«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΑΡΑΤΑ!

Αγαπητοί αναγνώστες με αφορμή σχόλιο αναγνώστη με θέμα Ιφικράτη Αμυρά έψαξα να δω ποιοι είναι αυτοί που τον κατηγορούν.  Διαπίστωσα ότι το μόνο που βρίσκουν να τον κατηγορήσουν είναι γύρο από το βίντεο το οποίο δεν το αρνείται αλλά είναι και η στήριξη του αγώνα του.
 Επίσης οι μαύρες ρόμπες και τα τσιράκια τους με διάφορα σάιτ ανακατώνουν τραχανά χωρίς να λένε με τι υλικά είναι φτιαγμένος για να  δηλητηριάσουν όσους τον φάνε!
Συνεχίζουν από ότι βλέπω διαχρονικά να σκοτώνουν τον ελληνισμό και όσους θέλουν να είναι  άξιοι Έλληνες σαν τους προγόνους τους.
Τον κατηγορούν γιατί είναι γνήσιος Έλληνας, δεν το αρνείται και για αυτό αγωνίζεται.
Όσο για την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θέλει να έχει ειλικρινείς σχέσεις με τους αναγνώστες  της και το τηρεί σαν κόρη οφθαλμού!
Όποιος έχει να πει κάτι με στοιχεία είμαι εδώ να τα αναγνωρίσω ή να τα διαψεύσω.
Όμως ένας αγώνας δεν μπορεί να στήνει συνέχεια στο τοίχο όποιον τολμήσει να τα βάλει με τους προδότες, γενίτσαρους, και να απολογείται.
Γιατί τα παπαγαλάκια γενίτσαροι και το σάπιο πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα, έτσι μάχονται  κατά του ελληνισμού,  αυτόν τον τρόπο έχουν βρει για να φθείρουν τον κάθε πατριώτη αγωνιστή, χωρίς στοιχεία να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.
Εγώ δεν απολογούμαι για τον Ιφικράτη Αμυρά θα το κάνει ο ίδιος,
 Εγώ μιλώ για την δική μου πολιτική και αγωνιστική πορεία και της ιστοσελίδας!
 Και φυσικά να μην ξεχνιόμαστε το κάνω επώνυμα και όχι ένας αναγνώστης!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΤΑΡΑΤΑ!

  • ΝΙΚΟΛΑΣ

    Είπε ένας Νιγηριανός:

    “Επιτέλους μετά τον Τσίπρα ασχολείται με τα προβλήματά μας ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Αυτοί οι Ναζιστές Μαροκινοί με τον πριαπισμό, μας έχουν π…ήξει όλες τις γκόμενες!”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>