«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι επειδή η μετάφραση είναι κακή σας εχω και το πρωτότυπο.

ΑΓΑΠΗΤΕ NIGEL,
Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζουν αυτό, όμως ένιωθα να στείλετε ξανά !
Τις καλύτερες ευχές
ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)
O Επίτροπος Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ παραβλέπει σαν  το καγκουρό την δικαιοσύνη στην Ελλάδα. O Reding δεν δίνει δεκάρα για τη δίωξη των αθώων αντιφρονούντων bloggers στην Ελλάδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προωθήσει την εικόνα και την εξάπλωση της ΕΕ και της προπαγάνδας, να προσκυνούν τον  Barroso και  τους κλέπτες, παίρνουν τεράστιο μισθό και παροχές, ξεγελούν…
τους Ευρωπαίους, και να απολαμβάνουν τη ζωή. Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες του τέταρτου Ράιχ, και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ασχοληθείτε Reding με τη δικαιοσύνη.
Reding είναι αναστατωμένος ότι Κάμερον απέτυχε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα που θα εξασφάλιζαν ότι το πολυετές πλαίσιο παίρνει εγκριθεί εγκαίρως. Η απόφαση του Κάμερον να μπλοκάρει ένα τέταρτο Ράιχ αλλαγή της συνθήκης με τη χρήση βέτο της χώρας του πυροδότησε μια εορταστική ατμόσφαιρα μεταξύ των ελευθεριακών Ευρωπαίους. Cameron έχει εφαρμόσει την ίδια βέτο ότι ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ θα έπρεπε να χρησιμοποιείται κατά τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, η οποία δημιούργησε ευρώ. Θα πρέπει μόνο να είναι ευγνώμονες.
Βρυξέλλες και Αθήνα, Sodoma και Gomora της Ευρώπης, αρνούνται να αλλάξουν. Κατασπατάληση και η διαφθορά είναι εκτός ελέγχου. Cameron κάνει ένα ειδικό στόχο των εξήντα χιλιάδων εργαζομένων στα όργανα της ΕΕ. Περισσότεροι από τριακόσιοι εργαζόμενοι στην ΕΕ κερδίζουν περισσότερα από ό, τι Κάμερον. Βρυξέλλες και Αθήνα συνεχίζουν να υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα.
Συγχαίρω τον Κάμερον για μια αναμφισβήτητα γενναία απόφαση. Υπάρχει μια συναρπαστική αίσθηση ότι είμαστε στην αρχή ενός πολύ βαθιά αλλαγή στην οποία βασανίστηκαν σχέση μας με τέταρτου Ράιχ θα επαναπροσδιοριστεί, επιτέλους. Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια γυναίκα καταπιεσμένα κολλήσει σε έναν κακό γάμο, συνεχώς απειλεί να πάει, αλλά ποτέ δεν έχει το νεύρο. Τώρα είναι τελικά αποκρουστικό, και είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει ένα ντόμινο αλυσίδα αποσχίσεις. Από τότε που η Μάργκαρετ Θάτσερ απαίτησε περίφημα «Θέλω τα λεφτά μου πίσω», η Βρετανία έπρεπε να συμβάλει λιγότερο στην ΕΕ από το μέγεθος της οικονομίας της, διαφορετικά θα απαιτήσει.
Reding λυπάται που Κάμερον έχει υιοθετήσει ένα άδειο πολιτική καρέκλα, όταν πρόκειται για τη δικαιοσύνη και τα θεμελιώδη δικαιώματα. Αυτό έχει σημασία. Αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς, Reding βλέπει ότι είναι λογικό ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να είναι πραγματικά στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού χώρου δικαιοσύνης. Κάθε χρόνο, 19,3 εκατομμύρια Βρετανοί ταξιδεύουν στη Γαλλία, και πάνω από 12 εκατ. ευρώ για την Ισπανία. Πάνω από ένα εκατομμύριο Βρετανοί ζουν στο εξωτερικό εντός της ΕΕ, και με τη σειρά του πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες από άλλα κράτη της ΕΕ έχουν την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατασπατάληση hard-earned χρήματα των φορολογουμένων, τα όργανα της ΕΕ έχουν κελάρια εφοδιασμένο με εκατό χιλιάδες μπουκάλια από τα πιο ακριβά κρασί! Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο οικοδομεί μια νέα κεντρικά γραφεία Europa ακριβώς δίπλα στο υπάρχον κτίριο του μάρμαρο και γυαλί, με κόστος ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Πέντε τοις εκατό των δαπανών στον τελευταίο προϋπολογισμό της ΕΕ είναι δόλια. ΕΕ δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν παχυλούς μισθούς, γενναιόδωρες παροχές υγείας και σύνταξης, καθώς και δωρεάν ιδιωτική εκπαίδευση για τα παιδιά τους σε σχολεία ελίτ.
