«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κολοκοτρώνης: Δούλοι ορέ… δούλοι, δεν άξιζε να σας ελευθερώσω ορέ! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ

«Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από το Βουκουρέστι όπου βρίσκεται σε αποστολή του ελληνικού Κοινοβουλίου, έκανε την εξής δήλωση:
«Γιατί έχει κάνει τόση εντύπωση η εμφάνιση της τουρκικής κορβέτας στις περιοχές μεταξύ Εύβοιας και Τζιάς;
Αναμενόμενο ήταν.
Έψαχνε το δρόμο για να φτάσει στη Μαρίνα Φλοίσβου που πλέον έχει ως συνιδιοκτήτη – συνδιαχειριστή την εταιρία Dogus τουρκικών συμφερόντων, στην οποία εταιρία μέτοχος είναι και το μετοχικό ταμείο του στρατού της Τουρκίας! Στα δικά της μέρη που αντεθνικά παραχωρήσαμε, πήγαινε!
Για περισσότερες πληροφορίες στη συγκυβέρνηση Σαμαρά. Και για πιο εξειδικευμένες στο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη ο οποίος πρόσφατα σε web τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μου έλεγε με επιμονή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαχειρίζονται Τούρκοι τις ελληνικές μαρίνες.
Και για να το σοβαρέψω:
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος τι λένε; Γιατί σιωπούν; Μήπως έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και δεν το γνωρίζουμε;
Για το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θέτω ερώτημα. Είναι απασχολημένο με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στα Σκόπια. Πλησιάζει ο καιρός και αυτής της ήττας στην εξωτερική μας πολιτική…»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                            ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                        FAX: (210) 3707976
                                                                   e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>