«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βγάζουν στο σφυρί δύο υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ! “Ακρωτηριασμός” του Πολεμικού Ναυτικού

Πρόταση για πώληση των δύο από τα τρία υποβρύχια τύπου 214 που περιμένουν στον Σκαραμαγκά την ολοκλήρωσή τους και παράδοσή τους στο Πολεμικό Ναυτικό, φέρεται να προτείνει ο συντονιστής για την ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία Νίκος Αναστασόπουλος, ώστε “να διασφαλισθεί η χρηματοδότηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά”.
Η πληροφορία προκύπτει από δημοσίευμα της Καθημερινής και όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει τεράστιο ζήτημα στο Πολεμικό Ναυτικό το οποίο είναι προφανές ότι ΘΕΛΕΙ τα υποβρύχια! Όπως φαίνεται όμως κανείς δεν το έχει ρωτήσει αν μπορεί να αποδεχτεί τη λύση να πουληθούν τα δύο 214!

Τα επιχειρήματα που προβάλουν στους υπουργούς Ανάπτυξης και Άμυνας ο συντονιστής και το επιτελείο του είναι σαθρά:

•”με την πώληση θα μικρύνει ένα έτσι κι αλλιώς φιλόδοξο πρόγραμμα”, λένε και για να στηρίξουν το “επιχείρημα” λένε ότι “η Τουρκία έχει 6 υποβρύχια και το Ισραήλ 8”. Η σύγκριση με τα υποβρύχια του Ισραήλ προφανώς δείχνει το μέγεθος της άγνοιας όσων κάνουν τέτοιου είδους συγκρίσεις! Όσο για την σύγκριση με τη Τουρκία να ενημερώσουμε το επιτελείο του κ.Αναστασόπουλου ότι η Άγκυρα έχει ήδη παραγγείλει ΕΞΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 214 από τη Γερμανία.

Επίσης καλό θα ήταν να απαντούσε ο κ.Αναστασόπουλος -αν γνωρίζει- ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες των παλαιών υποβρυχίων 209 με τα οποία ουσιαστικά μας προτείνει να συνεχίσουμε να “βολευόμαστε” ενώ έχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ για τέσσερα 214!!!

Έχουν βρει και αγοραστή για τα δύο υποβρύχια 214, λένε οι ίδιες πληροφορίες!

Αν αυτό το σενάριο προχωρήσει θα πρόκειται για πραγματικό “ακρωτηριασμό” του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο κυριολεκτικά καίγεται για την παραλαβή των υποβρυχίων.

Ελπίζουμε ότι πρόκειται απλά για σενάριο. Διαφορετικά το θέμα των -πληρωμένων από την Ελλάδα- υποβυχίων είναι βέβαιο ότι θα απασχολεί για πάρα πολύ καιρό ακόμη και όχι μόνο υπουργεία.

Διαβάστε επίσης και τα παρακάτω!

Επίθεση-σοκ στον Στουρνάρα από στρατιωτικούς. “Απαξιώνεις την Άμυνα με εντολή της τρόϊκας”!

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών η οποία τον κατηγορεί ότι “παίζει” το παιχνίδι της τρόϊκας που στόχο έχει την απόλυτη απαξίωση της Άμυνας.

Η ΑΚΙΣ σε ανακοίνωσή της με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο κ.Στουρνάρας στο Real Fm, εξαπολύει κεραυνούς εναντίον του και καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε ερώτηση εάν σε περίπτωση αποτυχίας των εισπρακτικών στόχων του μνημονίου θα ληφθούν νέα μέτρα εντός του 2013, απάντησε ότι εάν και είναι αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, εν τούτοις σε περίπτωση αποτυχίας θα ληφθούν επί πλέον μέτρα, όχι από περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά από περικοπές περιττών δαπανών, στις οποίες συμπεριέλαβε, ως προτεραιότητα, τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες.

Με βάση αυτή τη δήλωση η ΑΚΙΣ υποστηρίζει ότι συνάγονται τα εξής συμπεράσματα:

α. “Η εθνική άμυνα της χώρας απετέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της τρόικα, τις εντολές της οποίας ως φαίνεται εκτελεί σε υπερθετικό βαθμό ο κ. Στουρνάρας. Αν δε ο ίδιος δεν αφαιρέσει από τα παιχνίδια της τρόικα και του ΔΝΤ την εθνική μας άμυνα, τότε αποδεικνύεται ότι με την πολιτική του επιλογή υιοθετεί πρακτικές, που στο βωμό της οικονομικής ανάκαμψης, θυσιάζουν την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας μας, ανοίγοντας έτσι την όρεξη σε κάθε επίδοξο επιβουλέα.