Σημειώσεις Reding στο παρελθόν ήταν αρκετά διαφορετική: είχαμε συνηθίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη και για την ανάπτυξη ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου δικαιοσύνης. Αλλά πρόσφατα, βλέπει ότι Reding Cameron επίσης αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην υλοποίηση των σημαντικών στόχων της ΕΕ έχει θέσει για το νέο πρόγραμμα Δικαιοσύνη, η οποία επιδιώκει να προωθήσει τη δικαστική συνεργασία σε αστικές και ποινικές υποθέσεις, για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στη δικαιοσύνη, καθώς και για την πρόληψη και τη μείωση των προσφοράς και ζήτησης ναρκωτικών.
Boris Johnson καλεί ευρώ το καταστροφικό έργο και απαιτεί ένα εθνικό δημοψήφισμα σχετικά με το εάν Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να διατηρήσει τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Johnson ζητά διαπραγματεύσεις για μια νέα σύγκριση προς τα κάτω σχέσεις με τις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να παραμείνει στην ενιαία αγορά, αλλά αφήνουν την πολιτική ένωση. Και αν οι άνθρωποι δεν νομίζω ότι η νέα σχέση είναι μια βελτίωση, τότε θα ασκήσει το κυριαρχικό δικαίωμά τους να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Johnson ζητά την δημιουργία ενός εξωτερικού βαθμίδων της ΕΕ, η οποία θα περιλαμβάνει nonmember κράτη, όπως η Ελβετία και η Νορβηγία.
Johnson λέει: Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητούμε συνεχώς τις χώρες της ευρωζώνης να προχωρήσουν με αυτό το φορολογικό και πολιτική ένωση, όταν ξέρουμε στις καρδιές μας, ότι είναι αντιδημοκρατικό και ως εκ τούτου πνευματικά και ηθικά λάθος.
Johnson καλεί ευρώ έναν εφιάλτη και προβλέπει ευρώ τελικά θα ανατινάξουν. Cameron πιστεύει ότι θα υπάρξει σύντομα μια στιγμή για μια νέα διευθέτηση, και θα πρέπει να υπάρξουν νέα συναίνεση για την εν λόγω διακανονισμό. Η πιο καθαρή, πιό τακτοποιημένο, απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ενός δημοψηφίσματος.
Reding παρατηρεί, επίσης, ότι στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την προσχώρηση της Ένωσης στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπορεί πάντα να θεωρηθεί ως χρήσιμη. Πράγματι, φαίνεται να υπάρχει κάποια σύρσιμο των ποδιών σε εξέλιξη. Η προσχώρηση της ΕΕ στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση είναι μετά από όλα μια υποχρέωση ότι κάθε κράτος μέλος έχει ήδη υπογράψει. Έτσι, τώρα είναι η ώρα να παραδώσει σε αυτή τη δέσμευση.
Μια δημοσκόπηση του http://venitism.blogspot.com εμφανίζει το 70% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της ΕΕ, αφήνοντας αν τεθεί σε δημοψήφισμα. Έρχεται όλα τα κάτω για την οικονομική επιβάρυνση που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες. Οι περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν ΕΕ είναι ένα τεράστιο βάρος τόσο από την άποψη του φόρου, το ποσό που πρέπει να πληρώσετε ΕΕ κάθε χρόνο, και η τεράστια ρυθμιστική επιβάρυνση. Οι Βρετανοί έχουν παγκόσμια συνδέσεις των συναλλαγών. Δεν πρέπει πραγματικά να τρέξει από τις Βρυξέλλες και τα θεσμικά όργανα του τέταρτου Ράιχ.
