«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ Απαντά.

Απάντηση στην εκπομπή «Μακελειό»

Ιφικράτης Αμυράς

Έλαβα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την ιστοσελίδα makeleio.gr, όπου ένας αναγνώστης με καλεί να δώσω απαντήσεις.
Παραθέτω το ερώτημά του χωρίς περικοπές:
“Καλησπέρα Μακελειό
Ο κύριος Ιφικράτης Αμυράς παρουσιάζεται ως εκφράζων την πατριωτική επαναστατική αριστερά που ονειρεύεται την συσπείρωση του έθνους εναντίον της οικονομικής Κατοχής. Καλά μέχρι εδώ
ΟΜΩΣ. Στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook εφόσον είναι δικός του υποστηρίζει ανοικτά απόψεις κατά της Ορθοδοξίας, υπέρ της θεσμοθέτησης ως μόνης θρησκείας της Ελλάδος της Πατρώας Εθνικής Θρησκείας (Δωδεκάθεο) ενώ στην εξωκοινοβουλευτική επαναστατική κίνηση εθνεγερσίας που φαίνεται να ετοιμάζει και στην οποια ενδέχεται να συμμετέχει και ο Σώρρας αποκλείει όλους όσοι εκφράζονται ανοικτά υπέρ της Ορθοδοξίας.
Γιατί; Μήπως βρισκόμαστε υπο Κατοχή και απο την Ορθοδοξία; Έλληνες για αυτόν είναι μόνο οι Εθνικοί;;;; Όσοι είμαστε Χριστιανοί δεν είμαστε Έλληνες; Είμαστε μήπως Ιουδαίοι για τον κύριο Αμυρά και όχι Έλληνες;
Θα ήθελα λοιπόν να του τεθεί το ερώτημα (προς γνώση και πληροφόρηση του κόσμου) πώς ακριβώς φαντάζεται ο κ. ΑΜυράς την εθνικη παλιγγενεσία και την αποδέσμευση απο τον κατακτητή ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;
ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Ευχαριστώ πολύ”
σχόλιο makeleio: Εννοείται ότι αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Ιφικράτη Αμυρά.
Πηγή: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8193:—–q———–q&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81
Ο αναγνώστης του «Μακελειού» θέτει πολύ σημαντικά ερωτήματα, στα οποία ευχαρίστως απαντώ.
Με ρωτά τα εξής: Ως Έθνος είμαστε υπό κατοχή από τον χριστιανισμό; Οι εκχριστιανισμένοι Έλληνες είναι ιουδαίοι; Πώς φαντάζομαι την παλιγγενεσία των Ελλήνων;
Η βασική πολιτική μου θέση είναι ότι κύρια αιτία για την σημερινή παρακμή των Ελλήνων είναι η έλλειψη εθνοκεντρισμού.
Ήτοι, οι Έλληνες έχουν υιοθετήσει αλλότρια δόγματα, ήθη και έθιμα.
Στο εμπόριο, προωθούνται οι Κινέζοι εις βάρος των Ελλήνων παραγωγών και εμπόρων.
Στις θέσεις εργασίας προτιμούνται οι ξένοι εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων.
Στην εξωτερική πολιτική για τους νεοραγιάδες σημασία δεν έχει το τί λέει ο Ελληνικός Λαός, αλλά το τί λένε οι ξένοι παράγοντες.
Στο νόμισμα θέλουν το ευρώ, αντί για το εθνικό μας νόμισμα, την δραχμή.
Στην θρησκεία υποδουλώνονται σε μία μισελληνική ιουδαϊκή αίρεση και αποστατούν από την Ελληνική Θρησκεία.
Στην μουσική προτιμούν την ξένη αντί της Ελληνικής μουσικής.
Στην αρχιτεκτονική προτιμούν την ξένη αντί της Ελληνικής νεοκλασσικής αρχιτεκτονικής.
Στην διατροφή προτιμούν το δυτικής προελεύσεως γρήγορο φαγητό από την Ελληνική μεσογειακή δίαιτα.
Στα ονόματα προτιμούν τα ξένα από τα Αρχαία Ελληνικά.
Στα τοπωνύμια προτιμούν τα χριστιανο-τουρκικά από τα Αρχαία Ελληνικά.
Στην αισθητική προτιμούν τα ξένα εξαμβλώματα από την Ελληνική τεχνοτροπία και αισθητική.
