«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Συρία τραγουδά όποιος έχει τέτοιους φίλους τη τους θέλει τους εχθρούς! Η Ελλάδα έχει γνωρίσει την φιλία της Ρωσίας στον Β παγκόσμιο πόλεμο!

Πούτιν: «Δεν είμαστε δικηγόροι της Συρίας», είπε στην Τουρκία!!!

Δυόμιση ώρες διήρκησε η συνάντηση Ερντογάν – Πούτιν χθες στο πρωθυπουργικό γραφείο των ανακτόρων του Ντολμαμπαχτσέ στην Κωσταντινούπολη, ενώ σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται σήμερα στη χθεσινή ολιγόωρη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Τουρκία.
Η “Ζαμάν” γράφει ότι κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι υπάρχουν ομοιότητες στις θέσεις Ρωσίας και Τουρκίας, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι η Ρωσία δεν προσπαθεί να προστατεύσει το καθεστώς της Συρίας. «Δεν είμαστε οι δικηγόροι της Συρίας», δήλωσε ο κ. Πούτιν. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η συνάντηση των δύο ανδρών έλαβε χώρα σε μια συγκυρία όπου κυριαρχούν οι διαφωνίες σχετικά με τον χειρισμό της κρίσης στην Συρία και παρά τις μεταξύ τους διαφορές για την Συρία, η Ρωσία και η Τουρκία συμφώνησαν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους.
Η “Τζουμχουριέτ” αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε ότι υπάρχουν ομοιότητες στις θέσεις Ρωσίας και Τουρκίας, ωστόσο υπάρχουν και διαφορές στις μεθόδους που προτείνουν οι δύο χώρες για το ξεπέρασμα της κρίσης και ο Τούρκος Πρωθυπουργός έθεσε κάποιες νέες ιδέες στην συνάντηση. Επίσης ο Πρόεδρος Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι θα σταματήσει η αιματοχυσία στην Συρία και πρόσθεσε πως οι ΥΠΕΞ των δύο χωρών θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για το ζήτημα.
“Χουριέτ” και “Σαμπάχ” αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος τονίζοντας ότι κατανοεί τις τουρκικές ανησυχίες, αναφέρθηκε στους πυραύλους Patriot παραπέμποντας όμως στα λόγια του Αντόν Τσέχοφ, «αν ένα όπλο κρέμεται στον τοίχο στην αρχή του παιχνιδιού, τότε στο τέλος του παιχνιδιού οπωσδήποτε θα πυροβολήσει».
Η “Τζουμχουριέτ” χαρακτηρίζει αυτή την αναφορά του κ. Πούτιν ως «προειδοποίηση» και τονίζει ότι δεν σημειώθηκε αλλαγή στις θέσεις Ρωσίας και Τουρκίας τόσο για την Συρία, όσο και για την ανάπτυξη των πυραύλων Patriot. Επίσης η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Προέδρου Πούτιν ότι αν ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασσαντ εξοβελιστεί από την διαδικασία μετάβασης στην Συρία τότε θα ενταθεί ακόμη περισσότερο η αιματοχυσία και οι χώρες που έχουν επιρροή στους αντάρτες της Συρίας θα πρέπει να την χρησιμοποιήσουν για να σταματήσει η βία.
Η “Μιλλιέτ” σημειώνει ότι στη συνάντηση διαπιστώθηκε αλλαγή της ρωσικής θέσης για την Συρία από εκείνη που είχε εκφραστεί πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Μόσχα πλέον παραδέχεται την ανάγκη αλλαγής στην Συρία και οι Ρώσοι αξιωματούχοι εμφανίζονται έτοιμοι να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην μετά Ασσαντ εποχή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Ρώσοι δεν απέρριψαν την τουρκική φόρμουλα για μια Συρία χωρίς τον Ασσαντ, ενώ την ίδια στιγμή εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το σενάριο ξένης επέμβασης και κατοχής της Συρίας. Σύμφωνα με την Μιλλιέτ, υπήρξαν τέτοια μηνύματα από ρωσικής πλευράς κατά την συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν, καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος παραδεχόμενος ότι το καθεστώς Ασσαντ έχει φθαρεί και αποδυναμωθεί ανέφερε ότι «ωστόσο ο Ασσαντ επιμένει να διατηρήσει την θέση του. Ποιος θα τον πείσει να αποχωρήσει;».
Η εφημερίδα προσθέτει επίσης ότι Ερντογάν και Πούτιν συζήτησαν λεπτομερώς για τα ονόματα εκείνα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην ελαχιστοποίηση της αιματοχυσίας κατά την μεταβατική περίοδο στην Συρία.
Η αρθρογράφος της “Μιλλιέτ”, Σερπίλ Τσεβικτζαν, αναφερόμενη σε ισχυρισμούς περί έντασης μεταξύ Ερντογάν και Γκιούλ σε σχέση με την επίσκεψη Πούτιν (σσ ο Ρώσος Πρόεδρος δεν συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του) τονίζει ότι κύκλοι της Τουρκικής Προεδρίας δεν εμφανίζονται ενοχλημένοι επειδή δεν υπήρξε συνάντηση Πούτιν – Γκιούλ καθώς αυτή είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν. ΟΗ αρθρογράφος τονίζει ότι δεν επρόκειτο για επίσημη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Τουρκία , αλλά για επίσκεψη εργασίας καθώς ο Πρόεδρος Πούτιν αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη για να παραστεί στο Υψηλού Επιπέδου Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μαζί με τον Πρωθυπουργό Ερντογάν.
Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι κατά την επίσκεψη Πούτιν υπογράφηκε μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μεταξύ των δύο χωρών με την υπογραφή 11 συμφωνιών συνεργασίας . Ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ρωσία συνιστά τον δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της Τουρκίας, ο όγκος του διμερούς εμπορίου κατά το πρώτο 9μηνο του 2012 ανήλθε σε 24,5 δις δολάρια και αναμένεται να φθάσει τα 35 δις δολάρια έως το τέλος του έτους. «Στόχος μας είναι ο όγκος εμπορίου να φθάσει ετησίως τα 100 δις δολ» τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν.
http://www.sigmalive.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>