Reding βρίσκει πρόσφατη θέση του Κάμερον για τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως αντικατοπτρίζεται στη βρετανική απόφαση να μην αφήσει ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων να κάνει τη δουλειά του, περισσότερο από ατυχής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι μια ζώνη ελεύθερων συναλλαγών και όχι μόνο μια εσωτερική αγορά. Πρόκειται για μια κοινότητα αξιών, όπου ο σεβασμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων είναι η προϋπόθεση για την προσχώρηση στην Ένωση. Είναι, κατά την άποψή Reding, το θεμέλιο για ένταξη στην ΕΕ και για τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Εάν αυτό δεν είναι πια εκεί; τι απομένει;
Ένα διαταραγμένο υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης έκλεψε τη ζωή μου το 2010, και κανείς δεν δίνει δεκάρα γι ‘αυτό. Ούτε Barroso ούτε Reding εξέφρασε ενδιαφέρον για την δοκιμασία μου. Κανείς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και κανείς στη Βουλή των Ελλήνων έκανε κάθε σχετική ερώτηση. Κανείς δεν νοιάζεται. Αυτό δείχνει την υποβάθμιση της ευρωπαϊκής πολιτικής και τη χαμηλή ηθική των ανθρώπων που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν. Μια ιστορία χωρίς περιστροφή θεωρείται χάσιμο χρόνου.
Reding καλεί Κάμερον να κάνει μέχρι το μυαλό του για τα θεμελιώδη δικαιώματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Hoodwinks Reding Τέταρτο Ράιχ είναι μια Ένωση της δικαιοσύνης και των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Και είναι μέρος του τέταρτου Ράιχ σημαίνει, επίσης, εργάζονται για τη δικαιοσύνη και τα θεμελιώδη δικαιώματα. Και όχι εναντίον τους. Reding ακόμα δεν έχει παραιτηθεί από ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να είναι μέρος αυτής της Ένωσης.
Reding ελπίζει ειλικρινά ότι κατά τους επόμενους μήνες, Κάμερον θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει τη θέση του όσον αφορά αυτά τα θέματα. Reding πιστεύει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Βρετανών πολιτών πιστεύουν επίσης ότι τα δικαιώματα των ατόμων που αποτελούν τη βάση της προσωπικής ύπαρξής τους. Reding έτσι είναι πλήρως πεπεισμένος ότι χρειαζόμαστε Κάμερον να αναλάβει τη θέση του στο τραπέζι και να συμμετέχουν ενεργά με τους ευρωπαίους εταίρους του για τη δικαιοσύνη και τα θεμελιώδη δικαιώματα θέματα.
Nigel Farage, ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει σάλο στην κατά τα άλλα βαρετή Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου ο ίδιος αποκαλεί η Συνθήκη της Λισαβόνας για το πιο εντυπωσιακό, γραφειοκρατικό πραξικόπημα ότι ο κόσμος έχει δει ποτέ. Περιγράφει Van Rompuy ως έχει το χάρισμα της ένα υγρό πανί. Το UKIP έκανε καλά στις πρόσφατες τοπικές εκλογές στην Αγγλία και εμφανή Συντηρητικοί έχουν αυτομόλησε στο κόμμα του. Farage διαβάζει το blog http://venitism.blogspot.com κάθε μέρα.

Παρακάτω το πρωτότυπο.

……………………………………………………………………………………..
DEAR  NIGEL,
I  AM  SURE  YOU  KNOW  THIS,  HOWEVER  I  FELT  RESENDING  IT  MAKES  NO  HARM !
BEST  REGARDS
FILIKI  ETAIRIA  (2010)
ANT. ANTONIADIS – REPRESENTATIVE
Justice Commissioner Viviane Reding condones the kangaroo justice of Greece. Reding does not give a damn about the persecution of innocent dissident bloggers of Greece. All she cares is to promote her image, spread EU propaganda, kowtow to Barroso and kleptocrats, collect her huge salary and fringe benefits, hoodwink Europeans, and enjoy life. These are the last days of Fourth Reich, and there is no reason for Reding to bother with justice.
Reding is upset that Cameron has failed to take the necessary steps that would have ensured that the Multiannual Framework gets adopted in time. The decision by Cameron to block a Fourth Reich treaty change by using his country’s veto power sparked a festive atmosphere among libertarian Europeans. Cameron has applied the very veto that former Prime Minister John Major should have used against the Maastricht Treaty, which created euro. We should just be grateful.
Brussels and Athens, Sodoma and Gomora of Europe, refuse to change. Squandering and corruption are out of control. Cameron makes a special target of the sixty thousand employees at EU institutions. More than three hundred EU employees earn more than Cameron. Brussels and Athens continue to exist in parallel universes.
I congratulate Cameron on an undeniably brave decision. There is an exciting sense that we are at the beginning of a very profound change in which our tortured relationship with Fourth Reich will be redefined, at long last. UK has been a downtrodden wife stuck in a bad marriage, constantly threatening to go but never having the nerve. Now she is finally revolting, and it is bound to start a domino chain of secessions. Ever since Margaret Thatcher famously demanded “I want my money back,” Britain has had to contribute less to the EU than the size of its economy would otherwise require.