Οι αυθεντικές αξίες του Ελληνισμού δεν εκπροσωπούνται από κάποιο πολιτικό κόμμα.
Υπάρχουν κόμματα που υπερασπίζονται το Ελληνικό Έθνος αλλά όχι την Ελληνική Φυλή.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική Φυλή, όχι όμως την Ελληνική Θρησκεία.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική εργατική τάξη, αλλά όχι τα Ελληνικά προϊόντα και τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν το Ελληνικό νόμισμα, την δραχμή.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την δραχμή, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν την απελευθέρωση των υποδούλων Ελληνικών πληθυσμών και  εδαφών, όπως είναι η κατεχομένη Κύπρος.
Τα περισσότερα αντιμνημονιακά κόμματα υποστηρίζουν την κατάργηση του Μνημονίου και καταδικάζουν την ξένη κατοχή της Πατρίδος μας, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Περιορίζονται σε κυνοβουλευτικές αψιμαχίες.
Επομένως η κατοχή στην Πατρίδα μας έχει πολλαπλές διαστάσεις. Υποφέρουμε από θρησκευτική, οικονομική, πολιτιστική, στρατιωτική, και πολιτική κατοχή.
Όποιος μελετήσει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία θα διαπιστώσει ότι σε όλα τα ζητήματα οι Έλληνες είχαν ως κέντρο αναφοράς την Ελληνική Φυλή, τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φιλοσοφία, και απέρριπταν τελείως τα αντίστοιχα βαρβαρικά.
Η κατοχή είναι θρησκευτική διότι οι τρεις αβρααμικές θρησκείες(ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός) όχι μόνον απορρίπτουν πλήρως την Ελληνική Κοσμοθέαση, αλλά έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αφανίσουν ο,τιδήποτε θυμίζει Αρχαία Ελλάδα(κατέστρεψαν βιβλία, ναούς, θέατρα, αγάλματα, ήθη, έθιμα, φιλοσοφικές σχολές).
Η κατοχή είναι οικονομική διότι το οθνείο νόμισμα του ευρώ, και η απώλεια της δημοσιονομικής μας ανεξαρτησίας μάς υποδούλωσε στο 4ο Ράιχ και στην Τρόικα.
Η κατοχή είναι πολιτιστική διότι οι τουρκικές και αμερικανικές  τηλεοπτικές σειρές, η ξένη τεχνοτροπία στην αρχιτεκτονική, η ξένη μόδα στα ενδύματα, η ξενομανία στην διατροφή, μολύνουν και διαφθείρουν την Ελληνική Ψυχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα υποδουλώσεως είναι η συμμετοχή της Ελλάδος στην eurovision, η οποία γίνεται με αγγλικούς στίχους. Η Ελληνική γλώσσα διώκεται από το ίδιο το κράτος. Αυτή η κατάσταση δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για διεξαγωγή πολιτιστικού πολέμου εις βάρος του Ελληνισμού.
Η κατοχή είναι στρατιωτική διότι τμήματα Ελληνικών εδαφών και πληθυσμών, είναι υπό κατοχή ξένων στρατευμάτων όπως στην Κύπρο, στην Ανατολική Θράκη, στην Βόρειο Ήπειρο, και στην κατεχομένη Ιωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το μισελληνικό κράτος δεν εορτάζει ως Εθνικές Εορτές τις επικές μάχες στις Θερμοπύλες, Μαραθώνα, Πλαταιές, Σαλαμίνα.
Η κατοχή είναι πολιτική διότι η άρχουσα τάξη έχει εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 80% των νόμων που ψηφίζει το ρωμέικο κράτος, είναι απλή μετάφραση στα Ελληνικά των οδηγιών της Ε.Ε.
Η Ελληνική Θρησκεία, η θρησκεία των Πατέρων και Μητέρων μας, τελεί εκτός νόμου επί 17 αιώνες. Με διατάγματα των βυζαντινών μισελλήνων αυτοκρατόρων Θεοδοσίου και Αρκαδίου, το γνωστό «Ες έδαφος φέρειν», γκρεμίστηκαν οι Ναοί των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών.