β. Με δεδομένο ότι η τρόικα δεν θα αποδεχθεί αναστολή ή ακύρωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αφού τέτοια ενέργεια θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις και στην αμυντική βιομηχανία, όπου πολλοί εκ των δανειστών μας έχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα, είναι βέβαιο πλέον ότι οποιαδήποτε μελλοντική περικοπή στην άμυνα θα γίνει είτε από τις αποδοχές του προσωπικού είτε με δραστική μείωση της οροφής των ενόπλων Δυνάμεων.

Είναι γνωστό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θεωρούνται από την τρόικα και το ΔΝΤ κυρίως, «αντιπαραγωγικές» και πολυέξοδες και ως εκ τούτου αποτελούν τον πρώτο στόχο. Έτσι σε όποια χώρα επεμβαίνει το ΔΝΤ, ο πρώτος τομέας που πλήττεται είναι η Άμυνα.

Υπάρχουν παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτή τη θέση:

α. Στη Βουλγαρία το ΔΝΤ επέβαλε τη δραστική μείωση του προσωπικού των ΕΔ και το κλείσιμο μεγάλων κρατικών αμυντικών βιομηχανιών. Έτσι η οροφή του βουλγαρικού στρατού μειώθηκε από 120.000 σε 30.000, έκλεισαν μονάδες και στρατόπεδα και αποστρατεύθηκαν στελέχη, κυρίως μικρών βαθμών, που βρέθηκαν στην κυριολεξία στο δρόμο, καταφεύγοντας σε ευκαιριακές χειρωνακτικές και αγροτικές εργασίες. Το κλείσιμο μεγάλων εργοστασίων αμυντικής παραγωγής γιγάντωσε την ήδη μεγάλη ανεργία και εργοστάσια, που κατασκεύαζαν τεθωρακισμένα οχήματα, βρέθηκαν να κατασκευάζουν καφετιέρες και σεσουάρ!

β. Το ίδιο στη Ρωσία, όπου μετά από τις περικοπές που επέβαλε το ΔΝΤ, ήταν συνηθισμένη καθημερινή εικόνα, πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, εν στολή, να εργάζονται ως φορτοεκφορτωτές στη κεντρική λαχαναγορά.

Μήπως τελικά αυτό επιφυλάσσουν και σε μας και διά στόματος Στουρνάρα το σερβίρουν, ώστε να μετρήσουν αντιδράσεις; Μήπως τελικά μια τέτοια πολιτική θα οδηγήσει τη χώρα γονυπετή να αποδεχθεί όσα έχουν σχεδιάσει εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, στην ανακήρυξη της ΑΟΖ, στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, στο Σκοπιανό και στη Θράκη;

Κατόπιν των παραπάνω,

Καταγγέλλουμε

α. Ως άστοχη και απαράδεκτη, την αναφορά του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα, που ως πηγή εξοικονόμησης πόρων έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την εθνική άμυνα.

β. Ως εθνικά επικίνδυνη, οποιαδήποτε μείωση της οροφής των ΕΔ καθώς επίσης και οποιαδήποτε περικοπή που έχει σχέση με την εκπαίδευση, συντήρηση και ετοιμότητα των μονάδων μας.

Καλούμε

α. Τον πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ, να πάρουν θέση στις δηλώσεις Στουρνάρα, άλλως αποδέχονται την επικίνδυνη αυτή πρόταση, αποδεικνύοντας έτσι ότι θα αποτελέσει και την πολιτική που θα ακολουθήσουν στον τομέα της άμυνας.

β. Τον Α/ΓΕΕΘΑ, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απαγορεύσει οποιαδήποτε πρόθεση της τρόικα και του ΔΝΤ στην απομείωση των ΕΔ της χώρας.

γ. Τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, να λάβουν ξεκάθαρη και σαφή θέση έναντι των δηλώσεων Στουρνάρα, για ενδεχόμενη μείωση του έμψυχου δυναμικού των ΕΔ και μείωση δαπανών που έχουν σχέση με την προς πόλεμο προπαρασκευή και ετοιμότητά τους.

δ. Τους απανταχού Έλληνες πατριώτες και κυρίως τους οικονομικά ισχυρούς, να αναλάβουν πρωτοβουλίες για σύσταση ταμείου στήριξης και ενίσχυσης της εθνικής άμυνας”.

http://www.onalert.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>