«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ας αντιδράσουμε πριν καταστραφούμε.

Οι Έλληνες χωρίζονται σε δύο φυλές , σε αυτούς που είναι πατριώτες και εθνικά υπερήφανοι για την καταγωγή τους και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους , το μέλλον των παιδιών τους  και θυσιάζονται υπομένοντας στωικά όλα όσα τους επιφυλάσσει η προδοσία των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν και σε αυτούς που υποδύονται τον πατριώτη αλλά στα δύσκολα εφευρίσκουν απίστευτες απατεωνιές υποδυόμενοι τους προοδευτικούς και τους πρωτοπόρους της διανόησης αλλά στην πραγματικότητα είναι αντιδραστικοί και βαθύτατα αντιδημοκρατικοί.
Και στις δύο περιπτώσεις αυτοί οι δύο κόσμοι συγκρούονται μεταξύ τους χωρίς να βρίσκουν κανένα κοινό σημείο  γιατί οι μεν πρώτοι ακολουθούν αυτά που διδάχθηκαν στο σχολείο και στα σπίτια τους και υπάρχει αυτή η  πατριωτική αντίληψη  στις παραδόσεις και οι άλλοι που έμαθαν να προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση και σε κάθε εισβολέα που ήλθε είτε ειρηνικά είτε με την βία.
Αλλά και στις δύο φυλές θα βρεις από όλα τα στρώματα του ελληνικού λαού και όλα τα επαγγέλματα.
Γιατί το θέτω με αυτό τον τρόπο το θέμα,θα αναρωτηθείτε. Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες μια φυλή που ποτέ της δεν είχε ομόνοια στην ιστορική της διαδρομή, έγινε  μια Ρωμαϊκή επαρχία που για 1500 χρόνια προσαρμόστηκε και επιβίωσε κακήν κακώς μέχρι την επανάσταση. Ο δρόμος αυτός που είναι ανηφορικός και μαρτυρικός για το σύνολο των φυλών του ελληνικού χώρου επιλέγεται από τους σύγχρονους κατακτητές να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο τις ίδιες τακτικές  και δεν ξέρω για πόσα χρόνια θα μείνουμε οικονομικοί σκλάβοι στο δουλεμπόριο της Ευρώπης των banksters. Αυτή την φορά όμως δεν είμαστε ένα  ασύντακτο μπουλούκι αλλά διαθέτουμε τις υποδομές να αντισταθούμε στις εχθρικές επιβουλές.
Στον υπέρ πάντων αγώνα για  την ανθρώπινη μας διαβίωση οφείλουμε να στρέψουμε το βλέμμα  στο οργανωμένο  ένοπλο τμήμα του έθνους και να  το περιβάλουμε με την εθνική μας εμπιστοσύνη  και να το καλέσουμε να αναλάβει να περιφρουρήσει με αστραπιαίες ενέργειες την εδαφική μας ακεραιότητα και την εκδίωξη  και αφανισμό όλων εκείνων που εκμαυλίζουν το έθνος και τον λαό μας. Η Ελλάδα ευρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο από την δεύτερη κατηγορία που προανέφερα που έχει υποδεχτεί στους κόλπους της όλο τον υπόκοσμο εγχώριους και αλλοδαπούς.
Προφανώς θα περάσουμε εξαιρετικά δύσκολα ίσως και φτωχά αλλά με τον δρόμο που διάλεξαν να πορευτούμε οι εγκάθετοι ολιγάρχες  ο κοινωνικός στραγγαλισμός είναι κάτι περισσότερο από βεβαιότητα , είναι πραγματικότητα. Η απελπισία έχει ήδη εγκατασταθεί στις ψυχές των Ελλήνων και περιμένουν μια ανατροπή.
Επιτέλους οι Έλληνες αξιωματικοί γιατί  διδάσκονται τις απίστευτες Αμερικάνικες μαλακίες στις σχολές τους; Η Ελλάδα έχει παράδοση  έχει γνώση και ανδρεία, καιρός να επιδείξουμε  και στην πράξη τον πατριωτισμό μας πριν να είναι αργά για τον ιερό αυτό τόπο.
GERMA
16-12-2012

Το παραπάνω κείμενο το προσυπογράφω!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>