Επί βυζαντίου ο Ελληνισμός ως κοσμοθέαση τίθεται εκτός νόμου, και οι Έλληνες θανατώνονται στην πυρά. Οι χριστιανοί σπάνε τα αγάλματα των Θεών, επί Ιουστινιανού κλείνουν οι φιλοσοφικές σχολές των Ελλήνων, οι Ελληνίδες Ιέρειες αποκαλούνται πόρνες και θανατώνονται. Τρόμος επικρατεί παντού. Έτσι επεβλήθη ο χριστιανισμός στην Ελλάδα.
Όσοι πολίτες σήμερα είναι εκχριστιανισμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν την ιστορική αλήθεια. Εν αγνοία τους κάνουν τον σταυρό τους, διότι ουδέποτε διδάχθηκαν στο σχολείο τις θεμελιώδεις αρχές της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως.
Δεν γνωρίζουν βασικές αρχές της Ελληνικής Θεολογίας, όπως:
Ουδέν εξ ουδενός. Ο Κόσμος δημιουργήθηκε αφ’ εαυτού, χωρίς ανάγκη εξωτερικού αιτίου και είναι αΐδιος.
Δεν υπάρχει Θεός εκτός Κόσμου.
Η Χρυσή Εποχή, εποχή υψηλοτάτου πολιτισμού, προηγήθηκε του παγκόσμιου κατακλυσμού. Η πολιτιστική ιστορία της ανθρωπότητος είναι κυκλική και όχι ευθύγραμμη.
Ο Υλοζωισμός υποδηλώνει ότι η Φύσις είναι έμψυχος και ενσυνείδητος. Η ύλη είναι ζώσα.
Ο άνθρωπος δεν διαχωρίζεται σε ύλη και πνεύμα. Η ολιστική θεώρηση του ανθρωπίνου σώματος προάγει την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών.
Ο χριστιανισμός δεν αποτελεί την πλειοψηφία μέσα στον Ελληνικό Λαό. Ουδέποτε μας ρώτησαν οι χριστιανοί παπάδες όταν μας βαπτίζουν. Ο υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός ξεκίνησε επί Ιουστιανού, του γνωστού μισέλληνος βυζαντινού αυτοκράτορος.
Το σόφισμα ότι η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων είναι χριστιανοί, είναι παράλογο και κωμικό. Στην παλαιά μου αστυνομική ταυτότητα έγραφε Χ.Ο, δηλαδή χριστιανός ορθόδοξος, κάτι το οποίο φυσικά δεν ίσχυε για τα θρησκευτικά μου πιστεύω. Απλώς οι αστυνομικοί έγραφαν στις ταυτότητες το Χ.Ο. χωρίς να ρωτούν τους πολίτες.
Μιά λοιπόν που ο αναγνώστης θέτει ζήτημα για το πόσοι είναι οι χριστιανοί ανάμεσα στον Ελληνικό Λαό, προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα, αφού πρώτα επιτραπεί να διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία η Ελληνική Θρησκεία, ώστε να έχει επιλογή ο Έλλην πολίτης.
Αντ’ αυτού το ρωμέικο κράτος κατεδαφίζει και  καταχώνει τους Ιερούς Βωμούς των Ελλήνων, όπως έγινε προσφάτως με τον Βωμό των 12 Θεών.
Έτσι δημιουργείται η χριστιανική «πλειοψηφία» στην Ελλάδα εδώ και 1700 χρόνια. Με μπουλντόζες, παραβολάνους, και σφαγείς των Ελλήνων που αυτοαποκαλούνται «άγιοι», όπως ο χριστιανός επίσκοπος Κύριλλος Αλεξανδρείας, ο δολοφόνος της φιλοσόφου Υπατίας, Εθνομάρτυρος των Ελλήνων.
Οι περισσότεροι χριστιανοί Ελληνικής καταγωγής, δεν έχουν διαβάσει ποτέ ούτε την βίβλο του χριστιανισμού, ούτε τους πατέρες της εκκλησίας για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, τον μισελληνισμό της χριστιανικής εκκλησίας.
Ο χριστιανισμός, όπως και ο κομμουνισμός, είναι οικουμενικά και διεθνιστικά δόγματα. Ουδέποτε υπεστήριξαν και ουδέποτε θα υποστηρίξουν το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Το ιερό βιβλίο του χριστιανισμού, η «Βίβλος», μας ενημερώνει για την «αγάπη» που τρέφει προς τους Έλληνες, λέγοντας ότι θα μας πιεί το αίμα όπως πίνουν το κρασί οι ιουδαίοι:
«Και εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού· και Κύριος έσται επ’ αυτοὺς και εξελεύσεται ως αστραπὴ βολίς, και Κύριος παντοκράτωρ εν σάλπιγγι σαλπιεί καὶ πορεύσεται εν σάλω απειλής αυτού. Κύριος παντοκράτωρ υπερασπιεί αυτούς, και καταναλώσουσιν αυτούς, καί καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπίονται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστήριον».