Reding regrets that Cameron has adopted an empty chair policy when it comes to justice and fundamental rights issues. This matters. When you look at the figures, Reding sees that it makes sense that the United Kingdom should really be at the heart of the European area of justice. Each year, 19.3 million Britons travel to France, and over 12 million to Spain. Over a million Britons live abroad in the EU, and in turn more than a million nationals from other EU states are resident in the UK.
Squandering taxpayers’ hard-earned money, EU institutions have cellars stocked with a hundred thousand bottles of the most expensive wine! The European Council is building a new Europa headquarters right next door to its existing marble-and-glass building, at a cost of a billion euros. Five percent of spending in the last EU budget is fraudulent. EU civil servants get huge salaries, generous health and pension benefits, and free private education for their children in elite schools.
Reding notes in the past it was quite different: we had become used to the United Kingdom contributing actively to the protection of fundamental rights across Europe and to the development of a wider European area of justice. But recently, Reding sees that Cameron also decided not to take part in realizing the important goals EU has set for the new Justice program, which seeks to promote judicial cooperation in civil and criminal matters, to facilitate access to justice, and to prevent and reduce drug supply and demand.
Boris Johnson calls euro a calamitous project and demands a national referendum on whether UK should retain its EU membership. Johnson calls for negotiations on a new pared-down relationship with Brussels, stressing that the UK should remain in the single market but leave the political union. And if people don’t think the new relationship is an improvement, then they will exercise their sovereign right to leave the EU. Johnson calls for a formation of an outer-tier of EU, which would include nonmember states, such as Switzerland and Norway.
Johnson says: I don’t understand why we continually urge the eurozone countries to go forward with this fiscal and political union, when we know in our hearts that it is antidemocratic and therefore intellectually and morally wrong.
Johnson calls euro a nightmare and predicts euro will eventually blow up. Cameron thinks there will soon be a time for a fresh settlement, and there should be fresh consent for that settlement. The cleanest, neatest, simplest way of doing that is through a referendum.
Reding also observes that in the negotiations on the Union’s accession to the European Convention on Human Rights, the United Kingdom’s position cannot always be seen as helpful. Indeed, there seems to be some dragging of feet going on. The EU’s accession to the European Convention is after all an obligation that each Member State has already signed up to. So now is the time to deliver on this commitment.
A poll of http://venitism.blogspot.com shows 70% of Britons would favor leaving EU if put to a referendum. It all comes down to the financial burden imposed by Brussels. Most Britons think EU is a massive burden both in terms of tax, the amount that you have to pay EU each year, and the huge regulatory burden. Britons have global trading connections. They do not really need to be run by Brussels and the institutions of Fourth Reich.
Reding finds Cameron’s recent position on fundamental rights, as reflected in the British decision not to let the Fundamental Rights Agency do its work, more than unfortunate. The European Union is not a free trade area and not only an internal market. It is a Community of values in which respect for fundamental rights is the pre-condition for accession to the Union. It is, in Reding’s view, the foundation for EU membership for all 27 EU Member States. If this respect is no longer there – what remains?
A deranged minister of the Greek government stole my life in 2010, and nobody gives a damn about it. Neither Barroso nor Reding expressed any interest in my ordeal. No one in the European Parliament and no one in the Greek Parliament made any relevant question. Nobody cares. This shows the degradation of European politics and the low morality of people who are supposed to protect us. A story without spin is considered waste of time.
Reding urges Cameron to make up his mind about fundamental rights in the EU context. Reding hoodwinks Fourth Reich is a Union of justice and fundamental rights. And being part of Fourth Reich means also working for justice and fundamental rights. And not against them. Reding still has not given up that the UK will continue to be part of this Union.
Reding sincerely hopes that in the coming months, Cameron will make every effort to change his position as regards these matters. Reding believes that the great majority of British citizens also believe that rights of the individuals are the basis of their personal existence. Reding thus is fully convinced that we need Cameron to take up his place at the table and actively engage with his EU partners on justice and fundamental rights matters.
Nigel Farage, leader of the UK Independence Party (UKIP) and a member of the European Parliament, is the man who can cause an uproar in the otherwise dull European Parliament, where he calls the Lisbon Treaty the most spectacular, bureaucratic coup d’etat that the world has ever seen. He describes Van Rompuy as having the charisma of a damp rag. The UKIP did well in recent local elections in England and prominent Tories have defected to his party. Farage reads the blog http://venitism.blogspot.com every day.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>