίου κατέγραφε στο iPhone 5  όλη την διαδικασία της ανάκρισης.
Η δολοφονία του Ρίτσαρντ Γουέλς από την «17ΝΟΕΜΒΡΗ» και η εξάρθρωση της οργάνωσης, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του κλιμακίου καθώς ο πρώην πρωθυπουργός άκουγε τις ερωτήσεις σαν κροτάλισμα πυροβόλου με 14 χείλη απέναντί του να ανοιγοκλείνουν-συχνά δεν προλάβαινε να απαντήσει στις ερωτήσεις και ακολουθούσε η επόμενη.
Το κεφάλαιο «Γουέλς» της ανάκρισης ολοκληρώθηκε μόνο όταν το κλιμάκιο πήρε όλες τις απαντήσεις που ήθελε. Δεν έμεινε καμία σκιά στο σκοτάδι. Στη συνέχεια άνοιξε το κεφάλαιο γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Η Siemens είχε την τιμητική της μια και ήταν ακριβώς η πολιτική δωροδοκιών  της συγκεκριμένης εταιρείας που ανάγκασε τους Αμερικανούς να μπουν χοντρά στο παιγνίδι όταν διαπίστωσαν ότι βλάπτει τα συμφέροντα των δικών τους πολυεθνικών στην Κίνα.
Στη διάρκεια της ανάκρισης τα ονόματα των γερμανικών εταιρειών ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Μόνο μια αμερικάνικη Τράπεζα, έσπασε το «γερμανόφωνο» σερί.
Το κλιμάκιο το μόνο που επέτρεπε στον πρώην πρωθυπουργό είναι ένα ποτήρι νερό κάθε μία ώρα.
Όταν ολοκληρώθηκε η ανάκριση ήταν αργά το απόγευμα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εξαντλημένος αλλά οι «καλεσμένοι» του έδειχναν ικανοποιημένοι. Τα είχαν πάρει σχεδόν όλα.
-Συνεχίστε τη ζωή σας. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειασθεί άλλη παρόμοια επίσκεψη. Για κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις θα επικοινωνούμε ηλεκτρονικά. Όσο για τον σκληρό δίσκο που σας αφαιρέσαμε,  θα σας κάνουμε δώρο ένα Mac για να κάνετε τη δουλειά σας. Ορίστε, αυτό για σας…
http://attikanea.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>