Ακόμη ένα δείγμα χριστιανικής «αγάπης» από το ιερό βιβλίο του χριστιανισμού:
«Δια τούτο τάδε λέγει Κύριος: ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους καί εξολοθρεύσω Κρήτας καί απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν. Καί ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας, καί επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησιν μου επ’ αυτούς».
Και συνεχίζουν οι μισέλληνες πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας με τους Αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων, τους οποίους διαβάζουν σήμερα οι παπάδες την λεγομένη «Κυριακή της Ορθοδοξίας»:
«Ανάθεμα σε όσους δηλώνουν μεν ότι είναι ευσεβείς, αλλά εισάγουν αναιδώς ή μάλλον ανευλαβώς, στην ορθόδοξον και καθολική εκκλησία τα ασεβή δόγματα των Ελλήνων περί ανθρωπίνων ψυχών και ουρανού και γής και των άλλων δημιουργημάτων.
Ανάθεμα σε όσους προτιμούν την βλακώδη υποτιθέμενη σοφία των φιλοσόφων και ακολουθούν τους διδασκάλους των, και δέχονται τας μετεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών ή και ότι αυταί χάνονται ομοίως με τα άλογα ζώα και εκμηδενίζονται, και διά τούτων αρνούνται την ανάστασιν και την κρίσιν και την τελικήν ανταπόδοσιν όσων έχει ζήσει ο καθείς.
Ανάθεμα σε όσους μεταβάλλουν αυτοβούλως, όπως τας διαφόρους μυθολογίας, και την ιδικήν μας διδασκαλίαν περί δημιουργίας, και δέχονται τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς, και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτος, μορφοποιείται υπό των ιδεών, και φανερώς αναιρούν το αυτεξούσιον του δημιουργού ο οποίος από του μή όντος ωδήγησε τα πάντα εις την ύπαρξιν, και ως ποιητής επιβάλλει εις όλα αρχήν και τέλος εξουσιαστικώς και δεσποτικώς».
Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών οφείλει να περιλαμβάνει την αποπομπή ο,τιδήποτε ξένου από το Ελληνικό Σώμα. Είτε μιλάμε για το νόμισμα, είτε για την θρησκεία, είτε για την γλώσσα, είτε για την φυλή, είτε για τα ήθη, είτε για τα έθιμα, είτε για τους νόμους, είτε για ξένα στρατεύματα.
Θεωρώ άκρως προσβλητικό για τους Έλληνες, όταν χριστιανοί παπάδες εύχονται στα Ελληνικά ζευγάρια στην τελετή του γάμου να ευτυχίσουν όπως ο …Αβραάμ και η Σάρα!!
Θεωρώ άκρως προσβλητικό για το Ελληνικό Έθνος τα μικρά Ελληνόπουλα να διδάσκωνται στο δημοτικό σχολείο για τον προφήτη Μωϋσή, αντί να μαθαίνουν για τον Ιεροφάντη Ορφέα.
Τελείωσα το σχολείο και αν δεν καθόμουν να μελετήσω μόνος μου, δεν θα μάθαινα ποτέ για τα Ιερά Ορφικά Κείμενα του Ελληνισμού.
Η Ελληνική Θρησκεία περιλαμβάνει όλες τις ύψιστες Ελληνικές αξίες: την αιωνιότητα, το πεπρωμένο, την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα, την συνέχεια του Ελληνισμού.
Η Θρησκεία των Αρχαίων Προγόνων μας, μάς διαφοροποιεί από τους άλλους λαούς και εκφράζει απολύτως τον εθνισμό μας.
Σε ό,τι αφορά το ερώτημα του αναγνώστου για το πώς οραματίζομαι την Παλιγγενεσία, απαντώ ότι,
ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας του πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας θα υπερασπίζεται το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Νόμισμα, την Ελληνική τέχνη και αισθητική, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική επιχειρηματικότητα, την Ελληνική εργατική τάξη και αγροτιά, την Ελληνική παραγωγική βάση, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, την Ελληνική επικράτεια συμπεριλαμβανομένων των υποδούλων Αδελφών μας, την Ελληνική ομογένεια στο εξωτερικό, την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους-κράτους, την Ελληνική Ιδεόσφαιρα και το Ελληνικό Έθος.
