«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Greenpeace

Eλλάδα

Σε περιμένουμε στο επόμενο!

Περίπου 250 άτομα κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας την περασμένη Κυριακή και ενωμένοι στείλαμε το μήνυμα «ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ»! Διεκδικήσαμε από τις εταιρείες ζωικών προϊόντων να αντικαταστήσουν τη συχνά μεταλλαγμένη σόγια στις ζωοτροφές με ελληνικά κουκιά, ρεβίθια, μπιζέλια και λούπινα. Αυτή είναι η λύση στα μεταλλαγμένα και χάρη στη δύναμη του κόσμου, γίνεται ήδη πραγματικότητα.
Χρειαζόμαστε τη γνώμη σου
Θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ σε τέτοιες δράσεις; Έχεις να μας προτείνεις κάποιους άλλους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να βοηθήσεις αυτή την εκστρατεία; Αφιέρωσε 2-3 λεπτά το πολύ και απάντησε στο μίνι-ερωτηματολόγιο γιατί χρειαζόμαστε τη γνώμη σου και τις ιδέες που μπορεί να έχεις.
Επόμενο σημείο συνάντησης: η σελίδα www.fitepse-ti-lisi.org
Σε αυτή τη σελίδα ενώνονται οι φωνές των καταναλωτών που αναλαμβάνουν δράση και των αγροτών που πρωτοπορούν και καλλιεργούν ήδη ελληνικά κτηνοτροφικά φυτά σε κάθε μεριά της Ελλάδας. Επιπλέον, απευθύνεται και σε νέους αγρότες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν την καλλιέργεια.
Υπόγραψε, μοιράσου τη και κάνε την εκστρατεία μας γνωστή!
Τα λέμε στην επόμενη δράση! 😉
Προώθησε το
Αυτό το email εστάλη στη διεύθυνση kostas@arxaiaithomi.gr. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι δεν έδωσες ποτέ την έγγκριση για να γραφτείς στη λίστα της Greenpeace ή απλά δεν θέλεις να λαμβάνεις πια τα email μας, μπορείς να ξεγραφτείς. Τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μας. Δε μοιραζόμαστε, ούτε ανταλάσσουμε με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την πολιτική απορρήτου μας.
Βοηθήσέ μας να γνωρίσουμε καλύτερα τι σε ενδιαφέρει. Αφιέρωσε 2 λεπτά και απάντησε αυτές τις 5 ερωτήσεις, έτσι ώστε να σου στέλνουμε μόνο τα email τα οποία είναι σχετικά με εσένα.
Σου προώθησε το email κάποιος φίλος; Γράψου για να λαμβάνεις κι εσύ τα email της Greenpeace.
Θέλεις να βοηθήσεις; Υποστήριξέ μας oικονομικά, αγόρασε κάτι από το e-shop μας ή γίνε εθελοντής.
© 2012 Greenpeace | Κλεισόβης 9, τ.κ. 106 77, Αθήνα – τηλ. 210 3840774-5 (9:00-15:00) | Eπικοινώνησε μαζί μας

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>