«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκάλυψη: Διέρρευσαν έγγραφα με τις προτάσεις του συνεδρίου τηλεπικοινωνιών των Ηνωμένων Εθνών για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου!

  • Δείτε τα έγγραφα που διέρρευσαν από τους Anonymous και με τα οποία η Νέα Τάξη μιλά ευθέως για τον πλήρη έλεγχο μας.
  • Δικαιώνονται οι προφητείες του Όργουελ ο οποίος περιέγραψε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό έλεγχο.
  • Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την παρακολούθηση, το φιλτράρισμα και τη διαχείριση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο.
Έγγραφα διέρρευσαν από την πρόσφατη συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών και μας παρουσιάζουν αρκετά ανησυχητικά παραδείγματα των πιθανών χρήσεων του Deep Packet Inspection (DPI) πρότυπου Συστήματος Ελέγχου, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα από την διάσκεψη του ΟΗΕ στο Ντουμπάι.
Τα έγγραφα που διέρρευσαν περιλαμβάνουν ένα πλήρες σχέδιο σύστασης με γνώμονα το «Y.2770« πρότυπο του DPI. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, το φιλτράρισμα και τη διαχείριση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο. Θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις και διεθνείς εταιρείες τηλεπικοινωνιών οι οποίες θα μπορούν εύκολα να σαρώσουν τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.
Αν και η σύσταση καθορίζει ότι το Σύστημα αυτό απαιτείται μόνο σε δίκτυα επόμενης γενιάς, προτείνει, επίσης, ότι τα εν λόγω πρότυπα πρέπει να ισχύουν και για την τρέχουσα γενιά δικτύων.
Το σχέδιο εγγράφου δεν καλύπτει τις πιθανές επιπτώσεις του DPI, αλλά συνιστά στους εφαρμοστές και χρήστες των δυνατοτήτων που περιγράφονται ότι “πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες εθνικούς και τοπικούς νόμους, κανονισμούς και πολιτικές.”
Το DPI θα παρέχει λειτουργικότητα για τον έλεγχο και την επιθεώρηση της κυκλοφορίας δεδομένων στο Διαδίκτυο – συμπεριλαμβανομένων κρυπτογραφημένων και συμπιεσμένων δεδομένων – σε ένα ευρύ φάσμα των πιθανών σεναρίων και ενεργειών.
Το έγγραφο αναφέρει διάφορα τέτοια σενάρια, όπως οι εξής: προώθηση της προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων ηχητικού περιεχομένου, η ανίχνευση ενός συγκεκριμένου αρχείου που μεταφέρεται από ένα συγκεκριμένο χρήστη, τον εντοπισμό των χρηστών της πλατφόρμας μεταφόρτωσης BitTorrent και την ανίχνευση και τον αποκλεισμό Peer-to-Peer τηλεφωνίας VoIP.
Οι επικριτές αποκαλούν το DPI πρότυπο επεμβατισμού, εκφράζοντας την ανησυχία για την έγκριση του, ενώ η ίδια η ITU έχει κατηγορηθεί για μυστικότητα γιατί δεν επιτρέπει σε μεμονωμένες χώρες να δημοσιεύουν τις δικές τους προτάσεις για αλλαγές στο πρότυπο.
Η Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Διεθνή Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με εκπροσώπους ακόμη και από το Google, το Facebook και το Twitter να μην συμμετέχουν.
Το συνέδριο για λίγο διαταράχθηκε από μια ύποπτη επίθεση χάκερ που ανάγκασαν την ιστοσελίδα WCIT να βρίσκεται εκτός διαδικτύου για περίπου δύο ώρες.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>