«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παλαιστίνη ένας βασανισμένος και κατάφωρα αδικημένος λαός και ιστορικά.

Θα ήμουν ο πρώτος που θα χειροκροτούσα για το κράτος της Παλαιστίνης και είμαι ψυχή και σώματι μαζί τους.

Όσοι  νομίζουν ότι μπορείς να κάνεις συμφωνία με τα φίδια, μπράβο τους??????

Οφείλω όμως σαν νοήμον άνθρωπος να εκφράσω την άποψή μου.

Γνωρίζοντας τι σημαίνει ΟΗΕ και τι σιωνισμός και τι επιδιώκουν στην περιοχή, θεωρώ την κίνηση αυτή στάχτη στα μάτια, το Ισραήλ και η Αμερική που διοικείτε από τον εβραϊκό σιωνισμό και την Ευρώπη με τους πουλημένους ηγέτες, ακόμα και τον αραβικό σύνδεσμο που τα έχει κάνει πλακάκια με τον σιωνισμό, δεν μου επιτρέπουν να είμαι χαρούμενος και να  χειροκροτώ την συμφωνία αυτή.
Το Ισραήλ που του βγάζω το καπέλο για τον πατριωτισμό και πως χειρίζεται τα της πατρίδος του έχει να επιδείξει τελευταία κατορθώματα!
Ξεπάστρεψε τον Καντάφι, τακτοποίησε τα προβληματάκια του με την Αίγυπτο, αγκάλιασε σαν το φίδι την Ελλάδα και την Κύπρο, τώρα κάνει την Πάπια προσωρινά με την Παλαιστίνη και ετοιμάζετε για το χτύπημα στο Ιράν! Και να μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι ο τσακωμός με την Τουρκία είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια για να έχει έναν κατάσκοπο μέσα στο Ιράν.
Το να χτύπαγε το Ιράν έχοντας γύρο του τόσους φανατικούς εχθρούς ήταν επικίνδυνο έως θανατηφόρο, για αυτό ξεδόντιασε τους γύρο του προσωρινά, να μην μπορούν να δαγκώσουν και αν το πράξουν θα είναι και εκτεθειμένοι αφού φαινομενικά τους έδωσε το χέρι για ειρήνη.
 Για μένα η συμφωνία που έκανε η Παλαιστίνη με τον πρόστυχο ΟΗΕ είναι η ποιο επικίνδυνη και θανατηφόρα παγίδα.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά αποκλείετε όταν γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ΟΗΕ,Ισραήλ, Ευρώπη, Αμερική.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Παλαιστίνη ένας βασανισμένος και κατάφωρα αδικημένος λαός και ιστορικά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>