«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

«Είμαι ευτυχισμένος, (είμαι ένας δυστυχισμένος)  αλλά ευτυχισμένος Έλλην πολίτης».

«Τι λες ρε τρελέ; Πως είσαι ευτυχισμένος αφού είσαι πεινασμένος, άρρωστος, άνεργος, ανασφάλιστος, χωρίς σπίτι;»
«Νομίζεις.
Είμαι ευτυχισμένος  γιατί η πατρίδα μου επιτέλους έγινε πολιτισμική, όλοι κουβεντιάζουν σε όλη τη γη για την πατρίδα μου και έγινε ξακουστή!  Μιλούσαν για την δημοκρατικότητα της Ολλανδίας που πουλά ελεύθερα ναρκωτικά και μαστουρώνουν όλοι οι ολλανδοί και δεν ενοχλούν την διακυβέρνηση της Ολλανδίας! Μιλούσαν για τους ομαδικούς φόνους στην δημοκρατική Αμερική! Μιλούσαν για τα δικαιώματα των Γερμανών να καβαλιόνται ελεύθερα με τα ζώα! Όμως εμείς με επίμονη εργασία καταφέραμε να μιλάνε για την Ελλάδα, να μας δείχνει όλη η γη!
Να φωνάζουν με αλαλαγμούς, αυτή είναι δημοκρατική χώρα θυσιάζονται οι πολίτες της να σπουδάσουν οι γιατροί για να τους πάρουμε και να γιατρευόμαστε! Φτιάχνουν με τις θυσίες τους εργοστάσια με μοναδικές πατέντες και μας τις χαρίζουν! Φτιάχνουν επιχειρήσεις και μας τις δίνουν από ευγνωμοσύνη που τους απαλλάσσουμε από περιττές σκοτούρες!»

« Λένε διεθνώς να ένας πολιτισμένος λαός που δεν σκέπτεται τον εαυτό του αλλά δουλεύει για όλο τον κόσμο!»

«Δεν μπορώ να κατανοήσω την απορία σου,  σήμερα έμαθα από τα δημοκρατικά ΜΜΕ ότι η Καλομοίρα θα γίνει Μαμά! Η Ντενίση ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί την ζηλεύει η κόρη της! Ο Τατσόπουλος πήδηξε την μισή Αθήνα! Μια κυρία  την επήγαν στο νοσοκομείο γιατί φράκαρε ένα μπουκάλι στον πάτο της! Ένα νεαρός από την πολύ ρουτίνα λέει δεν δοκιμάζω τα 100 μαχαίρια που έχω και έσφαξε την μάνα του!  Που και σε ποια  χώρα θα είχες τόσα ενημερωτικά ΜΜΕ;
Επιτέλους υπάρχει δικαιοσύνη τώρα οι Δανειστές μας παίρνουν όλα τα χρωστούμενα δημοκρατικά με νόμο και χωρίς φασαρίες,  τα παίρνουν μόνοι τους και αποφεύγουμε τους τεμπέληδες χαραμοφάηδες υπαλλήλους και την γραφειοκρατία! Ο Τσοχατζόπουλος είναι φυλακή σε σουίτα! Ο Λαυρεντιάδης κοιμήθηκε στην ΓΑΔΑ μέχρι να του φτιάξουν την δική του σουίτα στον κορυδαλλό!»

«Τι λες ρε τρελέ ο κόσμος πεινάει!

«Ναι είχε καλομάθει και είχε πέσει σε κραιπάλη διατροφής και απαιτήσεων, ευτυχώς όμως η πλειοψηφία το κατάλαβε σαν ώριμος λαός και φώναξε τους Ευρωπαίους και τους έδωσε την εξουσία να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους!»

« Αχάριστε δεν βλέπεις ότι η χώρα μας πάει μπροστά;»

«Και βέβαια το βλέπω. Σήμερα θα εκδηλώσουν συμπαράσταση στους δολοφόνους μας η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η ΚΕΔΕ  και όλα τα κόμματα αποκόμματα, λαμόγια, απατεώνες, τοκογλύφοι, προδότες, με την στήριξη της δημοκρατικής Ευρώπης, για να μην λένε οι ξένοι ότι δεν είσαστε άνθρωποι, θυσιάζουμε τον λαό μας προς χάρη των φιλοξενουμένων δολοφόνων επισκεπτών μας!

Φώναξε ρε δεν είσαι δημοκράτης και  πολιτισμένος;

Φώναξε έξω από τις φυλακές, οι δολοφόνοι μας έχουν δικαιώματα!»

Τι είπες τα δικά μου δικαιώματα;

Αυτή είναι η μεγαλοψυχία μας σαν λαός δεν μας ενδιαφέρει για τα δικά μας δικαιώματα αλλά των δολοφόνων μας‼!
Πώς να μην είμαι ευτυχισμένος ; Που ήρθαν ευτυχώς οι Ευρωπαίοι και μας έμαθαν πώς να τιμωρούν οι αστυνομικοί τους τραμπούκους καλομαθημένους Συνταξιούχους, εργάτες άρρωστους,  που απαιτούν φαγητό, εργασία, ιατρική περίληψη επειδή,( άκου το κουφό) επειδή λέει τα δικαιούνται. Τι λέτε ρε πρώτα πρέπει να είμαστε συνεπείς στους δανειστές μας και ας πεθάνουμε, θα είμαστε περήφανοι και τίμιοι πεθαμένοι!!
Αλλά το κυριότερο είναι ότι έμειναν ελεύθεροι οι προδότες εθνοπατέρες  ηγέτες μας να τελειώσουν το θεάρεστο έργο τους τώρα που θα πάρουν και τα 50 δις να πουλήσουν την Ελλάδα σε κομμάτια να μην έχουμε μωρέ αδελφέ πονοκεφάλους με φόρους, όπλα, σύνορα και θα είμαστε με όλους φίλοι!

“Και καλά τα 50 δις τι θα τα κάνουν;”

 Μα φυσικά θα πρέπει να πληρωθούν για τον κόπο τους οι Βολευτές που για να μας  κάνουν ευτυχισμένους αμέλησαν την οικογένεια τους!
Αλλά η μεγαλύτερη ευτυχία μου είναι που επιτέλους καταφέραμε να δείξουμε σε όλη την γη την μεγάλη μας αγάπη για τα ζώα,  γίναμε ένα μαζί τους τα μιμούμαστε περπατώντας με τα τέσσερα και κάνουμε υπάκουα όλα τα θελήματα των αφεντάδων μας‼!

«Με τρελό έμπλεξα τρελός θα βγω και εγώ.»

«ΧΑ ΧΑ ΧΑ δηλαδή εσύ νομίζεις ότι είσαι γνωστικός;»
«Και βέβαια!»

«Εγώ θα σου αποδείξω ότι είσαι περισσότερο βλαμμένος από εμένα.

Άκου λοιπόν εγώ σαν τρελός που είμαι έχω σπίτι τσάμπα και κοιμάμαι, εσύ δεν έχεις, εγώ έχω όλους τους γιατρούς τσάμπα, εσύ δεν έχεις, εγώ έχω φαγητό κάθε μέρα, εσύ δεν έχεις. Εγώ δεν έχω καμιά σκοτούρα και κανένα πρόβλημα, ενώ εσύ έχεις όλα τα προβλήματα φορτωμένα στο τομάρι σου. Τώρα μπορείς να απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα σου, ποιος έχει και τι έχει;

Για απάντησε μου ποιος είναι ποιο γνωστικός;;;»

                                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>