Η παλιγγενεσία του Ελληνικού Έθνους είναι αδύνατον να επιτευχθεί μέσα από αλλότριες δοξασίες.
Σήμερα, ακούμε στον περίγυρό μας ένα σωρό σοφίσματα προκειμένου οι προπαγανδιστές διαφόρων κινημάτων να χρησιμοποιήσουν την λάμψη του Ελληνισμού ως πρόσχημα για να αιχμαλωτίσουν την Ελληνική Ψυχή.
Για παράδειγμα, «Ο Χριστός ήταν Έλληνας», για να αποκρυβεί η ιουδαϊκή  καταγωγή του εσταυρωμένου ραββίνου από την Ναζαρέτ.
«Ο Χίτλερ θαύμαζε την αρχαία Ελλάδα», για να έχουν οι νεοναζί ένα ιδεολογικό έρεισμα στην Ελλάδα.
«Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος», για να δημιουργήσουν οι ομοφυλόφιλοι μία κοινωνική αποδοχή για την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά τους.
«Ο Μαρξ μελετούσε επισταμένως την Αρχαία Ελληνική γραμματεία». Αυτό είναι αλήθεια. Ο Μάρξ υπέβαλε διδακτορική διατριβή με τίτλο «Η διαφορά της Δημοκρίτειας από την Επικούρεια φιλοσοφία». Αλλά από αυτό δεν έπεται ότι ο Μάρξ ήταν Έλλην. Ή ότι ο κομμουνισμός είναι Ελληνική ιδεολογία. Ή ότι ο κομμουνισμός θα διασώσει τον εθνισμό των Ελλήνων.
Διότι αν σκεφτόμαστε έτσι, τότε επειδή έχει ακουστεί ότι ο Μπιν Λάντεν μελετούσε Αριστοτέλη, θα καταλήξουμε ότι ο σαλαφισμός είναι Ελληνική ιδεολογία.
Το αυτό ισχύει για το αισχρό παραμύθι του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».
Αν όποιοι βιάζουν και καταστρέφουν τον Ελληνισμό δημιουργούσαν νέο πολιτισμό, τότε με την ίδια λογική θα πρέπει να υπάρχει και ελληνο-ισλαμικός πολιτισμός, και ελληνο-ναζιστικός πολιτισμός, και ελληνο-φραγκικός πολιτισμός, και ελληνο-σοβιετικός πολιτισμός, και ελληνο-μογγολικός πολιτισμός.
Σε ό,τι αφορά το ερώτημα του αναγνώστου αν θεωρώ ιουδαίους τους εκχριστιανισμένους Έλληνες, θα ξεκινήσω από τον εαυτό μου.
Όταν ήμουν μικρό παιδί ήμουν και εγώ χριστιανός λόγω αγνοίας. Αργότερα ενστερνίστηκα τον κομμουνισμό ως πολιτική φιλοσοφία. Για αρκετά χρόνια κατανάλωνα αναψυκτικά και χάμπουργκερ από ταχυφαγεία. Τώρα παρουσιάζομαι με γραβάτα και κοστούμι στην εκπομπή «Μακελειό» του κ. Στέφανου Χίου. Μεγάλωσα με ξένη μουσική χέβυ μέταλ.
Αλλά ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι ο κομμουνισμός θα σώσει τον Ελληνισμό. Φοράω γραβάτα και κοστούμι, για λόγους ευπρεπείας προς το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «Μακελειό», αλλά γνωρίζω ότι είναι δυτικόφερτη ενδυμασία. Η γραβάτα δεν με εκφράζει ενδυματολογικώς. Δεν θυμίζει τίποτε το Ελληνικό. Ευελπιστώ μία μέρα Έλληνες σχεδιαστές μόδας να σχεδιάσουν ανδρικά χιτώνια με ραμμένα Ελληνικά σύμβολα τα οποία να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ενδυματολογικές ανάγκες των Ελλήνων.
Σταμάτησα να τρώω από ταχυφαγεία και επέστρεψα στην Ελληνική Διατροφή. Αγοράζω σύμπακτους δίσκους με Αρχαίες Ελληνικές μελωδίες.
