«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προδοτών ηγετών! .

 Τι κάναμε για τα αδέλφια μας στην Βόριο ήπειρο οι 300 προδότες της βουλής έχετε τίποτα Ελληνικό μέσα σας; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τώρα τα καθάρματα οι δολοφόνοι Αλβανοί μας ζητάνε και τα ρέστα!

ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ
Αλβανία: Μόνο 25.000 οι Έλληνες στη Β.Ήπειρο!
Τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 στην Αλβανία. Μόνο 25.000 έλληνες ζουν στην Αλβανία σύμφωνα με την INSTAT, λιγότεροι οι ορθόδοξοι και από τους καθολικούς.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Top Channel, αποκάλυψε σήμερα τα αποτελέσματα της απογραφής που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία τον Οκτώβρη του 2011 και θα νακοινωθούν επίσημα στις 13 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα αυτά από τους 2.831.741 μόνιμους κατοίκους της Αλβανίας που απογράφησαν, μόνο το 0.87% δήλωσαν έλληνες που σε απόλυτο αριθμό αντιστοιχεί περίπου σε 25.000.
Αυτό όμως δεν είναι το μόνο παράλογο αφού η ορθόδοξη κοινότητα που παραδοσιακά αποτελεί στο σύνολο το 25% και περίπου διπλάσιοι από τους καθολικούς , σε αυτή την απογραφή εμφανίζονται μόνο στο 6.8% έναντι του 10.1% των καθολικών ενώ αυτοί που δεν απάντησαν είναι μόνο 15%.
Να υπενθυμίσουμε πως η παραδοσιακή οργάνωση των ελλήνων βορειοηπειρωτών «Ομόνοια» έκανε έκκληση για αποχή χαρακτηρίζοντας την απογραφή ως μία παρωδία ενώ ο άλλος φορέας της Ελληνικής Μειονότητα EEMM-MEGA, παρόλο που εξέφραζε τις επιφυλάξεις για το νομικό πλαίσιο, έκανε έκκληση για συμμετοχή ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε τη διαδικασία.
Τα αποτελέσματα αυτά είναι έξω από κάθε λογική για την ελληνική μειονότητα και δεν πρόκειται να αναγνωριστούν από κανένα φορέα. Αντιδράσεις αναμένεται να υπάρχουν και από τις άλλες μειονότητες στην Αλβανία αλλά και από την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Τα αποτελέσματα για την εθνικότητα και το θρήσκευμα αναλυτικά:
Εθνικότητα:
Αλβανοί 83%
Έλληνες 0.87%
Ρομά 0.3%
Βλάχοι 0.3%
Σλαβομακεδόνες 0.2%
Γυφτοι 0.12%
Μαυροβούνιοι 0.01%
Άλλοι 0.1%
Δεν απάντησαν 14.07%
Θρήσκευμα:
Μουσουλμάνοι 57.12%
Καθολικοί 10.11%
Ορδόδοξοι 6.8%
Μπεχτατζίδες 2.11%
Ευαγγελιστές 0.11%
Άλλα χριστιανικά δόγματα 0.1%
Άθεοι 2.52%
Απροσδιόριστοι 5.53%
Διάφορα 0.2%
Δεν απάντησαν 13.89% (από borioipirotis.blogspot.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>