«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κράτος των εκβιαστών!!!

Σε αυτό το κατοχικό κράτος μόνο με εκβιασμούς επιβιώνεις! Αυτό το κράτος λειτουργεί με τον νόμο της Μαφίας! Σε αυτό το κράτος μπουρδέλο υπαρχουν δυο και τριών κατηγοριών πολίτες!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΔΙΑΤΑΞΗ

Οπισθοχώρηση για τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής

Για δεύτερη φορά η κυβέρνηση, με τη στήριξη αυτή τη φορά και των υπολοίπων κομμάτων, υπέκυψε στους εκβιασμούς των προνομιούχων υπαλλήλων της Βουλής και πήρε πίσω τη διάταξη η οποία θα οδηγούσε σε νέες περικοπές 25%. Οι υπάλληλοι, απείλησαν ότι θα μπλοκάρουν την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου την Παρασκευή, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στον Ευάγγ. Μεϊμαράκη, ενώ με ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο ακόμη και για «χούντα».
Υπό το βάρος της αναταραχής στο Κοινοβούλιο το Μαξίμου με δημόσια διάψευση επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά που άναψε η πληροφορία ότι σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνονται νέες περικοπές ύψους 25% στο μισθολόγιο, αλλά και η κατάργηση υπερωριών καθώς και οδοιπορικών των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου. «Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα δημοσιευθεί σε λίγη ώρα δεν περιέχει καμία διάταξη για το μισθολογικό των υπαλλήλων της Βουλής» ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου, δίνοντας την ίδια στιγμή έδαφος στις πληροφορίες που έκαναν λόγο για σοβαρές διαφωνίες που εκδηλώθηκαν σε ενδοκυβερνητικό επίπεδο για το θέμα.
Ενταση
Από νωρίς το πρωί χθες, οι διάδρομοι του Κοινοβουλίου ήταν ηλεκτρισμένοι, όταν, με την διαρροή της πληροφορίας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση και ο πρώτος όροφος όπου στεγάζονται τα γραφεία τους, γέμισε ασφυκτικά από οργισμένους υπαλλήλους, οι οποίοι αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και -για πρώτη φορά στα χρονικά- να κηρύξουν απεργία την ημέρα της ψήφισης των επίμαχων διατάξεων. Την ίδια στιγμή παραιτούνταν αύτανδρη σχεδόν η συνδικαλιστική παράταξη της γαλάζιας ΔΑΚΕ καθώς από τα συνολικά 511 μέλη που αριθμεί στη Βουλή αποχώρησαν τα 500!
Νωρίτερα με υπόμνημα του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής που δόθηκε στην δημοσιότητα, οι υπάλληλοι κατήγγειλαν νέα επιχείρηση στοχοποίησης τους αν και, όπως σημείωναν έχουν ήδη υποστεί υπέρμετρες μειώσεις -κατά 63% μεσοσταθμικά- που προκαλούν σοβαρό πλήγμα στο βιοτικό τους επίπεδο.
Όπως καταγγέλλουν, με τη νέα Πράξη θα προβλέπεται ετήσια σταδιακή μείωση και εν τέλει κατάργηση μέχρι την 1.1.2016, της προσαύξησης του βασικού τους μισθού που έχει θεσπιστεί στο δεύτερο μέρος του Κανονισμού της Βουλής. Στην διάσκεψη των προέδρων όπου τέθηκε το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Λαφαζάνη διαφώνησε ανοικτά με την περαιτέρω μείωση μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
http://www.imerisia.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>