Εν ολίγοις κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσω τον εθνισμό μου.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι εκχριστιανισμένοι Έλληνες. Να απορρίψουν ο,τιδήποτε ξένο στα ήθη και στα έθιμα.
Ως πολιτικός απαιτώ οι Ελληνίδες να αποκτήσουν το δημόσιο αξίωμα της Ιέρειας. Απεχθάνομαι να βλέπω ανέραστους παπάδες που θεωρούν τον γάμο και την τεκνοποίηση ως κάτι βδελυρό, με το πρόσχημα ότι αυτοί «νυμφεύθηκαν την εκκλησία του Χριστού». Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι Ελληνική. Δίδει το κακό παράδειγμα στην κοινωνία.
Η Ελληνίδα Ιέρεια πρέπει να ερωτεύεται, να κάνει γάμο, και να είναι πολύτεκνη, ώστε να δίδει το  καλό παράδειγμα στις νέες Ελληνίδες.
Ως πολιτικός ονειρεύομαι μία μέρα τον εαυτό μου στην περίοδο του εβραϊκού Πάσχα τότε που οι χριστιανοί στρέφονται προς την Ιερουσαλήμ, να στέκωμαι ευλαβικώς στο Μαντείο των Δελφών, παρουσία πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Έθνους, και να λαμβάνω το Ιερό Πυρ από την Ελληνίδα πρωθιέρεια.
Ο πολιτικός συμβολισμός μίας τέτοιας ενέργειας θα σημάνει ότι η Ελλάς ως Έθνος δεν έχει ανάγκη το ιουδαιοχριστιανικό σκότος της Ιερουσαλήμ. Δεν χρειάζεται να στέλνουμε αεροπλάνο στο Ισραήλ για να μας φέρει το δήθεν «άγιο φώς» του εβραιοχριστιανισμού.
Έχουμε μπροστά μας το Αληθινό Απολλώνειο Φώς των Δελφών.
Είναι εσχάτη προδοσία να θεωρούμε ως ιερό και θεοβάδιστο έδαφος την Ιερουσαλήμ, και συγχρόνως να αρνούμεθα την ιερότητα και το θεοβάδιστον της Μητέρας Ελλάδος.
Ουδείς σώφρων πατριώτης αποδέχεται ότι αλλότρια εδάφη, και μάλιστα ιουδαϊκά, είναι ιερά και θεοβάδιστα ενώ τα Ελληνικά εδάφη είναι «ειδωλολατρικά».
Θεωρώ ότι οι περισσότεροι Έλληνες, όπως και εγώ, δεν είχαμε την ευκαιρία όταν ήμασταν μικρά παιδιά να μάθουμε ούτε την θρησκεία μας, ούτε την γλώσσα μας, ούτε την ιστορία μας, ούτε τον πολιτισμό μας.
Η υιοθέτηση αλλοτρίων συμβόλων, δοξασιών και ηθών, μας έχει προξενήσει τρομακτικές ζημιές ως Έθνος. Έχουμε ιερό καθήκον να καταπολεμήσουμε την ξενομανία.
Η Εθνεγερσία έχει ακριβώς αυτό τον στόχο. Την Επανελλήνιση σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.
Επομένως ο Πολιτικός φορέας της Παλιγγενεσίας, τον οποίο οικοδομούμε, υπόσχεται την υπεράσπιση ο,τιδήποτε Ελληνικού.
Είναι αδιανόητο να ισχυρίζονται κάποιοι χριστιανοί πατριώτες ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν το θέατρο, τον αθλητισμό, τα μαθηματικά, την ιατρική, την μουσική, την φιλοσοφία, την αρχιτεκτονική κ.α., αλλά σε ό,τι αφορά την θρησκεία, αυτή την πήραμε από έναν λαό στην μέση ανατολή, διότι τάχα αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιαχβέ, ενώ οι Πρόγονοί μας που δημιούργησαν όλα αυτά τα υπέροχα πολιτιστικά επιτεύγματα, στο ζήτημα της θρησκείας λάθεψαν διότι τάχα ήταν «ειδωλολάτρες».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με το πώς οραματίζομαι την Εθνεγερσία, τα άρθρα που ακολουθούν παρέχουν αρκετό υλικό.
Μετά τιμής
Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>