«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας αναγνώστης κάτι λέει!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ
ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ( ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ )
ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ, ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ Π.Ο.Δ.Ε.Σ. ΜΑΣ ( ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ )
ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ( ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ) ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ.
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 Σχόλιο:

Αγαπητέ φίλε έτσι ακριβώς είναι και εκεί στοχεύει η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, ίσως πολύ σύντομα να εχω να ανακοινώσω ένα καινουργιο τρόπω αγώνα ποιο επιθετικό ποιο φιλόδοξο, ποιος καθαρό, με την άμεση συμμετοχή και ευθύνη όλων. Βέβαια δεν συμφωνώ με την άποψη του φίλου σου γιατί τότε ποιος κέρδισε και έτρεψε σε φυγή τους Γερμανούς και Ιταλούς μαζί;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>